Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 11) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Tam derecesinde ve tabiki limonlu olacak 0 0 Yorumla
izabelhatun Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Derecesine dikkat ederim bir de markasına 0 0 Yorumla
sagenclerbengeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Alkol oranına dikkat ederiiim 0 0 Yorumla
botavcisii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kokusuna bakarım fresh kokması önemli 0 0 Yorumla
iremmlyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Alıp çıkarım bea gerek yok ayrıntıya 😂😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kolonyayı severim güzel kokusu cezbedici 0 0 Yorumla
LexaMokTrikru Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Kolonya alirken bulmaya dikkat ederim 0 0 Yorumla
ozgursh06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Limon kolonyası olmasına özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
cehennemindibindeeki Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Alkol oranına dikkat ederim 0 0 Yorumla
AkrofobikSuperman Takip Et Xper 7 Yaş: 93 , eic 70% +1 yıl içerken fazla boğaz yakmamasına 0 0 Yorumla
nazzional Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Kolanya'yı bir türlü sevemedim çok keskin :D 0 0 Yorumla
merakliyimsormaya Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl önce marka sonra kokusu sonra da fiyati 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl 80 derece tütün ya da limon bide markası. 0 0 Yorumla
yeni_evliiii Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Derecesine dikkat ediyorum ben genellikle 0 0 Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Kolonya alırken markalı olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Özlem_yağmur03 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Derecesine dikkat ederim yüksek olmalı 0 0 Yorumla
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl His koku ve derecesi önemli benim için. 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Kolonya keskin kokulu, 80 derece olmalı 0 0 Yorumla
SevdaaKuşunKanadında Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Kolonyada deniz kokusuna bayılırım 0 0 Yorumla
AtmosphericDriver Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 80 derece olsun, güzel koksun. :D 0 0 Yorumla
Nurixxxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Kolonyanin en güzeli limonlusu ve 80 derecesi 🍋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
ağır kokmamasına önem veririm
Güzel koksun işini yapsın yeter
Kesinlikle cok guzel kokusu var
alkol oranı en önemlisi birde koku
Tam derecesinde ve tabiki limonlu olacak
Derecesine dikkat ederim bir de markasına
Alkol oranına dikkat ederiiim
Limon kolonyası olmasına ve fiyatına
Alkol oranına dikkat ederim.
Kokusuna ve alkol seviyesine
Kokusuna bakarım fresh kokması önemli
alkol oranına dikat ederim
Alıp çıkarım bea gerek yok ayrıntıya 😂😂
Alkol oranına ve kokusuna
limon kolonyası olmasına.
Kolonyayı severim güzel kokusu cezbedici
Kokusuna, şişesine, markasına...
şu an için sadece derecesi önemli
Sadece kokusu önemli benim için
Kolonya alirken bulmaya dikkat ederim
Limon kolonyası olmasına özen gösteriyorum
Alkol oranına dikkat ederim
içerken fazla boğaz yakmamasına
Kokusuna ve 80 derece olmasına
Tanıdık bilindik marka olacak
Kolanya'yı bir türlü sevemedim çok keskin :D
Alkol oranına bakarim ben
Kolonya işte en kalitesini alıyorum.
Güzel koksun ve ferahlatsın yeter
önce marka sonra kokusu sonra da fiyati
markasına, kokusuna ve fiyatına.
80 derece tütün ya da limon bide markası.
Bu aralar alamiyoruz kara borsa😊
Kokusuna, limonu pek severim.
Derecesine dikkat ediyorum ben genellikle
Limon kolonyası tercihimdir 80°
Kolonya alırken markalı olmasına dikkat ederim
Derecesine dikkat ederim yüksek olmalı
Kokusuna dıkkat ederim başka da etmem
Kullanmıyorum pek fazla kolonya
Kokusuna dikkat ederim...
His koku ve derecesi önemli benim için.
Kolonya keskin kokulu, 80 derece olmalı
Kolanya kullanmıyorum çok fazla.