Basari bireyseldir de duygulardan ariniklik ve ciddiyet konusunda genellemek gerekirse erkekler daha iddiali kesinlikle.👍
11 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum 👍
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 319 cevap paylaştı. Tartışmasız Kadınlar
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha hirsli
14 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar hırslı, ama erkekler başarılı benim görüşüm...
- +1 yıl
Cumlemi tamamlamadim farkındaysan :)
- +1 yıl
🤭🤭
- +1 yıl
eig ve güzel gülüşün için teşekkürler :)
Uyanık olanlarr
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşit şartlarda yarışmıyorlar, kadının çocuk yetiştirme ve evine bakma gibi sorumlulukları var.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılÇok bilinen bir araştırma, Harvard tarafından yapılmış. İsteyen okuyabilir: doktorlarsitesi.net/.../
Burada cinsiyete göre hekimleri arasındaki fark düşük görünüyor olabilir ancak örneklem hacmi geniş olduğundan aradaki fark 32000 kişi ediyor. Yani istatistiksel olarak anlamlı bir fark. Onu dikkate alarak okursunuz, zaten yazının sonunda da belirtmişler.11 Yorumla- +1 yıl
32000 kişi de tesadüf olamaz yani. İstatistik bilimi söylüyor bunu.
Çoğu kadın kadınlar demiş 😂
Evet başarılı olanlarına bende rastladım kadın erkek çalışınca ikiside başarılı olabiliyorlar. Bizim termodinamik hocası kadın ve işini benden 10 puan alacak şekilde yapıyor. Fizik hocası bir kadın ve gelip kitaptakinin aynısını tahtaya yazıp gidiyor o kitapta bizde var yani berbat anlatıyor aynı şekilde dinamik hocamız erkekti Allah var işini Maşallah çok güzel yapıyordu aynı şekilde başka bir fizik hocası vardı erkekti berbat ders anlatıyordu. Demek istediğim bu kişiye bağlı bir şey yetenekli ve çalışkan bir insanın erkek mi kız mı olacağı belli olmuyor. Yinede bir hedefe doğru ilerleme konusunda erkeklerin bir adım önde olduğunu düşünüyorum10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılben o kadar yerde çalıştım bir yerde de işini düzgün yapan kadın görmedim. terzisine varana kadar. işi gücü kaytarmak olan çocuk doğurayım da işe gitmiyim kafasında olan çocuğu hastalanıp kendisine rapor alan işe gelmeyip kursa giden, işe gelse de gün yapıyormuş gibi dedikoduya dalan bir sürü kadın gördüm. siz bu kafayla zor alırsınız o eşitliği.
istisnalar elbette vardır fakat yarası olan gocunur00 Yorumla
+1 yılAllah için kadın diyenleri anlatamıyorum. Kaç tane başarılı bir kadın gördünüz. Başarılı olanların çoğu erkek. Kadın erkek eşitsizliği asla yapmam ama bu bir gerçek. Kadınlar resmen Dünyaya yatmaya gelmiş
10 Yorumlaerkekler başarılı kadınlar ise sadece dikkat çekici iş kadını fazla çekicidir her alanda allah var yalan yok..
10 Yorumla
+1 yılİş hayatında şöyle bir gerçek var "kadının çok olduğu yerde s K s erkeğin çok olduğu yerde para olur"
10 Yorumla
+1 yılBence bir erkek olarak görüşüm kadinlar daha planlayici ve basarilar ama bu değişiklik gösterebilir..
10 Yorumla
+1 yılisini sevenler basarili artik su kadinmi erkekmi sorularini birakin yaa
20 Yorumla
+1 yılHer başarılı erkeğin arkasında kadınlar olduğuna gore kadınlar tabiki
10 YorumlaAldıkları eğitim ve öğretime bağlı. Cinsiyetle ilgisi yok.
10 Yorumla
+1 yılbnce erkek basarılıdır tabiki kadının sayesinde basarılıdır
10 Yorumla
+1 yıliş hayatınDa kadınlar daha çok hırslı ve maksatYönlü oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılBence erkekler yani işin durumuna göre yeri geldiğinde bayanlar...
10 Yorumla
+1 yılBaşarı kadın erkek arasında ölçülmez. Başarı azim, hırs, disiplin gerektirin bir kavramdır. Ülkemizde iş hayatında erkekler çoğunluk olarak çalıştığı için erkeklerindir başarı.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılSüreğen olarak kesinlikle erkekler.
Basit, kolay ve pratik olarak da kadınlar.
Yani kendi alanlarında kendi formüllerinde başarıları kendine özgü.
cut.00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. Kadinlar daha basarili ve professional buluorum ama maalesef bazi pozisyonlar sadece erkeklere veriliyor (Yada oran daha yuksek)
10 Yorumla
+1 yılArastirmalara gore erkeklerin evlendikten sonra basarisi artarken kadinlar bekarken daha basariliymis.
16 Yorumla- +1 yıl
Sebebi evlenince erkeğin işine göre taşınmak vb gibi saçmalıklar olabilir.
- +1 yıl
Kadin cocuk olunca bir suru parcaya bolunuyor. Ondan olabilir. Ya isine ara verecek ya da bakici tutsa bile cocugun sorumlulugu babadan cok annede oluyor.
- +1 yıl
Aynen babalar sorumluluk almaktan kaçınıyor.
- +1 yıl
Sorumluluk almiyorlar degil. Onlar da maddi anlamda sorumlular. Bu yuzden zaten işe kendilerini daha iyi veriyorlar. Kadin dogrudan cocugun bakimindan sorumlu
- +1 yıl
Ne alaka canım. Japonya'da erkekler de izinli olabiliyor. Afrika'nın bazı bölgelerinde doğum izni 2 hafta. Demek ki 2 haftada da iyilesilebiliyor. Eve kapanmak zorunda değil. Sütünü vakumlu cihazlarla çekip buzdolabında muhafaza edebilir, babası icirebilir.. Tek sorun o yani, onun da çözümü kolay.
- +1 yıl
Onu hukumete soylemeniz lazim. Siz oyle istiyorsaniz esinizle oyle anlasirsiniz
+1 yılHic feminist destekcisi kadin yalakasi olmayacağım. cat diye erkekler deyip cikarim bu sorudan🤨
10 YorumlaBireysel olarak erkekler derim lakin kadınların başarılı olduğu o kadar çok şey var ki. Yani ortada bir soru.
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk duygusu gelişmiş her insan iş yaşamında başarılı olabilir. Ama karşılığını tam anlamıyla alabilir mi orası muamma...
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet ayrımı yapılacak bir durum değil bazı konumlarda erkekler bazı konumlarda kadınlar
10 YorumlaŞimdi kadın erkek diye ayrılma yok iyi yalaya bilen ve yalamayan diye var 😉 😉
20 Yorumla
+1 yılDegisir kisinin basarisi kendini gelistirmisligine göre.
10 YorumlaErkekler çünkü erkekler arasında kadınlar kadar çekememezlik yok.
10 YorumlaBu tartısmaya cok acık konu her iki tarafında basarı ve basarısızlık vardir hayatlarında esit bence
00 YorumlaObjektiflik ve liderlik olarak erkekler... Bayanlar fazla duygusal ve çetrefilliler..
00 YorumlaKadınlar daha başarılı. Nedeni ise, her açıdan performanslarının iyi olması.
00 Yorumla
+1 yılİkisinin de farklı alanlarda başarıları var tabikide
10 YorumlaBurda bir ayrım yapılamaz ki erkek de olur kadın da
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bilmem hiç iş hayatım olmadı iş hayatını görmedim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİstatistiklerde kadınlar fakat en az parayı alan ve en az yönetimde çalışan da kadınlar
123 Yorumla- +1 yıl
İnsani Gelişmişlik Endeksi'ne baktım, üst düzey yöneticilik gibi pozisyonlarda diğer ülkelere göre kadınların rolü daha büyük ancak maaş açısından erkekler daha yüksek alıyor ve arada bir uçurum var. Oradaki kadınların üst düzey yönetici olma başarısı toplumla ilgili bir şey. Buradaki kadınlar daha az başarılı olduğu için değil. Bunu anlamıyorlar..
- +1 yıl
Norveç bu arada
Yazmayı unutmuşum - +1 yıl
@TaşPrenses ben Türkiye için diyorum ve baya haklısın istatistik olarak kadınların çok çalışıp az kazandığı da görünüyor
- +1 yıl
Türkiye'de de durum öyle, ücret farkı çok fazla, ben her ülkeyi inceledim, hepsi öyle. Kadın erkek eşitliği açısından en yüksek puanı Amerika almış ama.. Yine de Avrupa'da genel ortalama yüksek olduğu için kadınların yaşam standardı, ABD'deki kadınlara göre yüksek. ABD aslında fakirliğin de çok olduğu bir ülke.. Türkiye'de üst düzey yönetici pozisyonuna ne kadar başarılı olsan da kadınsan gelmen çok zor.
- +1 yıl
@TaşPrenses yönetimi erkek egemenliğine bırakmak istiyorlar
- +1 yıl
Bazı meslekler de erkek egemenliğinde. Kadınlar savaşarak kazanıyor. Eskiden Türkiye üniversitelerinde kadınlar mesela beyin cerrahisi, kalp cerrahisi gibi uzmanlık alanlarına kabul edilmiyorlarmis. Kabul edilme kararı alınmış, gelen kadına mobbing yapılıyormuş, soyunma odası verilmiyormus, dayanamayıp bırakanlar olmuş. Sonra bir kadın erkek soyunma odasının kilidini değiştirmiş, burayı ben kullanacağım, siz nereye giderseniz gidin demiş. Erkek meslektaşlarının mobbingine direnmiş. Hep savaşmak zorundayız yani.
- +1 yıl
@TaşPrenses İngilterede de bir kadın 40 yıl boyunca önceden tıp okumak yasakmış kadınlara.40yıl boyunca Margaret dı sanırım adı erkek rolü yaparak doktorluk yapmış
- +1 yıl
Vay be 🤔👏👏👏
- +1 yıl
@TaşPrenses öldügünde kadın bedeni olduğu anlaşılmış İngiltere bunu çok iğrenç bir olay ve yüz kızartıcı gördüğü için 100 yıl boyunca saklamış.
- +1 yıl
Asıl yüz kızartıcı olan kadınların yapmak istediği mesleği edinmelerini engellemek bence
- +1 yıl
@TaşPrenses haklısın ama eski yüzyıllara ait şeyler 1900 lerden sonra hak aldık. İsmini hatırlamıyorum bir ülkede kadın 3 kez evden çıkarmış.1-vaftiz 2-dügün günü 3-ölüm ve eşleri her gün kapıdan çıkarken dua edermiş ‘tanrım beni iyiki kadın yaratmadın’ bu kadar iğrençlik varken şuanki haklarımızı tırnaklarımızla kazıdıgımıxı ve dahasını alacağımızı bilmemiz yeterli
- +1 yıl
Tanrım beni iyi ki kadın yaratmadin mı 😂 Madem öyle düşünüyorlarmis, kadınların haklarını elde etmeleri için bir şeyler yapabilirlerdi. Mesela erkekler de evden çıkmama protestosu yapabilirlerdi. İşler vb. kalınca hükümet mecburen halka istediğini verirdi.
- +1 yıl
@TaşPrenses araştır daha ne saçmalıklar çıkıyor bize seminerde anlatıldı ve insanlar orta çağda kadını kadın olarak görmüyordu. Erkek mesela evliler erkek öldügünde kadının yaşama hakkı yoktu bazı ülkelerde
- +1 yıl
Çok anlamsız..
- +1 yıl
Bir de hala "erkek hakları" diyen amipler var ya, bir bitmediler. Hep cahillikten.
- +1 yıl
@TaşPrenses ben eşitlik savunuyorum yani her tarafın hakkı olmalı
- +1 yıl
Ben de eşitlik savunuyorum, biz zaten haklar konusunda daha düşük seviyede olduğumuz için kadın hakları diye bir kavram var. Aynı seviyeye gelmeye çalışıyoruz hala. Tarihte erkeklerin haklarının cignenmedigi bir dönem olmadığı için erkek hakları kavramı absürt yani. Bugün erkek haklarından bahsedecek olsaydık kadın hakları diye bir kavram olmazdı. Aynı şekilde kadın haklarından bahsediyoruz ki, erkek hakları değil kadın hakları çiğnenmis olduğu için. O yüzden erkek hakları diye bir kavram anlamsız oluyor yani.
- +1 yıl
çiğnendiği bir dönem*
- +1 yıl
@TaşPrenses kadın hakları savunan Kişiler peki tam anlamıyla kadınları mı savunuyor?
- +1 yıl
Öyle olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
@TaşPrenses bence tek yaptıkları savunma adı altında olmak feminenlik gibi
- +1 yıl
Peki nasıl davranmalarını beklerdin? Bu hak savunucularından beklentin nedir?
- +1 yıl
@TaşPrenses sloganları gördün mü
Erkek açık ara farkla önde diyebilirim.
Feministler gelmeden kaçtım. BY.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYavaş yavaş kadınlar arayı kapatmayı başardı sanki
00 YorumlaÇalıştığım şirket pozitif ayrımcılıktan yana 😀 kadınlar diyeyim
00 Yorumla
+1 yılerkekleri biraz daha önde görüyorum ama alandan alana değişir tabi
00 Yorumla
+1 yılFotodaki güzellik sen misin
12 Yorumla- +1 yıl
Evet benim
- +1 yıl
Çok güzelsin ama size mesaj atamadım exper puanı varmıs galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki de kadınlar. Özel dosyalar ile bir an da mevki alabilirler.
00 Yorumla
+1 yılBasarinin kadını erkegi olmaz zannımca
10 YorumlaKadınlar erkeklerin önüne geçiyor artık yavaş yavaş
00 Yorumla
+1 yılBen daha öğrenciyim ya.
10 YorumlaHer başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır 😉
10 YorumlaErkekler daha basarili kadinlar daha planli
10 Yorumla
+1 yılSektöre işe göre değişiyor
10 YorumlaIşe ve karektere bağlı kim aşk ile yapıyorsa o
10 Yorumla
+1 yılzekasıyla kadınlr fiziksel işte erkekler başarılı
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çünkü daha detaycıdırlar
10 Yorumla
+1 yılErkekler daha ön planda.
10 Yorumla
+1 yılYalakalar başarılı oluyor
00 Yorumlaİlk 10 milyarderi araştır cevap orda
00 YorumlaErkekler. Kadinlarin calismasi bile hata.
00 Yorumla
+1 yılBu cinsiyete göre değişen bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılBaşarının cinsiyeti yoktur
00 Yorumla
+1 yılKim daha çalışan ve zekiyse o
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha başarılı :)
00 Yorumla
+1 yılişine göre değişir :)
10 Yorumla
+1 yılmesleğine ve yaptığı işe göre değişir
10 Yorumla
+1 yılHer ıkisinde de başarılı olanlar var
00 YorumlaErkekler tabi
20 YorumlaErkekler
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri