Güzellik & Bakım Ankete katıl, sana duş jeli önerelim! Duşta sen hangisisin? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4240 Ankete katıl, sana duş jeli önerelim! Duşta sen hangisisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
melissaEgin Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl suyun verdiği huzurla hayallere dalan bir hayalperest 0 0 Yorumla
keleszeynep Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl çünkügünün stresini atmak gerek biraz sakinlik gerek.. 0 0 Yorumla
sudenazkayış Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki duşta şarkı söylerek eğlenerek duş alma taraftarıyım açarım şarkıyı dans ederim 0 0 Yorumla
Sılakaragül Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Duş alırken şarkı söylemek iyi hissetiriyor ve beni rahatlatıyor. 0 0 Yorumla
Grizelly Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Su her zaman ilaçtır insana her daim dinçlik ve dinlendirir 0 0 Yorumla
souflyeda Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Duş benim için rahatlama seansı diyebiliriz sanki o su ile sinir stres gerginlik akıyor üzerimden 0 0 Yorumla
gsynli Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁 0 0 Yorumla
Alborz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kokulu mumlarla duş keyfini ikiye katlayan bir romantik 💓 0 0 Yorumla
Crackizm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Duşta pek bişey yaptığım söylenemez direk yıkanıp çıkıyorum 0 0 Yorumla
singeldad Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist ve cikolata kokulu duş jeli 0 0 Yorumla
___Maria_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Duşta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserini veren bir şarkıcı 😂😂😂 0 0 Yorumla
Sexwiser Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl banyo ortamının verdiği o sesle insan gaza geliyor :P 0 0 Yorumla
Alaramadra7 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kokusu mükemmel çiçek kokusu hastasıyım. 15 yıldır kullanıyorum 0 0 Yorumla
ef20sun Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Birini seçmem gerektiği için C dedim aslında E yim ben.. ? Neyse bende kalsn 😉 0 0 Yorumla
Selamlaaaar123 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Duştaki sesimle gunluk sesim ayni degil ondan hep dusta sarki soylerim 0 0 Yorumla
SüslüHatun25 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kokulu mumlarla duş keyfini ikiye katlayan bir romantik diyorum. 0 0 Yorumla
Meliscanlı Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Hiçbir şeyi düşünmeyip suyun altında sadece rahatlamaya çalışıyorum çünkü 0 0 Yorumla
Ebruozbag Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü banyoda deliler gibi eğlenip şarkı söylemeye bayılırım 0 0 Yorumla
ecrinmavikus Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kokulu mumlar eşliğinde uzun sıcak köpük dolu... ;)))) 0 0 Yorumla
generator Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bilmiyorum duşta cok hafifliyorum şarki söylemek geliyor icimden 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁 0 0 Yorumla
BySokRates Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Önereciginize bir güzellik yapıp gönderseniz olmaz mı? 0 0 Yorumla
Woofee3828 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl su dünyaaki en rahatlatıcı şeydir benim için. sadece susup suyun verdiği huzuru hissederim. 0 0 Yorumla
adnanalikarabıyık Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl akan sıcak suyun altında beklemek kadar güzel bişey olamaz 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Su uzerime aktiksa resmen nötürleşiyorum 1 0 Yorumla
AdanaLiii_ks Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl C dedim bakalım duş jeli nasıl 1 1 Yorumla petubor +1 yıl Siz kadınlar bakım konusunda doğuştan uzamansınız sanırım😊 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Soğuk günlerde ne güzel gidiyor sıcacık duş 🚿 1 0 Yorumla
Parcalibulutlu97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Su eşliğinde şarkı soylemeye bayılırım🤗 1 0 Yorumla
Jfudkskndnfehsh789 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Duş rahatlatıyo beni çok güzel bişi 0 0 Yorumla
Bidublerakı_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Reklamveren güzel reklam yapmış eline sağlık ☺️ 0 0 Yorumla
benadamolmamm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Sessiz sedasız müzik dinleyenlerdenim daha çok 0 0 Yorumla
Nurfidangndz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl A duşta şarkı söyleme sürekli yaparım jshs 0 0 Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Duşta ben ben değilim öyle düşün 😅🤣 0 0 Yorumla
TuanaSoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Alerjim var hepsinii kullanamıyorum :( 0 0 Yorumla
ALbirini_VURötekine Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Duşa girer 1 saat sonra çıkarım 😊Ne müziği 0 0 Yorumla
hodri_meydan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl girip çıkarım hemen. suyu sevmez zaten vücudum. 0 0 Yorumla
küçükçakıltaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Tüm çiçek kokularını tanıyan bir koku uzmanı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
suyun verdiği huzurla hayallere dalan bir hayalperest
çünkügünün stresini atmak gerek biraz sakinlik gerek..
Tabiki duşta şarkı söylerek eğlenerek duş alma taraftarıyım açarım şarkıyı dans ederim
Duş alırken şarkı söylemek iyi hissetiriyor ve beni rahatlatıyor.
Su her zaman ilaçtır insana her daim dinçlik ve dinlendirir
Duş benim için rahatlama seansı diyebiliriz sanki o su ile sinir stres gerginlik akıyor üzerimden
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁
Kokulu mumlarla duş keyfini ikiye katlayan bir romantik 💓
Duşta pek bişey yaptığım söylenemez direk yıkanıp çıkıyorum
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist ve cikolata kokulu duş jeli
Duşta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserini veren bir şarkıcı 😂😂😂
banyo ortamının verdiği o sesle insan gaza geliyor :P
Kokusu mükemmel çiçek kokusu hastasıyım. 15 yıldır kullanıyorum
Birini seçmem gerektiği için C dedim aslında E yim ben.. ? Neyse bende kalsn 😉
Duştaki sesimle gunluk sesim ayni degil ondan hep dusta sarki soylerim
Kokulu mumlarla duş keyfini ikiye katlayan bir romantik diyorum.
Hiçbir şeyi düşünmeyip suyun altında sadece rahatlamaya çalışıyorum çünkü
Çünkü banyoda deliler gibi eğlenip şarkı söylemeye bayılırım
Kokulu mumlar eşliğinde uzun sıcak köpük dolu... ;))))
Bilmiyorum duşta cok hafifliyorum şarki söylemek geliyor icimden
Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁
Önereciginize bir güzellik yapıp gönderseniz olmaz mı?
su dünyaaki en rahatlatıcı şeydir benim için. sadece susup suyun verdiği huzuru hissederim.
akan sıcak suyun altında beklemek kadar güzel bişey olamaz
Beni rahatlatıyor ondan dolayı
Dusta bile romantizm severiz
kullandığım dış jeli çıkması peki..
Vallahi şarkı söyleyenim😍
Kesinlikle çılgınlar gibi şarkı söyleyen🎶
Duş jelinin kokusu önemli.
Yankı yapıyor ses güzel çıkıyor
Ben aromalı kokuları sevmiyorum
Günün stresine iyi geliyor
Suyun sesine bırakıyorum kendimi
Su uzerime aktiksa resmen nötürleşiyorum
Pureline ❤️ Ben çnlhkgşbğd
C dedim bakalım duş jeli nasıl
Siz kadınlar bakım konusunda doğuştan uzamansınız sanırım😊
duş jeli kokuları güzeldir
Soğuk günlerde ne güzel gidiyor sıcacık duş 🚿
güzel çalışma olmuş bence
Su eşliğinde şarkı soylemeye bayılırım🤗
Hepsi harika şıklar A şıkkı
Suyun tadını çıkartmaya çalışırım
Duş rahatlatıyo beni çok güzel bişi
Reklamveren güzel reklam yapmış eline sağlık ☺️
Sessiz sedasız müzik dinleyenlerdenim daha çok
A duşta şarkı söyleme sürekli yaparım jshs
Duşta ben ben değilim öyle düşün 😅🤣
Alerjim var hepsinii kullanamıyorum :(
Duşun rahatlığı sağlaması
Kendi halimde takılıyorum öylece 😊
Duşa girer 1 saat sonra çıkarım 😊
Ne müziği
Şarkı söylerim bildiğin konser veriyorum
Çikolata duş jelinin verdiği haz 😇
girip çıkarım hemen. suyu sevmez zaten vücudum.
Daraldigim vakit hemen duşa kaçarım.
Mentol ferahlığı en iyisi
Kalıcııı kokularrrrrr 🌟🌟🌟
Tüm çiçek kokularını tanıyan bir koku uzmanı.
Duş al. sihhat bul.. jelle..