Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 12) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
Aşkkolik07 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Ferahlık vermesi, kokusu ve 80 derece olması 0 0 Yorumla
mrswholesome Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 51% +1 yıl Limon kolonyası çok iyi ya gerçekten 0 0 Yorumla
esrarengizdenizz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kokusu saflığı esansı😊😉 kalitesi 0 0 Yorumla
Mr_Crn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Öncelikle derecesine daha sonra kokusuna bakarım 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl 80° Derece olması önemli bir konu bence. 0 0 Yorumla
umutçoşkun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl kokusuna ve markasına çok dikkat ederim. 0 0 Yorumla
leydigodiva Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Derecesine ve kokusuna dikkat ederim 0 0 Yorumla
elzeminval Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Alerjik olmasın, rahatsız etmesin yeter. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl kokusuna dıkkat ederım... birde markası 0 0 Yorumla
Zwangths Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Derecesi önemlidir yani etil alkol miktari 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Evet, çok doğru teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl derecesine kokusuna bakarım kokusu önemli 0 1 Yorumla BuseDesuu +1 yıl eğer şu siteden bir gün ödül kazanırsam kurban kesicem ya Yorumla
hayatboştekmelekoş Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Derecesine ve kokusuna dikkat ederim. 0 0 Yorumla
İtsmeHamlet Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Üzerinde kolonya yazmasına dikkat edilir. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl 80 derece olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
İrem256 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kolanya hayatimin olmazsa olmazi zaten😂😂😂 0 0 Yorumla
RasƙơƖŋıƙơv Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Derecesine ve kokusuna dikkat ederim 0 0 Yorumla
Benmırıldananadam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yine pure line farkı teşekkürler ♥️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Ferahlık vermesi, kokusu ve 80 derece olması
Derecesi ve kokusuna dikkat ederim.
80 derece olsun da :DDDDD
Ferahlatması önemli ve kokusu
Ferah olması benim için çok onemli
Limon kolonyası çok iyi ya gerçekten
Kokusu saflığı esansı😊😉 kalitesi
Öncelikle derecesine daha sonra kokusuna bakarım
Koku, kalıcılık, kalite yeterli
Bu virüste en iyisini almak şart
Kokusuna mis gibi koksunn
80° Derece olması önemli bir konu bence.
kokusuna ve markasına çok dikkat ederim.
Kokusunun hafif olmasına dikkat ediyorum
Kokusuna dikkat ediyorum😂
Derecesine ve kokusuna dikkat ederim
Kokusuna dikkat ederim...
Alerjik olmasın, rahatsız etmesin yeter.
80* olmasına dikkat ederim
kokusuna dıkkat ederım... birde markası
Derecesi önemlidir yani etil alkol miktari
Kokusu demiştik sanki buna daha önce
Kolonya almıyorum. Gerek yok
Evet, çok doğru teşekkür ederim.
Klasik limonlu kolonya favorim.
derecesine kokusuna bakarım kokusu önemli
eğer şu siteden bir gün ödül kazanırsam kurban kesicem ya
Derecesine ve kokusuna dikkat ederim.
Alkol oranı ve kokusuna dikkat ederim.
Ferahlatıcı ve güzel kokmalı.
Üzerinde kolonya yazmasına dikkat edilir.
Derecesi ve kokusuna tabii ki
Derecesi, kokusu ve kalitesine
Kokusuna ve hijyenik olmasına elbette
Limonlu kolonya favorim 🌺
Kokusuna ve fresh olmasına
Limonlu olmasına neye olcak
Tutun kolonyasi olacak kokusu
Kokusu
Kalitesi
Ferahlığı
İçine çektin mi burnunu sızlatacak
Tesekkurler pure line💙💙