Güzellik & Bakım Ankete katıl, sana duş jeli önerelim! Duşta sen hangisisin? (Sayfa 5) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4240 Ankete katıl, sana duş jeli önerelim! Duşta sen hangisisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Biraz_Bazarov Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şarkı söylemek tabii ki de mum işi bizı bozar :D 0 0 Yorumla
clavicula17 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Su sesiyle stres atmayı daha çok severim 0 0 Yorumla
conceycanaun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çok harika gerçekten harika bir güzelliği e sahop 0 0 Yorumla
şuraB07 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Duşta çalmak için şarkı listem bile var 😄 0 0 Yorumla
Kültürel Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl 1. Ve 2. Bir arada hem çılgın hem romantik. 0 0 Yorumla
mrtkrcnsk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Duşta şarkı söylersem bütün apartman dinler 😂😂😂 0 0 Yorumla
kuafordeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Karpuzlu jel güzel kokuyordu bence kullanmıştım 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzel koku aşığı aynı zamanda uzmanı 🌸 0 0 Yorumla
ulaş3478 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Ben bir şarkıcıyım kendi konserini veren 0 0 Yorumla
elifsude900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Ben suyun altında oturur sorgularım hayatı 0 0 Yorumla
รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Duş jeli onerisinede çok ihtiyacım vardı gercekten 0 0 Yorumla
İzelN Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Suyun sesiyle harika bir uyum sağlıyorum 🤭 0 0 Yorumla
Lexoqe1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Şarkı söyleyenler beğensin sayımızı bilelim😀 0 0 Yorumla
Loriss34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Vücudu daha yumuşak ve hoş kokulu yapıyor 0 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Duş jeli ile kendimi daha bakımlı hissediyorum 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Harika öneriler için teşekkür ederim... 0 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Duşta sahne vermeyen de ne bileyim 😂😂 0 0 Yorumla
Beyazca1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Romantik ortam mum aromalı kokular eşliginde duş 0 0 Yorumla
evlenmekistiyomya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Mutlaka deneyeceğim teşekkürler 😊 0 0 Yorumla
Crâxis Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Duvara yaslanıp suyun altında göz kapatmak... 0 0 Yorumla
kirazımm33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Yorgunluğumu atmak içim duş resmen terapi 0 0 Yorumla
ebruliimmm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl kokulu mumlari seviyorum daha ne yazayım acaba 0 0 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Kendi konserimi veriyorum her defasında🧖♀️ 0 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Haftada bir dusa girerim pek uzun da kalmam. 0 0 Yorumla
Pleurer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Dünyanın en iyi jel kokusu çilek ve kahve bence 0 0 Yorumla
heli2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Çok guzel görünüyorlar kokuyu burdan hissettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Çilekli duş jelleri cok güzel kokuyor
Ben duşta su ile beraber stresimi atarım
Son günlerde ne güzel şarkı söylersin
Duşta şarkı bi ayrı güzel oluyor 😂
Şarkı söylemek tabii ki de mum işi bizı bozar :D
Cicek kokularina bayiliyorum
banya güzel şeydir yahuu :D
Su sesiyle stres atmayı daha çok severim
Şarkı söylerim veya müzik Açar dinlerim
Çok harika gerçekten harika bir güzelliği e sahop
aslında hepsi zaman zaman
Duşta çalmak için şarkı listem bile var 😄
Ne konserler verdim bir bilseniz
1. Ve 2. Bir arada hem çılgın hem romantik.
Duşta şarkı söylersem bütün apartman dinler 😂😂😂
Zeytinyağlı sabundan vazgeçmem
Şarkı açan ve söyleyen ben,
Beşiktaş besteleri candır 🙏☺️
duş benim için terapi gibi
Müzik olmazsa olmazımdır duşta
Karpuzlu jel güzel kokuyordu bence kullanmıştım
Sarki söylerim ben hadise gibi
Güzel koku aşığı aynı zamanda uzmanı 🌸
şampuan yetiyor teşekkür ederim
Ben bir şarkıcıyım kendi konserini veren
pure line nin kokuları harika
Ben suyun altında oturur sorgularım hayatı
Merak ettim en kısa sürede deneyeceğim
Deniycem bunu merak ettim kokusunu
Suyun altında rahatlamak gibisi yokk
Duş jeli onerisinede çok ihtiyacım vardı gercekten
Çok şarkı söyler sudan çıkmam
Suyun sesiyle harika bir uyum sağlıyorum 🤭
Zaafim var mis gibi kokulara
Şarkı söyleyenler beğensin sayımızı bilelim😀
Çünkü seviyorum öyle yapmadı
güzel öneri için teşekkür ederim
Vücudu daha yumuşak ve hoş kokulu yapıyor
Duş jeli ile kendimi daha bakımlı hissediyorum
adı bile değişik, denemek lazm
Harika öneriler için teşekkür ederim...
Duşta sahne vermeyen de ne bileyim 😂😂
Terapist güzel gibi bana göre :D
Romantik ortam mum aromalı kokular eşliginde duş
kokusu her "yere yayılıyor
Mutlaka deneyeceğim teşekkürler 😊
kokunun esiri olurum duşta
Duvara yaslanıp suyun altında göz kapatmak...
Zeytin yagı sabunu süperden öte
Duş almak beni eğlendiriyor
Yorgunluğumu atmak içim duş resmen terapi
kokulu mumlari seviyorum daha ne yazayım acaba
Çiçek ferahlığı her şeyden güzel
Rahatlamanın eğlenceli bir yolu 👍
Kendi konserimi veriyorum her defasında🧖♀️
Haftada bir dusa girerim pek uzun da kalmam.
Dünyanın en iyi jel kokusu çilek ve kahve bence
Çok guzel görünüyorlar kokuyu burdan hissettim
Rahatlatici olsun bizim olsun
Günün stresine iyi geliyor.