Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 7) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
dusunmeyenkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hoş kokmalı ve yüksek miktarda alkol oranı olmalıdır 0 0 Yorumla
Gizlitakınyı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl kokusuna dikkat ederim bir de kaliteli olmalı dandik olanlar zarar veriyor 0 0 Yorumla
Benaysecnim Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Kokusuna , kokusu hafifseee bayyılırım çünkü öbür türlü başımı ağrıtıyo sürekli 0 0 Yorumla
Jellipoliz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Doğanın büyüleyici kokuları ve kolonya temizliği birleşince buna karşı koymak çok zor; 0 0 Yorumla
imkoala Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl rengine ve şişesine bakarım ilk başında ardından koklayıp güzelse direk alırım 0 0 Yorumla
Zzeynep__ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yanımdan kolonyayı eksik etmediğim şu günlerde ferah ve hafif kokulu kolonyalar vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
Emelipekcamcik Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Kolonya alırken mandalinalı olmamasına çok dikkat ederim 0 0 Yorumla
Kartalruhuu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim yine de pek sevmiyorum kolonyayı 0 0 Yorumla
egeliamakıyısından Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl alkol oranının yükseldiğine limon ve tütün tercihim 0 0 Yorumla
Kitapçık1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Her şeye dikkat ederim kokusuna parasına ama alamadığım için 0 0 Yorumla
xxxxxxxd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Corona muhabbetleri varken sadece alkol oranına bakıyorum 0 0 Yorumla
Jessicax Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sadece kolonyanin abdest bozup bozmadigini öğrenmek için derecesine bakıyorum 😂🐞 0 0 Yorumla
moonnlightt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kolanya hem koku hem temizlik açısından 1 numara limonlu favorim 0 0 Yorumla
yorulmazy44 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Öncelikle 70⁰- 80⁰ arası olması çok önemli ve ferahlatıcı etkiside olması şart 0 0 Yorumla
gizlikullanici1805 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kolonyanın önce kokusuna sonra markasına, en son ise fiyatına bakarım ona göre alırım. 0 0 Yorumla
Denizq35 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Kokusuna dıkkat ederım keskın kokusu olmalı birde bılindik marka olmalı 0 0 Yorumla
elanurr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kokusuna bakarım. Genellikle meyveli olanlar hosuma gider 0 0 Yorumla
Soruyof1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Alkol oranına kokusuna ve ne kolonyası olduğuna bakarım 0 0 Yorumla
mwrak Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kokusuna ve içinde ki alkol oranına parfüm benzeri kolonya kokularını seviyorum 0 0 Yorumla
makarnasevenbayan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Fiyatina dikkat ederim ve kokusuna tabu içerisinde bulunan alkol oranı da önemli 0 0 Yorumla
HerŞeyAşkla Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Hoş kokulu olmalı bir kolonya, tabi limon kokulu olanı favorim 😊🤗 0 0 Yorumla
sevim550 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kokusu her zaman önemlidir. Tabiki yanımda taşıyabielceğim büyüklükte olmalı :) 0 0 Yorumla
X-Testers Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hoş kolulu ve şişesinin şekli güzel olması önemli olan benim için 0 0 Yorumla
Mechulsüz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kokusune ve keskinligine. Ferahligina azıcık zaman geçince mide bulandirmamasina 0 0 Yorumla
Muhammet2333 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kolonya alırken nefesimi açmasına ve kokusuna dikkat ederim 0 0 Yorumla
Ölügelin123 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bu markanın kolonyasıni denemedim ama merak ediyorum. 0 0 Yorumla
reevAnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Dikkat etmem kolonyanın gözümde pek bir özelliği yok düz kolonya yani 0 0 Yorumla
RomeO_RomeO_ Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl En etkin Tütün ve sonra limon kolonyasıdir biliyorum.80 derece olanları secerim 0 0 Yorumla
Yaofneyapiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Markası kokusu başka birşeye dikkat etmem kolonya olsunda nasıl olursa olsun yani 0 0 Yorumla
Götürbenigttiğnyere Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kolonyaya bayılıyorum hele lavanta kokusu olunca ımm 0 0 Yorumla
Mustafadoganaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim. Alkol oranına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Berfin49 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim bir limonlu kolonya seviyorum 0 0 Yorumla
eyeshadow Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Fiyatına ve şişenin büyüklüğüne. Bu dönemde çok çabuk harcanıyor... 0 0 Yorumla
CandyQueenn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ucuz olmasına 😀😀 markasına içeriğine alkol oranına dikkat edilmelidir herhalde 0 0 Yorumla
geneldeüzgün Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl parasına ucuzsa alırım pahalıysa almam yerden toplamıyoz parayı 0 0 Yorumla
realizm40 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Kolonya temizlik ferahlık ve hijyen demektir.Güzel kokular ve 80 derece olması çok önemli. 0 0 Yorumla
BarışTRN Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl 80 cc hemen :) sonrası alınabilir tabi markanın geçmişi de çok önemli 0 0 Yorumla
Gökhann-Kaçarr Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Covid-19 zamanın da daha çok kullanmaya başladım 😅 0 0 Yorumla
Pinkier Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Güzel kokmasi ve aşırı derecede ağır kokmamasi da önemli 0 0 Yorumla
Çapkınbey1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Markası ve kokusuna ferah olanını alırım genelde :) 0 0 Yorumla
sadecesorankisi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim hijyen konusunda dikkat edilecek konusu ve markasına bakarım 0 0 Yorumla
Gamiiiizzz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Güzel kokması yeterli bence e tabi virüsten ötürü 80° olsun deniyo da 80 altı da çok yok 0 0 Yorumla
Meraklıgencoo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Limonlu kolonya hiç sevmem ama çiçek kokusu böyle bebek kokulu kolonyalar hep hoşuma gitmiştır ☺️ 0 0 Yorumla
Elaaa23 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Limonlu olmamasını isterim ve fısfıslı, fısfıslı daha rahat oluyo 0 0 Yorumla
Omer0078 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 80° Olsun Yeterki dezenfekte etsin bide limonlu olunca güzel oluyor 0 0 Yorumla
Ultraviyolee Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Alkol oranına çok dikkat ediyorum en yüksek alkol oranı hangisindeyse onu alıyorum 0 0 Yorumla
birkızındehalleri Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kolonya alırken kokusuna dikkat ederim keskin mi uçucu mu benim için bu önemli 0 0 Yorumla
MerhabaBayim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Abi limon kolonyası hariç her kolonyayı severim. Sevmiyorum kokusunu keskinliğini vs. 0 0 Yorumla
Denniiiz1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kolanya almıyorum. Alırsam eğer kokusuna dikkat ederim 0 0 Yorumla
perihan_sen Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl asitlik derecesine ve limon kolonyası olmasına dikkat ederim bn 0 0 Yorumla
elizabethswan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl güzel kokmasına ve içeriğini mutlaka kontrol ederim :) 0 0 Yorumla
Silentwave Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çocukluktan beni kolonya hastasıyım özellikle limon kolonyası 😁 0 0 Yorumla
TigerFit Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 80 derece olması önemli. Kesinlikle kullanacağım 💯 0 0 Yorumla
selimmmm08 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben konusuna dikkat ediyorum limon kolonyası Çok güzel 😂 0 0 Yorumla
Tozpembehayaller987 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki kokusuna bakarım. Eğer bayram kokusunu andırıyorsa hemen alırım. 0 0 Yorumla
Mhmt_48 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İçeriğine alkol oranına ve parasına bakarım.. malum kolonya baya baya altınla yarışıyor 🤣 0 0 Yorumla
egegegege7 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bilemiyorum bu aralar ne kadar pahalı olduğuna sadece... 0 0 Yorumla
Mrry- Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kokusuna ve rengine çünkü bazen kokusu çok kötü oluyor bazende rengi çok kötü oluyor 0 0 Yorumla
ayseroses Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Korona ilettinden dolayı şu an en önemlisi 80 derece olması yoksa kolanyayı cok sevmem 0 0 Yorumla
Hmnst Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Alkol oranına ve tabi ki de limon kolonyası olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Hoş kokmalı ve yüksek miktarda alkol oranı olmalıdır
kokusuna dikkat ederim bir de kaliteli olmalı dandik olanlar zarar veriyor
Kokusuna , kokusu hafifseee bayyılırım çünkü öbür türlü başımı ağrıtıyo sürekli
Doğanın büyüleyici kokuları ve kolonya temizliği birleşince buna karşı koymak çok zor;
rengine ve şişesine bakarım ilk başında ardından koklayıp güzelse direk alırım
Yanımdan kolonyayı eksik etmediğim şu günlerde ferah ve hafif kokulu kolonyalar vazgeçilmezim
Kolonya alırken mandalinalı olmamasına çok dikkat ederim
Kokusuna dikkat ederim yine de pek sevmiyorum kolonyayı
alkol oranının yükseldiğine limon ve tütün tercihim
Her şeye dikkat ederim kokusuna parasına ama alamadığım için
Corona muhabbetleri varken sadece alkol oranına bakıyorum
Sadece kolonyanin abdest bozup bozmadigini öğrenmek için derecesine bakıyorum 😂🐞
Kolanya hem koku hem temizlik açısından 1 numara limonlu favorim
Öncelikle 70⁰- 80⁰ arası olması çok önemli ve ferahlatıcı etkiside olması şart
Kolonyanın önce kokusuna sonra markasına, en son ise fiyatına bakarım ona göre alırım.
Kokusuna dıkkat ederım keskın kokusu olmalı birde bılindik marka olmalı
Kokusuna bakarım. Genellikle meyveli olanlar hosuma gider
Alkol oranına kokusuna ve ne kolonyası olduğuna bakarım
Kokusuna ve içinde ki alkol oranına parfüm benzeri kolonya kokularını seviyorum
Fiyatina dikkat ederim ve kokusuna tabu içerisinde bulunan alkol oranı da önemli
Hoş kokulu olmalı bir kolonya, tabi limon kokulu olanı favorim 😊🤗
Kokusu her zaman önemlidir. Tabiki yanımda taşıyabielceğim büyüklükte olmalı :)
Hoş kolulu ve şişesinin şekli güzel olması önemli olan benim için
Kokusune ve keskinligine. Ferahligina azıcık zaman geçince mide bulandirmamasina
Kolonya alırken nefesimi açmasına ve kokusuna dikkat ederim
Bu markanın kolonyasıni denemedim ama merak ediyorum.
Dikkat etmem kolonyanın gözümde pek bir özelliği yok düz kolonya yani
En etkin Tütün ve sonra limon kolonyasıdir biliyorum.
80 derece olanları secerim
Markası kokusu başka birşeye dikkat etmem kolonya olsunda nasıl olursa olsun yani
Kolonyaya bayılıyorum hele lavanta kokusu olunca ımm
Kokusuna dikkat ederim. Alkol oranına dikkat ederim.
Kokusuna dikkat ederim bir limonlu kolonya seviyorum
Fiyatına ve şişenin büyüklüğüne. Bu dönemde çok çabuk harcanıyor...
Ucuz olmasına 😀😀 markasına içeriğine alkol oranına dikkat edilmelidir herhalde
parasına ucuzsa alırım pahalıysa almam yerden toplamıyoz parayı
Kolonya temizlik ferahlık ve hijyen demektir.
Güzel kokular ve 80 derece olması çok önemli.
80 cc hemen :) sonrası alınabilir tabi markanın geçmişi de çok önemli
Covid-19 zamanın da daha çok kullanmaya başladım 😅
Güzel kokmasi ve aşırı derecede ağır kokmamasi da önemli
Markası ve kokusuna ferah olanını alırım genelde :)
Kokusuna dikkat ederim hijyen konusunda dikkat edilecek konusu ve markasına bakarım
Güzel kokması yeterli bence e tabi virüsten ötürü 80° olsun deniyo da 80 altı da çok yok
Limonlu kolonya hiç sevmem ama çiçek kokusu böyle bebek kokulu kolonyalar hep hoşuma gitmiştır ☺️
Limonlu olmamasını isterim ve fısfıslı, fısfıslı daha rahat oluyo
80° Olsun Yeterki dezenfekte etsin bide limonlu olunca güzel oluyor
Alkol oranına çok dikkat ediyorum en yüksek alkol oranı hangisindeyse onu alıyorum
Kolonya alırken kokusuna dikkat ederim keskin mi uçucu mu benim için bu önemli
Abi limon kolonyası hariç her kolonyayı severim. Sevmiyorum kokusunu keskinliğini vs.
Kolanya almıyorum. Alırsam eğer kokusuna dikkat ederim
asitlik derecesine ve limon kolonyası olmasına dikkat ederim bn
güzel kokmasına ve içeriğini mutlaka kontrol ederim :)
çocukluktan beni kolonya hastasıyım özellikle limon kolonyası 😁
80 derece olması önemli. Kesinlikle kullanacağım 💯
Ben konusuna dikkat ediyorum limon kolonyası Çok güzel 😂
Tabiki kokusuna bakarım. Eğer bayram kokusunu andırıyorsa hemen alırım.
İçeriğine alkol oranına ve parasına bakarım.. malum kolonya baya baya altınla yarışıyor 🤣
Bilemiyorum bu aralar ne kadar pahalı olduğuna sadece...
Kokusuna ve rengine çünkü bazen kokusu çok kötü oluyor bazende rengi çok kötü oluyor
Korona ilettinden dolayı şu an en önemlisi 80 derece olması yoksa kolanyayı cok sevmem
Alkol oranına ve tabi ki de limon kolonyası olmasına dikkat ediyorum