Kızlar Bir Adım Öne Üniversiteyi bırakıp neler yapabilirim? (Sayfa 3) limonna Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Üniversiteyi bırakıp neler yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Çalış para biriktir yer aç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üniversiteyi ortam yüzünden bırakmak ne demek ya 1 2 Yorumla limonna +1 yıl Üniversiteyi ortam yüzünden bırakıyorum mu yazmışım arkadaşım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He öyle Yorumla
Delimiyimacaba Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle evlenmek.. 1 2 Yorumla Günlerden_bir_gün +1 yıl İnsanların evlenmeyi eksilemesine de anlam veremiyorum. Vizyon anlayışınız evlenmeyip bekar kalmaktan mı ibaret? Kendimizi aksi takdirde geliştiremeyecek kadar beceriksiz miyiz? Yanlış bir insanla evlenmedikten sonra hiçbir sakıncası yok bence. Yorumla Delimiyimacaba +1 yıl @Günlerden_bir_gün tekrarkiyorum: kesinlikle bekar kalmamak.. Yorumla
AAyineOçocuk59 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Nerde oturuyorsun iş konusunda yardimcı olabilirim 1 0 Yorumla
yorgun1iii Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Oku oku oku başka bişey demiyorum. Keşke okusaydm 0 0 Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 398 cevap paylaştı. ;bölüm ne 0 0 Yorumla
realizm_39 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Bunu iyi düşün 0 4 Yorumla jagamansbsnanbsaj +1 yıl Her yerde sen varsin ya Yorumla realizm_39 +1 yıl teşekkürler mi diyim ne desem bilemedim :) Yorumla jagamansbsnanbsaj +1 yıl 😂😂😂 Yorumla realizm_39 +1 yıl @jagamansbsnanbsaj 😍 🤗 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. kaçıncı sınıftasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
youtuber ol
Geçiş yap bırakılır mı okul
Sermaye yoksa çok bir şey yapılamaz.
taha özerle tanışırsın
Gel yarın fbi'da işe başla
Kasiyer olabilirsin mesela
evet aylık gelirim 10 bin tl
Ortamı şehri ne yapcan okumaya devam etsene
Ortaöğretim Kpss ye gir
Hayat yaşana bilir.
Şehir ve bölüm nedir?
Çalış para biriktir yer aç
Hangi bölüm okuyor sun
Üniversiteyi ortam yüzünden bırakmak ne demek ya
Üniversiteyi ortam yüzünden bırakıyorum mu yazmışım arkadaşım?
He öyle
Kesinlikle evlenmek..
İnsanların evlenmeyi eksilemesine de anlam veremiyorum. Vizyon anlayışınız evlenmeyip bekar kalmaktan mı ibaret? Kendimizi aksi takdirde geliştiremeyecek kadar beceriksiz miyiz? Yanlış bir insanla evlenmedikten sonra hiçbir sakıncası yok bence.
@Günlerden_bir_gün tekrarkiyorum: kesinlikle bekar kalmamak..
Nerde oturuyorsun iş konusunda yardimcı olabilirim
Dilencilik
aşçılık yapabilrsin
yok okuyorum ben
Züccaciyede markette çalış
yatay geçiş yap
Yolun sonu öyle görünüyo ya neyse. 😂
Hangi şehir, hangi bölüm?
lisede ne okudun?
influencer ol gitsin :D
İşe girip çalışabilirsin
Bölüm ne
Evlen
Oku oku oku başka bişey demiyorum. Keşke okusaydm
Bimde falan çalışabilirsin
Zengin Koca bul knkw
;bölüm ne
Hangi bölüm okuyorsun
Bunu iyi düşün
Her yerde sen varsin ya
teşekkürler mi diyim ne desem bilemedim :)
😂😂😂
@jagamansbsnanbsaj 😍 🤗
zengin kocaya kaçabilirsin
ben bıraktım
bırakma
Üniversite bırakılır mı ae
hangi bölüm ve nerede okuyon
Ne okuyorsun da alışamadın
Bırakma sakın
Bir işe girip hayatına bakabilirsin.
Hangi üniversite?
Sanayide adam lazım