Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 6) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
Shishaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Covid-19 öncesi o hoş kokuları tercih anında yeterli oluyordu, ancak şimdi hoş kokusunun yanına birde 80’ olmalıki virüsleri mikropları kırsın 👍🏻 0 0 Yorumla
khandzgn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kokusu ferahlatışı ve elde bıraktığı hissiyat çok önemli ve çok dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Melek364 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bence kokusu çok önemli o yüzden kokuya dikkat ederim 1 0 Yorumla
kaygısızkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Markası benim için çok önemli, bazı markalar zaten kalite ile anılır. 1 1 Yorumla VeterinerHekim01 +1 yıl Kokusu sanırım Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Klasik bir marka, limon ve en az 80 derece olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
BMCKM Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl HİÇ BİR şeye dikkat etmem kokusu güzel olsun yeter benim için yani 1 0 Yorumla
Blgndyn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kokusuna dikkat ediyorum eger keskin bir kokusu varsa ve ferahlatiyorsa alirim 1 0 Yorumla
Aslıgrli Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şu sıralar alkol oranına dikkat ediyorum normal yaşamda kokusu benim için çok önemliydi 1 0 Yorumla
Ruhanî_Kız Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Çiçek kokulu ferahlatici kolonyalar tercihim. Bence çiçek kokulu herşey bir kadına çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
nefescan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Guzel kokmalı ve kesinlikle limon olmalı bence 😁😍😍 1 0 Yorumla
Sevvalkr0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Markasına Tabiki güvendiğim markaların ürünlerini hiç düşünmeden alırım kalite önemli 1 0 Yorumla
NostaljiiAşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kolonyanın verdiği ferahlık hissi çok güzel. Kolonyada deniz kokusuna bayılıyorum 😍🥀 1 0 Yorumla
BilgiliHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hayatımızın bir parçası haline gelen kolonyaları şenlendirmek gerek 1 0 Yorumla
XLİXSAX Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Markasına dikkat ediyoruz genellikle kolanya alırken 1 0 Yorumla
gerena Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Dışarıda dolaşırken rüzgarın etkisiyle burnuma gelen tenimin kokusu mutlu olmama yetiyor. 1 0 Yorumla
Meliss1000000666 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kokusuna e fiyatina dikkat ederim sisesi de güzsl olsun:) 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl tse, ce belgelerine ve kaıteli krumsal firma üretmimine 0 0 Yorumla
Sanane0be0 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Denemediğim bir aroma olmasına mesela iğde çiçeği... 1 1 Yorumla Redscorpion25 +1 yıl Bir sürü çeşidi var aslında. Yorumla
CHOMYSKY Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kokusu ve içerisindeki alkol yüzdesi tahriş açısından 1 0 Yorumla
melahatablacom Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hediye ve kolonya demişken babam bana kolonya hediye etmişti. :) 1 0 Yorumla
melikeusakoglu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya salgından çnce de kullanırdım şimdi de kullanıyorum 1 0 Yorumla
Yaren10 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Alkol oranına dikat ediyorum (%80 geçmemesine ) kokusuna ve fiyatına favori kokum Okyanus kokusu 1 0 Yorumla
Ahmetizmir3525 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kokusu, markası,80 derece olmasına ve sürdüğüm zaman ferahlık hissi vermesine 0 0 Yorumla
Serapzara Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl alkol oranına kolonya da dikkat edilmesi gereken en önemli kriter 0 0 Yorumla
M1RAY Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Coronadan dolayı hangisi ucuzsa onu alıyorum. Kokuyu da geçtim artık:p 0 0 Yorumla
Denizdiyorki Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle kokusuna dikkat ederim ve limonlu olmasına 0 0 Yorumla
birhattas Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Konusuna dikkat ederim güzel korkuyorsa inşallah artık yollar 0 0 Yorumla
kontelme Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Koku ve keskinlik önemli bence, mikropları öldürmesi için 0 0 Yorumla
nilbodurr Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 80° olmasına limon kolonyasi olmasına ve kaliteli olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
İndianajones7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 80 derece olmasına ve kaliteli olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Bastethh Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 80 derece olup kokusunun güzel olması yeter de artar bence 0 0 Yorumla
nilmilpildilkil Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bulunduğumuz süreçten kaynaklı en az 100 derece olmasına dikkat etmeliyiz 0 0 Yorumla
merhabakscanlar Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl güzel koksun yeter bazıları çok ağır oluyor çekilmiyor gerçekten 0 1 Yorumla TakımElbiseliii +1 yıl Tütün meselaaa Yorumla
iron_engineer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Marka takıntım var kesinlikle markalı olmalı ve limon kokmalı :) 0 0 Yorumla
gızlı1erkekk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Valaha kokusunun güzel olması ve rahatlatmasına bakarım 0 0 Yorumla
YürekliGölge Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kolonya olduğuna dikkat ederim kolonya değilse almam 0 0 Yorumla
pilotoldumucuyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl 80 derece olmasına ve limon aromasının baskın olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
night_blue_36 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Öncelikle kolonyanın 80 dere olmasına ve gerçekten iyi bir marka olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
AleynaYldrm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İçindekilere ve bana zararlı olabilecek maddelere bakarım ve ayrıca kokusuna 0 0 Yorumla
pinorkiso Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl kolonya çokönemli özellikle pandemi zamanında yaa baya seviyoum 0 0 Yorumla
okyanusunkıyısında Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kokusuna dikkat ederim ferahlatan bir koku olması önemli 0 0 Yorumla
sempatikbierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Valla kolanya mı kolanya işte bişey aramam ki başka 0 0 Yorumla
rüya2006 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl En dikkat ettigim sey kesinlikle kokusu mutlaka fresh olmali 0 0 Yorumla
Beeerkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kolonya 70 derece olunca corona ya etkili oluyormuş 🤔 0 0 Yorumla
keles35 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl oncelikle yakisip yakismadiginaebatina kalinliginaseklineve benim ustumde nasil durduguna 0 0 Yorumla
merim0 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Su aralar 80 derece ve ustu alkol oranı olmasına.. m 0 0 Yorumla
gizlitakipciyim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Şu dönemlerde sanırım herkes derecesine dikkat eder. 0 0 Yorumla
Selooooow Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Seksen derece olmasına dikkat ediyorum artık eskiden dalin kolonya alıyordum 0 0 Yorumla
Noescape7 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Kokusuna dikkat ederim çünkü bazıları ağır kokuyor ve genellikle kötü çıkıyor birde limondan şaşmam 0 0 Yorumla
kayseriliyiM38 Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl kolonya günlük hijyenin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. 0 0 Yorumla
Gülllüizarr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kolonya alırken içindeki alkol miktarına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
MerakliBay2020 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl 80nderece mi değil mi diye kontrolmederin ardından mutlaka koklarım... koku çok önemli benim için... 0 0 Yorumla
premsesb Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Erkek kolonyaları var trendyolda bir markanın o kadar efsane ki direk kokuya bakıyorum 0 0 Yorumla
KSkasmaktanKASiLAN Takip Et Xper 2 Yaş: 107 +1 yıl Limon seviyorum, markasına cok takılmam. Tariş vardı cocukluğumuzda 0 0 Yorumla
Çicekkızındünyasi22 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kalitesine dikkat ederim ayrıca limon kolonyası çok güzel bir kokusu var her zaman ondan aliriz 0 0 Yorumla
belinay_sahapli Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Harıika bir ürüne benziyor gerçekten bayıldım oh ne güzel 0 0 Yorumla
Eylül0905 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Markası na özellikle sahte kötü kokar kokusunda dikkat ederim 0 0 Yorumla
10hakan10 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl kolonyaginin icilebilir olmasina dikkat ederim 😂😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Covid-19 öncesi o hoş kokuları tercih anında yeterli oluyordu, ancak şimdi hoş kokusunun yanına birde 80’ olmalıki virüsleri mikropları kırsın 👍🏻
Kokusu ferahlatışı ve elde bıraktığı hissiyat çok önemli ve çok dikkat ederim.
Bence kokusu çok önemli o yüzden kokuya dikkat ederim
Markası benim için çok önemli, bazı markalar zaten kalite ile anılır.
Kokusu sanırım
Klasik bir marka, limon ve en az 80 derece olmasına dikkat ederim.
HİÇ BİR şeye dikkat etmem kokusu güzel olsun yeter benim için yani
Kokusuna dikkat ediyorum eger keskin bir kokusu varsa ve ferahlatiyorsa alirim
Şu sıralar alkol oranına dikkat ediyorum normal yaşamda kokusu benim için çok önemliydi
Çiçek kokulu ferahlatici kolonyalar tercihim. Bence çiçek kokulu herşey bir kadına çok yakışıyor.
Guzel kokmalı ve kesinlikle limon olmalı bence 😁😍😍
Markasına Tabiki güvendiğim markaların ürünlerini hiç düşünmeden alırım kalite önemli
Kolonyanın verdiği ferahlık hissi çok güzel. Kolonyada deniz kokusuna bayılıyorum 😍🥀
Hayatımızın bir parçası haline gelen kolonyaları şenlendirmek gerek
Markasına dikkat ediyoruz genellikle kolanya alırken
Dışarıda dolaşırken rüzgarın etkisiyle burnuma gelen tenimin kokusu mutlu olmama yetiyor.
Kokusuna e fiyatina dikkat ederim sisesi de güzsl olsun:)
tse, ce belgelerine ve kaıteli krumsal firma üretmimine
Denemediğim bir aroma olmasına mesela iğde çiçeği...
Bir sürü çeşidi var aslında.
Kokusu ve içerisindeki alkol yüzdesi tahriş açısından
Hediye ve kolonya demişken babam bana kolonya hediye etmişti. :)
Kolonya salgından çnce de kullanırdım şimdi de kullanıyorum
Alkol oranına dikat ediyorum (%80 geçmemesine ) kokusuna ve fiyatına favori kokum Okyanus kokusu
Kokusuna dikkat ederim onemlii
Kokusu, markası,80 derece olmasına ve sürdüğüm zaman ferahlık hissi vermesine
alkol oranına kolonya da dikkat edilmesi gereken en önemli kriter
Coronadan dolayı hangisi ucuzsa onu alıyorum. Kokuyu da geçtim artık:p
Kesinlikle kokusuna dikkat ederim ve limonlu olmasına
Konusuna dikkat ederim güzel korkuyorsa inşallah artık yollar
Koku ve keskinlik önemli bence, mikropları öldürmesi için
80° olmasına limon kolonyasi olmasına ve kaliteli olmasına dikkat ederim.
80 derece olmasına ve kaliteli olmasına dikkat ederim.
80 derece olup kokusunun güzel olması yeter de artar bence
Bulunduğumuz süreçten kaynaklı en az 100 derece olmasına dikkat etmeliyiz
güzel koksun yeter bazıları çok ağır oluyor çekilmiyor gerçekten
Tütün meselaaa
Marka takıntım var kesinlikle markalı olmalı ve limon kokmalı :)
Valaha kokusunun güzel olması ve rahatlatmasına bakarım
Kolonya olduğuna dikkat ederim kolonya değilse almam
80 derece olmasına ve limon aromasının baskın olmasına dikkat ederim
Öncelikle kolonyanın 80 dere olmasına ve gerçekten iyi bir marka olmasına dikkat ederim.
İçindekilere ve bana zararlı olabilecek maddelere bakarım ve ayrıca kokusuna
kolonya çokönemli özellikle pandemi zamanında yaa baya seviyoum
kokusuna dikkat ederim ferahlatan bir koku olması önemli
Valla kolanya mı kolanya işte bişey aramam ki başka
En dikkat ettigim sey kesinlikle kokusu mutlaka fresh olmali
Kolonya 70 derece olunca corona ya etkili oluyormuş 🤔
oncelikle yakisip yakismadiginaebatina kalinliginaseklineve benim ustumde nasil durduguna
Su aralar 80 derece ve ustu alkol oranı olmasına.. m
Şu dönemlerde sanırım herkes derecesine dikkat eder.
Seksen derece olmasına dikkat ediyorum artık eskiden dalin kolonya alıyordum
Kokusuna dikkat ederim çünkü bazıları ağır kokuyor ve genellikle kötü çıkıyor birde limondan şaşmam
kolonya günlük hijyenin vazgeçilmez bir parçası haline geldi.
kolonya alırken içindeki alkol miktarına dikkat ediyorum
80nderece mi değil mi diye kontrolmederin ardından mutlaka koklarım... koku çok önemli benim için...
Kaliteli kokmasına 😂😂😂🙈☺️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Erkek kolonyaları var trendyolda bir markanın o kadar efsane ki direk kokuya bakıyorum
Limon seviyorum, markasına cok takılmam. Tariş vardı cocukluğumuzda
Kalitesine dikkat ederim ayrıca limon kolonyası çok güzel bir kokusu var her zaman ondan aliriz
Harıika bir ürüne benziyor gerçekten bayıldım oh ne güzel
Markası na özellikle sahte kötü kokar kokusunda dikkat ederim
kolonyaginin icilebilir olmasina dikkat ederim 😂😂😂