Evet gerçekten erkeklerde işsiz gezen o kadar çok arttıki artık hırsızlık dolandırıcılık hat safhaya çıktı. Nereye başımızı çevirsek her yerde kadınlar çalışıyor. Bunu nasıl yorumluyorsunuz?
Cevabın nedir?
Önceden okumayan kadınlar evlerinde şiddet görürken ekonomik özgürlükleri olmadiği için boşanamazken ve bu sebepten hep erkeklere hizmet ettiklerinden ağızlarını açmadıklarından on yıl önce her şey çok güzeldi diyorsun çünkü geniş düşünemiyorsun benim teyzem on yıl önce eşinden dayak yemesine rağmen kimseye bir şey deniyordu yinede o şerefsize itaat ediyordu şimdi ne oldu biliyor musun müzede görevli olarak çalışıyor o şerefsizden ayrıldın o şerefsize ne oldu biliyor musun hala teyzemin kapısını çalıp ondan para istiyor... Evet kadınlar ekonomik özgürlüğünü kazanmasına ve erkeklerin emirleri altında yaşasın çok haklısın bravo!!!
15 Yorumla- +1 yıl
demekki teyzen planlı boşandı once işini ele aldı sonra boşandı. ayrıca neden gocunuyorsun evlere temizliğe gidip ayakkabı boyayıp simit satıp hatta dilenip ev geçindiren insanlar var kimseyi aşağı görme. gün gelir bes kurusa muhtaç olursun. çocuk bir tane ise kimin durumu iyi ise ona verirler fakat anneye muhtaç yasta değilse. birden fazla çocuğu sırf babaya vermezler. birini anne birini baba alır mahkeme öyle senin benim aklıma göre işlemiyor. 14 yasından sonra çocuk kimi isterse onda kalıyor.
- +1 yıl
Türkiye rüşvet gerçeğini silip atıyorsun çevremde çok fazla tanıdığüm insan var çocuğunda ayri bırakılmış haberlerde bile var ayrı on dört yasinda ve düşünme sinirinda olduğunu nerden cikardiniz işini elinden aldiğini mi düşünüyorsunuz cidden... Ben boyle düşünen biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum okumak ve calişmak her insanın hakkıdır bunda biri diğerinin mesleğini elinden aldı demek cahillikden başka bir şey değildi üstelik meslekleri kucumsemedim ben temizlik yapmak da ekonomik özgürlük sayılır dedim yani temizlik yapan bir insanıda korudum neyse dediğim gibi bu tarz bir düşünce ve kafa yapisinda bulunan bir insanla daha fazla konuşmak istemiyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sana hak veriyorum. Bayanlar çalışmasın demiyorum bende çalışacağım ama erkekler issiz kaliyor. Ama benim asil kizdigim sey tek çocuklu ailelerden bile bayan çalışıyor bence evde çocuğuyla ilgilenmeli. Geçim sıkıntısı olan ailelerde mecbur bayanda çalışmak zorunda kalıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Böyle işsizlik sorunları zaten bir bizim ulkede daha doğrusu bizim konumumuzda olupta işsizlik yasayan bir bu ülkeyi bilirim. Okumak zaten zor artı okuyunca da hemen is sahibi olunmuyor emekler boşa gidiyor. İşsizlik yüzünden evlenemeyen ya da boşanan ciftler var çok yazık oluyor.
- +1 yıl
evet haklısın. Türkiyede okuyorsan sağlam bölüm okuycaksın hukuk mimar mühendis tıp eczacılık gibi. yoksa diğer dallarda hemen lak diye iş bulmak cok zor. Ve bu hükümetin ev araba kredi faiz oranlarını düşürmesi iş yokluğuna işsizliğe ve araba ve evlerin kıymetini bırakmadı. Önceden araba ev durduğu yerde yıllar gecsede para ederdi şimdi tam tersi. yani benim gözlemlediğim kadarıyla 2004 e kadar bu ülkede hersey tıkır tıkır işliyodu.
- +1 yıl
Guzel konu acmissin. İssizlik sorunumuzun azalmasi hatta olmamasi dilegiyle. İyi gunler
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Cinsiyetler arasında böyle bir ayrımcılık yapamayız. Kim o işte yeterliyse işe o girer. İşsizliğin olmasının sebebi kadınların iş gücü değil devlet politikalarının yeni iş alanları yaratamaması.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmasından aciz lise diploması olmayan ama sırf güzel diye işe alanları biliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kaç yere başvurduysam hep böylelerini aldılar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
4Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evde kocalarının getirdiği paraya muhtaç olup, dayak yiyince sesini kesen, her türlü aldatılmaya göz yuman, dört duvar arasında çürüyen kadınlar olsun di mi? Sizde okuyun sizde başarılı olun sizde iş sahibi olun.
54 Yorumla- +1 yıl
okuyanlar bile işsiz geziyor bu ülkede. işsizliğin ve kapanan dükkanlardan haberin var mı senin. bunun aldatılmayla ne alakası var erkek yapacaksa her türlü yine yapar kaldıki zamanımızda kadınlar ahlaksızlaştı. ve erkeklerin işsiz gezmesinin sebebni bakan bile kadınlarıı neden göstermiş
+1 yılAslında kötü birşey değil bence bayanların çalışmaşı her işi yapabilicek olması gayet güzel birşey erkekler de bayan işi yapıyor hemşire oluyorlar geçmişimizde kocasından dayak yiyen, ezilen kadın çok fazlaydı şimdi ise şartlar eşit olunca bunlar çok daha azaldı her düşünceye saygım var ama bir kadının mutlaka mesleği olmalı diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
saygılı yaklasımın için tesekkürler. bence valla asıl kadına şiddet şimdi çoğaldı. haberlerde kadına şiddet haberlerinden kadın cinayetlerinden geçilmiyor. ne bilim eskiden kadınlar mecbursa ihtiyacı varsa calısıyodu. kadın olaylarıda böyle bu kadar yoktu. şimdi kadınların çalışmaya başlaması ve bunun haddinden fazla olması hem erkekleri issiz kalmasına yol açtı hemde kadınların maddi özgürlüklerinin ileri olması toplumumuzda aldatma ahlaksız gibi seylerede yol açtı yani kadın olaylarının başlıca sebeblerinden diyebilirm
- +1 yıl
Bence sadece kadınları bu konuda örnek göstermek çok yanlış üniversite okuyanlar bile iş bulamıyor yazmışsın bunların arasında kadınlarda var ülkemizde kadınlarında başarılı olmasına meslek sahibi olmasına güzel gözle bakmalısınız hiç bir meslekte kadın erkek ayrımı yok artık üretkenlik yaratıcılık atılım ve bilgi çok önemli kadının zayıf olduğu bir ülkede yaşamak ne kadar mantıklı olabilir ki? Bir erkek olarak gurur duymalısınız
+1 yılYapacak bişey yok. Bu olmalıydı ve oldu.
İlk olarak iğrençsin senin gibi erkeklerden iğreniyorum. Lütfen karşıma çıkıp bu tarz bir şey söylemeyin sizi öldüresiye dövebilirim eğer yeterince yüzünüz paramparça olmazsa yardım ve destek olarak arkadaşlarımı çağırırım.
İkinci olarak sen gidip önemli bir üniversite bitirirsen zaten işsiz kalman imkansız. ben itüden mezunum işsizm demez kimse çünkü İMKANSIZ
Üçüncü olarak Madem çok zeki bir arkadaşsın çok iyi üni bitirdin ama işsizsin (GARİP)
Bunuda bilirdin, Türkiyede öğrenci olrarak kız oranı daha fazla bunun anlamı ne kadar çok öğrenci oluyorsa daha fazla üni yapılıyor.
Yani o kızlar olmasa şu an çok az üni olurdu iş bulman daha daha zorlaşırdı.
umarım aydınlandın.
iyi günler diliyorum29 Yorumla- +1 yıl
sen hiç el yumruğu yedinmi he el yumruğunu yemeyen kendi yumuğunu balyoz sanırmış yüreğin yetiyorsa o kadar yürekliysen gel bakalım elmi yaman beymi yaman. ateistmiş birde. senin tuzun kuru heralde bir bak bakalım etrafına türkiyenin en iyi üniversitelerini bitirip ne kadar işsiz gezen var haberin var mı senin bu gün bu ülkede pilot işsiz geziyor pilot. kazma ekmek elden su gölden geçiniyon heralde sen. ağzını açacağına gözünü açta bir sokağa in bakalım kaç bin kişi dükkan kapatmış kaç bin kişi işsiz geziyor okuduğu halde. bende böyle kadınlar yırtık don gibi her yerden çıkıyor çalışıyor ya sinir oluyorum elinize kılıcınızı alıyosunuz her haltı yiyorsunuz. bir daha cevap verme adamın asabını bozma
- +1 yıl
Belki birazcık seviyeli şeyler yazsan konuşabiliten olurdu ama şimdi imkansız :/
- +1 yıl
Kadınların çalışması senin işsiz kalmanla hiç alakası yok, ayrıca çalışmak okumak zorunda yarın birgün kocasından boşansa? çocuk yokken boşanırsa bok alır nafaka
- +1 yıl
kadın çalışabilecek durumda ise nafaka almaz asla, iyi araştırın.
Haha ben eşimden ayrılsam babam bana bir fabrika açar başına geçirir hiç merak etme.
Ben kadın eşinden boşanırsa parasızlıktan ölür demeye çalışıyorum laflara bak. - +1 yıl
İtüde makina mühendisliği okuyan bir kıza söylenecek en son söz budur heralde :DDDDDDDDDDDDDD
- +1 yıl
iyiki okumuşsun ya sen biliyon her yaw he he. sen babanın parasını ye okulunu bitir sütünü iç kızım. benim bir tanıdığım kızın esi eroın kullanıyordu ve bunu bilmiyordu evlendikten sonra öğrendi kızı dövdü en sonunda apartman ayağa kalktı ve sonunda boşandılar tek çocuğu var çocuğu anne aldı kocası eroın kullandığı için ayda 3,500 tl nafaka ödüyor ve evindede oturuyor kocasının. ama eğer calısmaya baslarsa parayı anında keseceklerini kocasının evinden çıkarcaklarını söylemiş avukat. boşanma sebebleri ile nafaka bağlantılı. okdum diye herseyi biliyormuş gibi konuşma. yasın kaç kızım senin baban sen zengin olmuşsunuz ama daha insanlığı oğrenememişsiniz.
- +1 yıl
Zenginlikle insan olmak ne alaka? Nerde saygisizlik yaptim sana?
Kadınlar kesinlikle çalışmak için yaratılmadı her kadın okuyup iyi bir yere gelmeli mesleğini eline almalı ama çalışıcak kadar düşürülmemeli. Biz değerliyiz.
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDıs gorunuse fazlasyla onem veriliyo. Bu anlamda kadın hayatın her alanında basrolde.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende issizim şu an napabilirz
Cevap sahibi+1 yılDevletr sorarsan ya issizlik dustu der ya da boyle sacma bahaneler bulur
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bide o donemde kredi borclarndan inithar ediyolardı hersy tıkırındaydı
Cevap sahibi+1 yılBak bu konuda haklisin
+1 yılBunun mesnetsiz şaka olduğuna veya tuhaf bir söylem olduğuna inanmak istiyorum.
Bu çağda bu zihniyetin yeri yok.311 Yorumla- +1 yıl
1) Ben sizin kardeşiniz değilim. Lütfen yaş grubuma bakın.
2) Merak etmeyin her şeyin çok iyi farkındayım. Bİlgi, tecrübe ve dünya görüşü olarak sizden çok daha önde olduğumu kanıtladınız.
3) Bakan en kibar ifade ile saçmalamış ama akp zihniyeti kadını eve kapatmayı sevdiği için bakanın saçmalaması beni şaşırtmadı.
4) İşsizlik varsa iş imkanları yaratılır. Çalışacak iş gücünü ortadan kaldırmak hem ekonomiye zarardır hem de kadının özgürlüğünü kısıtlar.
5) Kadın ve erkek eşittir. Serbestlik ve eşitlik ilkelerini de anlatmamı ister misiniz? İlkokul seviyesine gitmeyelim lütfen.
6) Dünyanın gelişmiş ekonomilerinin tamamında kadınlarınların iş hayatına katılımları özellikle desteklenir. Siz gerikalmış ülkelerin yolundan gitmeyin. Kendinizi çağa uydurun. İlkellik kötü bir hastalıktır.
6 tane cevap yetti mi? Yoksa devam edeyim mi? - +1 yıl
dünya görüşün hayata bakısın beni ilgilendirmez. okudum diye veya az bilgiliyim diye kendini ne sanıyorsun kibirlenme senden büyük allah var. bir mhp li olarak söyleyim senin o beğenmediğin akp 3 dönemdir bu ülkenin basında. ve her kesimden oy almış bir hükümet. demekki millet istiyorki oy veriyor. bende pek sevmem ama her hükümet gibi onlarında artıları olduğu kadar eksileri var. en büyük eksisi ise işsizliği hat safhaya çıkarması bir cok esnafın kepenk kapatması iflas etmesine neden oldu.
- +1 yıl
"Hayat görüşün beni ilgilendirmez" diye yazdıktan 2 satır sonra "ben Mhp'liyim" diye açıklamak ne beyhude çelişki.
Hayır böbürlenmiyorum ama daha "siz" demeyi beceremeyen birine de bazı şeyleri anlatmaya çalışıyorum. Daha yaş grubuna bile bakmadan karşınızdaki kişiye "kardeşim" diyorsunuz. Biraz akıl lazım size. Bunları kibarca anlatırdım size ama kibarlık ve medeniyet ne yazık ki uğramamış size.
Millet istiyor diyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ama siz kaşındınız. %99 oy alan iktidar sahibini iktidardan indirmek istiyor o sizin bahsettiğiniz milletin hükümeti. Bu nasıl iş? Tarihteki yüksek oy alan liderleri sayalım mı? Hitler, Kaddafi, Saddam. Bunlar da oy alarak geldiler. Sandık o kişinin haklı ve başarılı olduğunu göstermez. Bu tezinizi çürüttüğüme göre devam edebiliriz.
İşsizliğin oluşum sebebi kadınların işgücüne katılımı değil Türkiye'nin sıcak para üzerine kurulu bir ekonomi ile yönetilmesidir. Bu devirde para parayı çekiyor. Kimse üretim yapmak istemiyor haklı olarak. - +1 yıl
Biraz da ekonomi dersi vereceğiz anlaşılan. Bugün yeteri kadar öğrenmemişsiniz.
Başlayalım. Türkiye zaten üreten bir ekonomi modeli üzerine kurulu değil. akp de bunu daha da batırdı. Ekonomiyi büyüteceğim diye inşaata yöneldi. İnşaat patlamasını her yerde görebilirsiniz ama kaç tane fabrika kuruldu aynı dönemde. 12 yıllık iktidar döneminde takriben 500 milyar dollar girdi bu ülkeye. Biz de bu parayla emlak, konut ve avm yaptık. Halbuki o parayla fabrikalar kurmalıydık. Teknoloji yatırımlar yapmalıydık. Hiç birini yapmadık. Üstüne bir de en kuvvetli olduğumuz tarım arazilerini kaldırıp konut diktik. Şimdi tarımın canını okuduk. Üretim yapamıyoruz. Fason imalatla günü kurtarıyoruz. Altyapımız zayıf. Siz de kalkmış bunun suçlusu olarak kadınları gösteriyorsunuz. Aferin size.
Özellikle zamanında yaşadığım İskandinav ülkelerinde kadınlar erkekler kadar etkindirler hayatta. Sonucu ne mi oluyor? İsveç, Norveç, Danimarka gibi harika ülkeler ortaya çıkıyor.
Kadınlardan korkmayın. - +1 yıl
ben kadınlar calısmasın demiyorum ihtiyacı olan kadınlar calıssın diyorum. şimdiki bayanların çoğu ihtiyaçtan değil keyfinden çalışıyor. Af edersiniz gerçekten diğer yazdıklarınzda sonuna kadar haklısınız. Bu hükümet memleketi diyebiliriz ama bizim milletimiz deveye diken insana s. ken misali hala oy veriyor. ve bir cok seyde döndü bu seçimlerde
- +1 yıl
En azından "çalışmasın demiyorum" kısmına kadar geldik.
Sizden bir ricam daha var. Biliyorum kişisel olarak bana küfretmiyorsunuz ama yine küfürlü konuşmayın. Küfür size yakışmaz.
Bu ülkede açlık sınırı 4 kişilik bir aile için yaklaşık 1100 TL, yoksulluk sınırı ise 3500 TL. Kaç tane hanenin evine bu paralar giriyor. Çok sevdiğim bir tanıdığımın oğlu var. Annesi zamanında temizliğe gelirdi. Bu çocuk 2600 TL maaş alıyormuş. Hanımı çalışmazsa nasıl geçinecekler? Ev sahibi olmak zaten hayal. Ay sonunu bile getiremiyorlar. Siz de kalkmış keyfinden çalışıyorlar diyorsunuz. Millet aç, millet açıkta. Ne keyfi çalışması. Bakın, bırakın avrupa ile eş olmayı daha insanlar temel ihtiyaçlarını alamıyorlar. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Siz ya yüksek bir gelire sahipsiniz ya da evli değilsiniz. Para oluk oluk akıyor. Bir ev bir maaşla dönmüyor artık. Farkında değil misiniz bu gerçeklerin. - +1 yıl
İşin bir de iktisadi boyutu var.
Bu ülke yeniden inşa edilmeyi bekliyor. İnşa derken bina yapımından bahsetmiyorum. Bizim fabrikalara, tesislere, üretime, tarlalara, sahalara ihtiyacımız var. Bunları doldurmak içinde hepimiz çalışmalıyız. 2 DÜnya savaşından yenik ayrılan Almanlar gibi körü körüne çalışmalıyız. Karınca gibi olmakla tanıdığımız Japonlar gibi çalışmalıyız. Hem kas gücümüzle üretmeliyiz hem de akıl gücümüzü kullanmalıyız. Gerekmeyenler çalışmasın demek vatan hainliğidir. Türkiye'de yapılacak bunca iş varken "siz çalışmayın" denir mi hiç.
Okullarda öğretmen yok, Fabrikalar kalifiye personel bulamıyorlar. Daha nicelerini sayarım.
10. yıl marşında anlatıldığı gibi çalışmalıyız. Çalışıp bu ülkeyi üreten bir devlet haline getirmeliyiz. Tüketen toplum yapısından kurtarmalıyız. ANlıyor musunuz?
Kadınların zekalarına da çok fazlasıyla ihtiyacımız var. Kadınları sakın yabana atmayın, hafife almayın. Kadınlar yapıları gereği büyük ustalardır. - +1 yıl
tamam haklısın para yok diyorlar millette ama hiç birseyden geri kalmıyor insanımız cebinde en pahalı telefonlar war. altında araba olmayan kimse yok. yani milletimiz yok diyor hiç biseyden geri kalmıyor. bende sasırdım hani derler ya yok diyenden korkacan diye. gerçek yoksullar zaten meydanda. akp hükümeti neyi bıraktı şirket bırakmadı sattı çiftçiyi bitirdi. sizinde dediğiniz gibi belli seylere yöneldi. iş sahası kurmadı. yani dediklerinizde sonuna kadar haklısınız desem yeridir.
- +1 yıl
Bahsettiğiniz ikilemin açıklamasını sosyo-ekonomik olarak yapmak gerekir.
Özellikle alt tabaka kendini yeteri kadar geliştiremediği için ruhu aç. Bu açlığı da tıpkı mastürbasyon yapar gibi kendilerini alışveriş çılgınlığına vurarak gideriyorlar. Pahalı telefonlar alarak statü ve konum sahibi olmaya çalışıyorlar. Nasreddin Hocanın ye kürküm ye hikayesi misali. Fakat ne yazık ki kredi ve taksit ile geleceklerini ipotek altına alıyorlar. Etrafınıza bakın. Herkesin geleceği borçlu. Borçluluk oranımız artıyor. Yani olmayan parayla gerçekten ihtiyacımz olmayan şeyleri alıyoruz. Bunun sonucunda da zenginleştik sanıyoruz.
Türkiye'de çok araba yok. Rakamlara bakın ;
tr.wikipedia.org/.../%C3%9Clkelere_g%C3%B6re_ara%C3%A7_say%C4%B1s%C4%B1_listesi
Türkiyede her 4 kişiye 1 araba düşerken dünyada 60. sıradayız ama ekonomik büyüklüğümüz dünyada 17. sırada. Siz geçmişe göre bakarak zenginiz diyorsunuz ama aslında değiliz. Rakamlar ortada - +1 yıl
Bakın tekrar ediyorum. Bizler topyekün ça-lış-mak zorundayız. Hemde Japonlar gibi, Almanlar gibi, deliler gibi, kadın-erkek demeden. Kimimiz teknoloji bulacak. Kimimiz kas gücü getirecek. Kimimiz tarladan domates toplayacak. Velhasıl hepimiz çalışmak zorundayız. Artık üretmemiz lazım. Üretmezsek, dünyaya satmazsak sonumuz mafiş petrol olur. Yani ayvayı yeriz. Kusura bakmayın, benim jenerasyonum böyle komik konuşur.
O yüzden kadınlar çalışmasın değil tam tersine kadınlar da çalışsın demeliyiz. Kadınlar için o kadar çok iş var ki yapacak. Eğitimsiz mi kadın? o zaman bir yere gider 3-4 saat işyerini temizler, çay yapar, yemek pişirir günlük 50-100 TL'sini alır ve evine de bakar. Kadın eğitimli mi? bir şirketin yarım gün muhasebesini tutar. Çok mu hırslı o zaman müdür olur. Çalışan kadınların ellerinden öperim. Kadınlar da çalışsın erkekler de.
Bizim sorunumuz acilen iş sahalarının yaratılmasıdır. Lütfen çabanızı bu yönde gösterin. Hepimiz çok çalışmalıyız.
iş alanı çok olmayınca işşizlik de olur o da buda :) Önemli olan bayanların çalışması değil ki tek sorun bu değil yani. İnsanlar kendi alanlarında iş bulamayınca bu sefer marketlere mağazalara felan yöneliyorlar. sorun burada. bakış açısı *-* :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayıp evlenip kocalarının elinemi mahkum olsunlar?
13 Yorumla- +1 yıl
Özgürlüklerinin olması iyi birşey. Sen babandan para alsan rahatsız olmazmısın bu yaşta
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Kim işi iyi yapıyorsa o işe alınır kimin bilgi birikim tecrübesi yüksekse Kim daha çalışkansa yani kız erkek diye ayrılmıyor işsiz erkek varsa kadında var işte alınmayan erkekler karşı cinse çamur atmasınlar bir zahmet aynaya geçip ben bu işi hak ediyor muyum desinler
010 Yorumla- +1 yıl
Haha şaka mı bu on yıl önce daha güzelmiş sen resmen kadınlar evde otursun kölelik yapsın istiyorsun bizimde kendi paramızı kazanıp kendi istediğimiz gibi harcama hakkımız var istediğimizi alırız istediğimiz yere gideriz kendi paramızı kazanırız demek istediğim eğer işimizi kotu yapsak bizi çalıştırmak istemezler demek ki sen kotu yapıyorsun istemiyorlar
- +1 yıl
fenerbahçem ve hilercan adlı kullanıcıların yorumu yeter. işte o iki bayanı ben ayakta alkışlarım ve benim için en değerli kadın oyleleridir. hadi sende bak işine ev kızı kadar hiç bir kızın kıymeti yok benim gözümde anladınmı. kadının yeri işi evidir. varsa ihtiyacı mecbursa çalışır ve öylesi kadınlar o kadar saf temiz oluyorki bunu ancak erkekler bilir. sizde öyle bizde böyle hadi iyi aksamlar.
iyi yerde çalışan bir kadınla evlen hayatın kurtulsun :D
00 Yorumlaçalışmak erkeklerin olduğu kadar kadınların da hakkı.
00 Yorumla- https://www.facebook.com/video.php?v=10152623195575768&set=vb.736525767&type=2&theater
böylemi zihniyet06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşsizliğin sebebi kadınlar değil, yeni iş sahalarının kurulmamasıdır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılne dedi bu bir şey dedi. cahilcem yok anlamıyorum.
10 Yorumla Farklı bir açı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların her alanda okuması çalışması erkekleri işsiz bırakmadımı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler