Tekstil alt çalışması yap bence tanıdığım çok bayan var atölyesi olan ekipte kurmak zor deyil pastalci overlokcu sayıya göre dikiş makinası geriye kumaş penye türü şort tişört tayt badi vs
Üniversite ile vakit kaybettigim icin pismanim. universite mezunu issizim. keske bir is ogrenseydim ya da is girip o iste ilerleseydim. universite zaman kaybettiriyor
Yaşınız doğruysa eğer Ön lisans mezununuz sanırım. Zaten ön lisansla kalmamanızı tavsiye ederim. 3. Sınıfı aöften devam edin. Özel sektörde bir nebze iş görür. İşsiz kalmanız mümkün değil arayan bulur:)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
ohooo sen bu kafayla mı mesleğe atılıp iş yapcaksın? 4 sene dişini sıkmazsan istediğin ortamlarda istediğin işi yapamazsın fabrikada markette sürtersin
bende aynı durumdayım şehri ve bölümü sevmiyorum ya yatay geçiş yapacağım ya da yeniden hazırlanacağım ama kesinlikle oku bir şekilde üniversite diploman olsun sonrası sana kalmış bir de hangi bölüm?
@sümbül0910 ve hayatın gerçeklerinden bir tanesinden daha bahsedeyim Косметолог Мезотерапевт in fotoğrafını çaldığını mail olarak gönderdim çünkü tck nın 5237. kanunu 135, 136 maddesine göre suç bu
@Papafya sanşla alakası yok ilk önce çalışıp biraz para topladım ve o sırada keman kursuna gittim bileklik yapmayı felan öğrendim sonra batumdan başlayıp otostopla gezmeye çıktım ve müzik aleti felan öğrenmenede gerek yok sadece bileklikte yeterli para getiriyor ya da ateş topu şovlarını felanda öğrenebilirsin
@Papafya çok gezgin var illa gezginlere denk geliyosun ve bir yerden bir yere onlarla gidiyosun ve coucshurfingte evinde kaldığın kişilerle arkadaş olabiliyosun. otostoplar yanımda kız olursa daha kolay oluyo ama hiç sıkıcı olmuyor
Iyi de iş hayatı daha kötü bn ce okuldaki insanları sevmiyorsan uzaklasabilirsin ama iş hayatı öyle değil her gün beraber iş yaptığın insanlar ve hemn isk bırakmak da kolay degi,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir an önce mağazaya girip para biriktirmelisin boş durma madem okumuyon
meslek lisesinde okuduysan okudugun bir bolum ile alakali bir yere gir eger okumadiysan kuafor, market, garson vb bunlar temel meslekler girip ogrenebilirsin direk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
İleride bin pişman olursun. Sürünürsün. Sakın bırakma okulunu
Aynı durumdayım yeniden hazırlanacagim
İstediğin doğrultuda gitmeli insan. Her şey gönlünce olsun😇
Teşekkürler zor günler bekliyor beni
Ben şu yorumlardan sonra inandım doğru kararı verdiğime. Mutlu olmadığım yerde kalmayacağım. Sende inan kendine
Zaten kendime inanıyorum sadece zor olacak biliyorum ama yine de değer sağlam basıcaksın hayatta
Tekstil alt çalışması yap bence tanıdığım çok bayan var atölyesi olan ekipte kurmak zor deyil pastalci overlokcu sayıya göre dikiş makinası geriye kumaş penye türü şort tişört tayt badi vs
Üniversite ile vakit kaybettigim icin pismanim. universite mezunu issizim. keske bir is ogrenseydim ya da is girip o iste ilerleseydim. universite zaman kaybettiriyor
Yaşınız doğruysa eğer Ön lisans mezununuz sanırım. Zaten ön lisansla kalmamanızı tavsiye ederim. 3. Sınıfı aöften devam edin. Özel sektörde bir nebze iş görür. İşsiz kalmanız mümkün değil arayan bulur:)
4 yil mezun arkadasim Şu an kasiyerlik yapior, biri issiz, biri otelde calisio cok var boyle
ohooo sen bu kafayla mı mesleğe atılıp iş yapcaksın?
4 sene dişini sıkmazsan istediğin ortamlarda istediğin işi yapamazsın fabrikada markette sürtersin
bende aynı durumdayım şehri ve bölümü sevmiyorum ya yatay geçiş yapacağım ya da yeniden hazırlanacağım ama kesinlikle oku bir şekilde üniversite diploman olsun sonrası sana kalmış bir de hangi bölüm?
Tecrubeli biri olarak soyluyorum birak git.. baska bolum sec. baska sehir sec.
arsan varsa oraya yerlesip tarla ve hayvancılıkla ugrasabilirsin
Üniversite diploması gerekmeyen meslekler: ✨Aşçılık ✨Güvenlik görevlisi ✨Esnaflık ✨Satış pazarlama elemanı ✨Kuaförlük ✨Seyahat danışmanı ✨Emlak danışmanı..💫
Teşekkür ederim yardım için🥰
Rica ederim 🙂
@lovelace nasil oluyor peki bunlar?
Bill Gates var Steve Jobs var, hepsi IT sektöründe malı götürdü :)
Çok önemli bir meslek değilse ben üniversiteyi vakit kaybı olarak görüyorum.
3 tane meslek yaptim universiteye de gerek duymadim duymuyorumda..
@Delimiyimacaba deli misin acaba 😁
@Günlerden_bir_gün
Ellov havaggi demedigime gore degilim ^^
Ama deliligim tuttugu oluyor 🥴🙃☺️
@Delimiyimacaba hahshhahah😂😂
@Delimiyimacaba ben 2. sınıfta bırakıp askere gittim orda ebemi gördüm geldim. ama pişman değilim :D
Amaçsız bir bakış bu. Bir şey yapmadan önce biraz daha düşün.
Asla bırakma pişman olursun artık üni mezunu olmayanı adam yerine bile koymuyorlar
gel beraber dünya turuna çıkalım bileklik felan satarız yolda, arada çadırda kalırız ama stressiz güzel maceralar olur
Çok film izlemişsin kardeş sen
@sümbül0910 8 ülkeyi yolda bileklik satıp keman çalarak gezdim. coronadan dolayı bıraktım birkaç ay sonra devam edicem
@sümbül0910 ve hayatın gerçeklerinden bir tanesinden daha bahsedeyim Косметолог Мезотерапевт in fotoğrafını çaldığını mail olarak gönderdim çünkü tck nın 5237. kanunu 135, 136 maddesine göre suç bu
Hayallerimden biri ne güzel
@Papafya aslında sümbülün dediği gibi zor bişey veya hayal değil özgür olmak heşeyden daha kolay
Maalesef özgür bile değilim. herkez senin gibi şanslı olmuyor bırak ülkeyi şehir dışına bile izin yok kaç kez gidemedim bir bilsen :(
@Papafya sanşla alakası yok ilk önce çalışıp biraz para topladım ve o sırada keman kursuna gittim bileklik yapmayı felan öğrendim sonra batumdan başlayıp otostopla gezmeye çıktım ve müzik aleti felan öğrenmenede gerek yok sadece bileklikte yeterli para getiriyor ya da ateş topu şovlarını felanda öğrenebilirsin
Çokkkk eğlenceli yaaaa ama tek sıkılmıyomusn
@Papafya çok gezgin var illa gezginlere denk geliyosun ve bir yerden bir yere onlarla gidiyosun ve coucshurfingte evinde kaldığın kişilerle arkadaş olabiliyosun. otostoplar yanımda kız olursa daha kolay oluyo ama hiç sıkıcı olmuyor
Çok Merak etim hangi ülkelere gtin yaşın kaç son sorum :)
@Papafya 22 yaş gürcistan bulgaristan kazakistan türkmenistan tayland çin güney kore filipinler
Okulu bırakıyorum 😅😅
@Tumbalaka ben bıraktım sen bırakma yani acele etme
@sümbül0910 hahhahaa cok guldum😂
Berkoo sen misinn😂😂😂
@Günlerden_bir_gün berkoo çok daha fazla ülke gezdi
Göle çıplak girdik bilmem ne diye videolar çekmesinden sonra takibi bıraktım :)) saçma şeylerle prim yapılmasına gelemiyorum
@Günlerden_bir_gün bende izlemiyorum onu yapmacık biri geliyo bana sadece yırtık pantolonu izliyorum
O ne yahu 🙈😂😂 bir bakayım
@Günlerden_bir_gün bak, çok iyi biri 1 kere tanıştım videolarıda çok iyi
Hangi bolumu okuyosun ve nerde okuyosun? Ona göre bırakmaya değer mi değmez mi söyleyelim
Iyi de iş hayatı daha kötü bn ce okuldaki insanları sevmiyorsan uzaklasabilirsin ama iş hayatı öyle değil her gün beraber iş yaptığın insanlar ve hemn isk bırakmak da kolay degi,
Bir an önce mağazaya girip para biriktirmelisin boş durma madem okumuyon
Bölümü bitirip sonrasında farklı bir işe yönelebilirsin ama asla o işin garantisi olmaz bıraktığına pişman olursun deli gibi nolur nolmaz bitir
ben bıraktım şu anda yazılım geliştiriyorum ve aylık gelirim kimi zaman 10k
Bölüm neydi. iyi bölümse bırak. lise mezunu isen çoğu yerde asgari çalışırsın fakat deneyimli veya üni mezunu varsa ise alımda onu secerler.
her şeyi en önemlisi de tüm zorluklar karşısında yanlız kalırsın ya atlatır aslan gibi yaşarsın ya da pes edersin
Bak bolumunu değiştir ama bırakma mezun olmazsan sürünürsün ileride cook pişman olursun iyi düşün hata yapma.
En dogru karar belkide git kendini bir iste uzmanlastir sonra sen iş değil is seni bulsun
İnanırsan herşeyi yapabilirsin.
Kendine özel bir yer açabilirsin ya da imkanın yoksa bloger gibi bişey olabilirsin
Girişimcilik yeteneğin ve imkanın varsa bekleme ve hayata atıl
Bu ülkenin başına g...
(mükemmel silivri komedi ürünü)
ben bitirdim ama o işi yapmayacağım. ve aynı şekilde senin gibi yapacak bir şeyler arıyorum
Ek madde 1diye birsey var sakın üni bırakma derim araştır başka yerde başka bölüm okuyabiliyorsun
Bence devam etmelisin, yani şehir evet zor olabilir ama en azından biraz azim et bitir.
Evde otur oh miss karantina da evde olmanın bulunmaz nimet olduğunu gördüm whshhd
İkinci bir üniversiteyi okuyorum bir halta sap olamadım 😃😃
Kuaför gibi yerlerde çalış kendine bir sosyal medya hesabı aç kendini geliştir o işte...
yeniden hazırlanabilirsin
calisabilirsin iyi para kazanirsin
Meslek edinmem gerekiyor bunun için
meslek lisesinde okuduysan okudugun bir bolum ile alakali bir yere gir eger okumadiysan kuafor, market, garson vb bunlar temel meslekler girip ogrenebilirsin direk
Tavsiyelerin için sağol
Bende tam tersi işi bırakıp okumayı düşünüyorum 😂
Çalışmaya hazırdım yani
Cumhurbaşkanı olabilirsin mesela. :):
Sen sinirlenme biber saçmalıyosun
@sedoliiii tamam bebeğim.
tamam yakuşuklu
@sedoliiii ☕
Asgari ücret ile işe girersin , okulunu bitir
Ben de bitiremiyorum okulu
Zaman kaybı bencede bırak
Yatay geçiş denedin mi?
Akıllılık edersin. Meslek öğren hayatin kurtulsun.
Burgera kasiyer olursun 😃😃
Yatay geçiş yap tatlım niye birakiyosun
okulunuzu bitirin sıkın dişinizi
Markette kasiyer olabilirsin
Meslek ne olacak işte
açıktan oku
Hangi bölümü okuyorsun?
Üniversiteyi bırakırsan hicbirsey yapamazsin
Meslek. ogrenilebilir
Burger king is loading
lise mezunlarının iş olanakları sınırlı
başka bölüm ve okul seç
Bu hayatının en buyuk hatası olur bence
ne yapcaksın düşüncen var mı
Evet aklımda bir şeyler var. Belki benimle aynı durumda olan varsa diye yazmıştım sadece
Dünya turuna çıkabilirsiniz
3. Senedir alttan aldığım dersten kalinca ben
Aşçılıkta büyük para var derim
Herşey