Şimdi olayı kas gücüne dayandırıp erkek diyerek geçecekler lütfen uzaklaşsınlar. İş hayatı ille yük taşıyıcılığı değildir. Genel olarak hizmet sektörü, üretim, pazarlama ya da tüm sektörlerde kadınlar mı daha yaratıcı ve detaycı yoksa erkekler mi?
Ben kadınların çok daha titiz, yaratıcı, detaycı ve işkolik olduğuna inanıyorum. Erkekler biraz daha bitse de gitsek kafasında.çalışan kadın - erkek
Kesinlikle kadınlar daha verimli çalışıyor. Kendi çalıştığım yerde veya farklı şirketlerde de gözlediğim, çevremden bildiğim bir durum bu.
Erkeklerde bir değişik hava oluyor ben bunu yaparım, benim fikrim önemli, beni önemsemeliler zaten vs. tarzında. Kadınlar daha atak, daha detaycı, daha yaratıcı ve iletişimi daha kolay. O nedenle ben kadınların çalışmasından daha memnunum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlar daha yaratıcı, detayci, titiz ve ozenlidir. Erkekler kadınlara kıyasla daha azdır. Elbette bunun normalde cinsiyetle bir alakası yok ancak aradaki fark şu ki; kadınlar kolay ıs bulamadiklari için kaybetmek istemezler. Erkekler ıse kapris çekemez. En azından benim gördüğüm kısım böyle..
“Ben kadınların çok daha titiz ve detaycı” olduğuna genel olarak katılıyorum, ama “yaratıcı ve işkolik olduğuna” katılmıyorum. Kadınların daha üretken oldukları tamamen doğurmalarından kaynaklanan bir kodlama. En azından modern dünyada yaratıcılıkta oldukça gerideler.
Tabiki erkek... kadınlar çalışmanın bile suyunu çıkartıyorlar arkadaş, bir gün hasta , bigün morali bozuk , bigün başı ağrıyo, arkadaş mesaiye gelmeyelimde ne olursa olsun, hele devlet kurumundaysa boyna raporlu...
Bence iki cins içinde cok caliskan olani ve tam tersi isi baskasina yukleyip hic is yapmayanı mevcut. yine genellemeye uymayan bir soru. Çalışkan olmanin parayi haketme anlayışının kadını erkeği olmaz.
En İyi Cevaplar