Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 10) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
GöLge_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Markası ve ferahlatıcı kokusuna %80 alkol oranına. 0 0 Yorumla
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Güzel kokması ve dezenfekte özelliği olmasına 0 0 Yorumla
_EmiR_96 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kokusuna bide markasına b dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
_isimegerekyok_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Limonlu olmasina ve yeterince alkolu mu diye 0 0 Yorumla
katilinCezası Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Ambalajına ve kokusuna en önəmlisi bunlar 0 0 Yorumla
benfenasi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl kalite fiyat sonra gelir birde kokusu tabiki 0 0 Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Parfüm etkisi göstermeli kalıcı olmalı en az 2 gun 0 0 Yorumla
CamınBuğusuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Her zaman kokuduna ve ferahlığına dikkat ederimm 0 0 Yorumla
cigarettess Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl İzopropanol oranına dikkat ediyoruz artık... 0 0 Yorumla
sulym Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Tütünlü olanı mütüşlü çocukluğumu hatırlıyorum 0 0 Yorumla
25mstf Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ucuz olmasına. Esansın kokusuna ve alkol değerine. 0 0 Yorumla
Yarenkcby Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Elime döktüğüm zaman ferahlatıp ferahltmadığına 0 0 Yorumla
Fidel_castro Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Limonlu olmasına bence dikat edilmeli 0 0 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Her kolonyayı kullanamam sonuçta kimyasal 0 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Ç * ve limon karışımı olmalı rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Kolanya yefine parfüm alıyorum ben karşiim 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl alkol oranina kokusuna markasina ve icerigine 0 0 Yorumla
Mørpheuss3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Kokusuna dikkat ederim. Bence önemli olan da o 0 0 Yorumla
GüLkoKuLuKıZz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kolonya yerine çeyiz eşyası alın bana 0 0 Yorumla
Kartaldeniz89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl 80 derece olsun limon olsun ya da tutun olsun 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Limon kolonyasından şaşmam gerisi mühim değil. 0 0 Yorumla
izmirli_bilgisayarcı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Fiyatına ve kokusuna bakarım ona göre alırım 0 0 Yorumla
leitra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Salgın olunca kolonyacığımın değeri yükseldi 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Limon kolonyası her zaman için daha iyidir 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Koku vr doku. Acı kokusu oomamaı
Ben kokusuna dikat ediyorum 😂
Markası ve ferahlatıcı kokusuna %80 alkol oranına.
Kokusuna markalı ürün şahane
Harika bı kolonya bende var
Güzel kokması ve dezenfekte özelliği olmasına
Kokusuna bide markasına b dikkat ediyorum
Kokusuna ve ferahlatıcılığına
Keskin Alkol kokusu olmamalı
Sadece derecesine. bürüt candır
Limonlu olmasina ve yeterince alkolu mu diye
Kokusu tabiki birinci plan olacaktir
Ambalajına ve kokusuna en önəmlisi bunlar
Limon kolonyası candır can
Güzel olmuş elinize sağlık
Alkol oranı ve kokusunun ağır olmamasina
Güzel lokması ve alkol oranı
Pure line 80 derece kolonya süper 👍
Kokusuna... alkol oranina birde
kalite fiyat sonra gelir birde kokusu tabiki
Ferahlık hissi vermesi lazım
Parfüm etkisi göstermeli kalıcı olmalı en az 2 gun
limon kolunya olmasına, tütün sevmem
Her zaman kokuduna ve ferahlığına dikkat ederimm
İzopropanol oranına dikkat ediyoruz artık...
Tabiki kokusuna evvela güzel kokmalı.
Ben kolonya almam annem alir
Hiç bir şeye dikkat etmem
Keskinliğine ve kokusuna bakarım
Tütünlü olanı mütüşlü çocukluğumu hatırlıyorum
Genelde markasına bakarım.
Ucuz olmasına. Esansın kokusuna ve alkol değerine.
Elime döktüğüm zaman ferahlatıp ferahltmadığına
Limonlu olmasına bence dikat edilmeli
Her kolonyayı kullanamam sonuçta kimyasal
Çimen kolonyası olsun yeter
80derece olmali. Limon kolonyasi olmali.
80 derece olmasına tabikii :)
Ç * ve limon karışımı olmalı rahatlatıyor
Kolanya yefine parfüm alıyorum ben karşiim
Kokusuna ve kalitesine 🍋 favorim
alkol oranina kokusuna markasina ve icerigine
mis gibi koksun ferahlatsın
Kokusuna dikkat ederim. Bence önemli olan da o
oHummmmm kolonyasizol olmazz
limonlu iyi iste nesine dikkat edicez
Kokusuna ve derecesine bakrım
Ilk olarak kokusuna tabikii
Tütün kolonyası olmadığına dikkat ederim
Kolonya yerine çeyiz eşyası alın bana
80 derece olsun limon olsun ya da tutun olsun
Yanma derecesi ve aroması.
Markasına bakıyorum 💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹
Limon kolonyasından şaşmam gerisi mühim değil.
Fiyatına ve kokusuna bakarım ona göre alırım
80 derece olsun markalı olsun
Salgın olunca kolonyacığımın değeri yükseldi
Kolonya olmasına hsjajahhahajahhahaj
80 Derece olmasına yani nettt 😂
Limon kolonyası her zaman için daha iyidir 👍