Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 8) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
ördeğimiseviyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim bazıları kokusu önemli değil diyor ama benim için önemli 0 0 Yorumla
Bokubuncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Günlük 3 paket içerik kalitesi önemli değil limon olsun yeter 0 0 Yorumla
Burcuctn33 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kokusuna bakarım hep hangisi güzel kokuyorsa onu alirim hepte öyle yaparım 0 0 Yorumla
cekilinnsurdann Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl En çok kokusuna 🙄 normalde yasemin vazgeçilmezim ama bunu da deneyeceğim 🤗 0 0 Yorumla
1stanbul34_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Güzel ve etkili kokusu olup 80⁰ olmasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
zmdmdnsndnmem Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Limon kolanya olmasına ve 70 derecenin üstünde olmasına 0 0 Yorumla
1Furkan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Alkol oranına dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
Cansu---b Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl koku ve görünüşe. Camda olursa daha estetik bir yapıya sahip olur. 0 0 Yorumla
çikolata-karamel Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Alkol oranına , markasına ve kokusuna dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Burakczr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl En iyi kolanya tütün kolanyasi bence kokusuda guzel 0 0 Yorumla
CilginHanfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Genelde kokusu fazla olan şeyleri sevmem parfüm bile kullanmam kolonya da aynı sebeple 0 0 Yorumla
Curicial Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kokusuna bakarım. Özellikle limon kolonyası severim 0 0 Yorumla
prksn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Piyasadaki çoğu kolonya 50° bence bu dönemlerde en önemli faktör derecesi. 0 0 Yorumla
AtaIentee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim limon kolonyası sevmen mesela 0 0 Yorumla
Nazzzzlım Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kokusu bence çok önemli ve özellikle şu dönemde alkol derecesi de büyük önem taşıyor 0 0 Yorumla
CitrusMobil Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Limon kolanyası olduğunu gösteren değerlere 😊 artık herşey çok hasta 0 0 Yorumla
Dilan0295 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben limonu çok severim yemesini de koklamasıni da onun için bence kesinlikle limonlu olmalı. 0 0 Yorumla
Curlygirly Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet kolonya önemli tabi... Ama her dakka sürülmesi bence pek iyi değil deriyi tahriş edebilir 0 0 Yorumla
cobanyıldızı1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Son günlerde 80 derece olmasına daha çok dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
kasandarboyka Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl kokusuna, camda olmasına, limonlu, lavantalı, mandalina ve yeşil çay olmasına 0 0 Yorumla
zeynepdogan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Markası önemli benim açımdan. Bilindik ve beğenilir olmalı 0 0 Yorumla
anoniminsan0 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kolonya pek sürmem. ama kokusu içeriğine göre güzeldir. 0 0 Yorumla
Kokonana Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Derecesine koruyuculuğuna ve kokusuna dikkat ederim şu dönemde 🌸 0 0 Yorumla
Bsygl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kokusu benim için önemli böyle elinde kalacak misler gibi ehhehe 0 0 Yorumla
Msener0144 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kolonyanın keskinliğine bakarım kokusuna bakarım o şekil alırım 0 0 Yorumla
Anıkent Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl kolanya almadan önce derecesine ve sonrada fiyatına bakarım 0 0 Yorumla
thisisnarmin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kolonya almıyorum ki alırken de limonlu olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
mlk706 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 80° olması mümkün olduğunca cildimi kurutmayan ferahlatıcı ve güzel kokulu olmasına dikkat ederim 🤗 0 0 Yorumla
herseydahill Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mükemmel bir fikir. Ferahlatıcı özelliği ile kolonya bir numaralı kurtarıcım. Çok sevindim ❤ 0 0 Yorumla
Ogzhnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 80° olmasına ve fiyat markasına. Merdiven altı olmamalı. 0 0 Yorumla
magnumpinkk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu dönemde öncelikle derecesine dikkat eder olduk. Daha sonra da esansı önemli tabii 0 0 Yorumla
serkan4167 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Önce nasıl bir kolonya aradığımı belirlerim kafamda sonra derecesine dikkat ederim 0 0 Yorumla
SıdıkaSaka Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Limon kokusu ve ferahlık, buram buram alkol olmasın ve doğal olsun mimkinse 0 0 Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzel ve ağır kokmamasına kaliteli olmasına. 1 0 Yorumla
Akrepkızı1992 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Çok ağır kokuları sevmem limon kolanyası candır 2 0 Yorumla
sevda560 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl @seninsevginden bak senin tercihin nedir 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Kokusu misket limonlu olanlar güzel 1 0 Yorumla
JigglyPuff06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Derecesine ve limonlu olmasına dikkat ederim 1 0 Yorumla
yoncaad4 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl kokusu lımon olmalı :) alkol derecesi 70 olmalı :) 1 0 Yorumla
pikachusensin04 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Genelde limon kolonyası alıyorum 1 1 Yorumla Actesla +1 yıl Oldukça güzel bir tercih Yorumla
YaaReeeN Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Kolanyanın 80 derece olmasına dikkat ederim.😊 1 0 Yorumla
Ebru__yalnız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kolonyadan ne bekleyebiliriz ki 😂 80° limon 1 0 Yorumla
charisma58 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 85% +1 yıl Önce kalitesine yanı doğal olarak isim. Sonra koku 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Yaw harikasın sen. Adamım. Kokusu hissi mükemmel 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Direk ucretine bakarim ve de 80 derece olmasina... 0 0 Yorumla
Fyz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cam şişede olmasına, kokusuna, alkol oranına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Kokusuna dikkat ederim bazıları kokusu önemli değil diyor ama benim için önemli
Günlük 3 paket içerik kalitesi önemli değil limon olsun yeter
Kokusuna bakarım hep hangisi güzel kokuyorsa onu alirim hepte öyle yaparım
En çok kokusuna 🙄 normalde yasemin vazgeçilmezim ama bunu da deneyeceğim 🤗
Güzel ve etkili kokusu olup 80⁰ olmasına dikkat ediyorum.
Limon kolanya olmasına ve 70 derecenin üstünde olmasına
Alkol oranına dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum
koku ve görünüşe. Camda olursa daha estetik bir yapıya sahip olur.
Alkol oranına , markasına ve kokusuna dikkat ederim.
En iyi kolanya tütün kolanyasi bence kokusuda guzel
Genelde kokusu fazla olan şeyleri sevmem parfüm bile kullanmam kolonya da aynı sebeple
Kokusuna bakarım. Özellikle limon kolonyası severim
Piyasadaki çoğu kolonya 50° bence bu dönemlerde en önemli faktör derecesi.
Kokusuna dikkat ederim limon kolonyası sevmen mesela
Kokusu bence çok önemli ve özellikle şu dönemde alkol derecesi de büyük önem taşıyor
Limon kolanyası olduğunu gösteren değerlere 😊 artık herşey çok hasta
Ben limonu çok severim yemesini de koklamasıni da onun için bence kesinlikle limonlu olmalı.
Evet kolonya önemli tabi... Ama her dakka sürülmesi bence pek iyi değil deriyi tahriş edebilir
Son günlerde 80 derece olmasına daha çok dikkat ediyorum
kokusuna, camda olmasına, limonlu, lavantalı, mandalina ve yeşil çay olmasına
Markası önemli benim açımdan. Bilindik ve beğenilir olmalı
Kolonya pek sürmem. ama kokusu içeriğine göre güzeldir.
Derecesine koruyuculuğuna ve kokusuna dikkat ederim şu dönemde 🌸
Kokusu benim için önemli böyle elinde kalacak misler gibi ehhehe
Kolonyanın keskinliğine bakarım kokusuna bakarım o şekil alırım
kolanya almadan önce derecesine ve sonrada fiyatına bakarım
Kolonya almıyorum ki alırken de limonlu olmasına dikkat ederim
80° olması mümkün olduğunca cildimi kurutmayan ferahlatıcı ve güzel kokulu olmasına dikkat ederim 🤗
Mükemmel bir fikir. Ferahlatıcı özelliği ile kolonya bir numaralı kurtarıcım. Çok sevindim ❤
80° olmasına ve fiyat markasına. Merdiven altı olmamalı.
Bu dönemde öncelikle derecesine dikkat eder olduk. Daha sonra da esansı önemli tabii
Önce nasıl bir kolonya aradığımı belirlerim kafamda sonra derecesine dikkat ederim
Limon kokusu ve ferahlık, buram buram alkol olmasın ve doğal olsun mimkinse
Kolanya olmasına dikkat ederim
Güzel ve ağır kokmamasına kaliteli olmasına.
Çok ağır kokuları sevmem limon kolanyası candır
@seninsevginden bak senin tercihin nedir
Fiyatı derecesi ve neli olduğu
kolonya işte dezenfekte etsin yeter
Kokusu misket limonlu olanlar güzel
Derecesine ve limonlu olmasına dikkat ederim
kokusu lımon olmalı :) alkol derecesi 70 olmalı :)
Genelde limon kolonyası alıyorum
Oldukça güzel bir tercih
Kolanyanın 80 derece olmasına dikkat ederim.😊
Kolonyadan ne bekleyebiliriz ki 😂 80° limon
Önce kalitesine yanı doğal olarak isim. Sonra koku
kokusuna dikkat ederim ve derecesine..
Kokusuna dikkat ederim koku önemli
Alkol oranına dikkat ederim ben
80 derece olmasına özen gösteriyorum.
Yaw harikasın sen. Adamım. Kokusu hissi mükemmel
Limonlu olması önemli bence
Marka ve derecesine bakarım
Benim için tarihi önemli.
Kokusuna tabiiiiiiiiiiiiiii
Direk ucretine bakarim ve de 80 derece olmasina...
Cam şişe ve limon kolonyası olması.
Cam şişede olmasına, kokusuna, alkol oranına
80 derecemi diye bakarim..
80 derece tütün kolonyası