Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 9) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
Suskun39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Kokusuna ve kaliteli olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
TürkiyeAzerbaycandır Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl İlk 80c olmasına sonra fiyatına :) 0 0 Yorumla
Hayalleralemi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kokusu önemli benim için. Tabi birde markasi 0 0 Yorumla
nefroman Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl derece ve koku yoğunluğu dolu dolu limon 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Kokusu kalıcı olması portakal mandalina 0 0 Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Kokusu onemli benim icin ona dikkat eserim 0 0 Yorumla
Koronavenetta Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Güzel Kafa yapmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Tütün kolanyası olduysa tamamdır benim için. 0 0 Yorumla
unefrançaise Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kokusu tabi kii ozellinle mandalinalii 0 0 Yorumla
NéoKorítsiNeráidon Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 98% +1 yıl Kolanya almam. Fakat kokusu önemliydi bir ara. 0 0 Yorumla
Ecstasys Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Derecesine ve kokusuna dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
melake55 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Alkol oranı, kokusu ve şişesine dikkat ederim.. 0 0 Yorumla
Shadyladyy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl ben sevmiyorum ya 😅 kolonya yerine parfüm 0 0 Yorumla
Bnnur12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Alerjim olduğu için alırken çok dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
ÇatlakSokakKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kolonyanın 80 derece olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Limon kolonyasi olmasınsl dikkat ederim 0 0 Yorumla
Öğretmennhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Derecesi, kokusu ve ferahlık hissi 0 0 Yorumla
SalatalıKatil Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Benim için alkol oranı önemli oluyor gibi 0 0 Yorumla
neredesin-sen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kokusuna ve alkol oranına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Limon kolonyası iyidir değişiklere gerek yok 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl incir kolonyasıda çok güzel oluyor 😁😁 0 0 Yorumla
toxicthoghts Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl tabii ki alkol oranının %70i geçiyor olmasına 0 0 Yorumla
Mnbb111111 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl 80 derece olacak. Ölecek o koronalar 😂 0 0 Yorumla
buyukboymilkshake Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Derecesine bakıyorum ve kokusuna bakıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Derecesine ve kokusuna dikkat ederim
Kokusuna ve kaliteli olmasına dikkat ederim
İlk 80c olmasına sonra fiyatına :)
Kolonya sevmiyorum ben ya
Kokusuna ve oranına dikkat ederim
Kokusuna alkol oranina bakarım
Kokusu önemli benim için. Tabi birde markasi
koku REBUL alıyorum çok iyi
derece ve koku yoğunluğu dolu dolu limon
Kolonya olsun yeter bence 😅
Limonlu koksun ferah olsun yeter 😅
Kokusu kalıcı olması portakal mandalina
80 derece olmasına dikkat ederim
Kokusu onemli benim icin ona dikkat eserim
Güzel Kafa yapmasına dikkat ederim
Tütün kolanyası olduysa tamamdır benim için.
Kesinlikle kalitesine bakarım elbette
Eeeee kolonya almıyorum ben..
Yeni kokular görmek güzel
Kokusu tabi kii ozellinle mandalinalii
Marka koku ve fiyat kriterine
Limon ve derecesi yüksek olmalı
Kokusuna 😂😂
Kokusu onemli
Kolanya almam. Fakat kokusu önemliydi bir ara.
Kalitesine markasina ve kokusuna
Derecesine ve kokusuna dikkat ediyorum
Kokusu sertlik değeri ve kalitesi
Alkol oranına ve kokusuna tabikide
Pure lineeeeeeeeeeeeeeeeee
Hiç bir şeye alırım direk
Alkol oranı, kokusu ve şişesine dikkat ederim..
Limonlu olmasına dikkat ederim
Limonlu kolanya olmasına dikkat ederim
ben sevmiyorum ya 😅 kolonya yerine parfüm
Pek bir şeye dikkat etmem
Kokusuna ve kalitesine dikkat ederim
Alerjim olduğu için alırken çok dikkat ediyorum
Kolonyanın 80 derece olmasına dikkat ederim.
80 olmasina dikkat ediyorum bide ucuz 🤭
Limon kolonyasi olmasınsl dikkat ederim
Ferah kokulara bayılıyorum.
Güzel kokmasına ve limon aroma olmasına
Derecesi, kokusu ve ferahlık hissi
Benim için alkol oranı önemli oluyor gibi
Limonlu kolonya benim favorim🤩
Kokusuna ve alkol oranına dikkat ederim
Kokusuna dikkat ederim güzelse alırım
Yararlı bir içerik olmuş.
Alkol oranına dikkat ederim
Limon kolonyası olmasına.
Zeytin kolonyası tek geçerim
Limon kolonyası iyidir değişiklere gerek yok
incir kolonyasıda çok güzel oluyor 😁😁
tabii ki alkol oranının %70i geçiyor olmasına
Kalıcı kokusu varsa en önemlisi o
Çok yararlı bilgiler var 😊
80 derece olacak. Ölecek o koronalar 😂
Kokusuna kalitesine alkol oranına
Derecesine bakıyorum ve kokusuna bakıyorum.
Misket limonuna hayir demem 😍