Güzellik & Bakım Kolonyada en önem verdiğin şey ne? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1627 Kolonyada en önem verdiğin şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 43 kişi beğendi
beyfendibirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Kolonya şu sıralar , hiç olmadığı kadar önemli. pandemi dolayısıyla. O yüzden hijyen açısından 80 derece olması çok önemli 0 0 Yorumla
Buğdaytenli0303 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tercihim bu çünkü eline döküp limon kolonyası kokusunu içine cekıyosıın burun deliklerin aciliyoryaa çok bir ferahlık hissediyorsun çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
gamli_baykuss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kolonya olsun yeter abartmayın büyütmeyin bu kadar kolonyayı ayrıca biz kolanyaa deriz ama mecbur böyle yazılıyo napalim 0 0 Yorumla
edaa25 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Eskı kolonyalar dahaiyiydi şimdi parfüm gibiler uçmuyor. 1 0 Yorumla
Doğanmine Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Alkol oranı malum corona var limon kolonyasını pek sevmiyorum 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi. 0 0 Yorumla
Sanalizasyonçaresi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Takıntı ile alakalı sanırım. Birde boğaziçi sevdası var tabi. Eyüp sabri tuncer duymasa bari. 0 0 Yorumla
uslu33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemlii 0 0 Yorumla
zeynonuzz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Limon hem dezenfekte etmesi daha güçlü geliyor psikolojik olarak 0 0 Yorumla
SnmZngn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl mandalina kolonyasına bayılıyorum. kendimi evinde gibi hissettiriyor. 0 0 Yorumla
SevdaaÇölü Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ben tam bir klasikçiyim! Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum. 🎉🌸 0 0 Yorumla
46cb46 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Kokusu ve alkolü ve kıtlığı azaltmadidir kiri yok eder yani 0 0 Yorumla
Minnoşminiş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kokusu ferah ve serinletici olmalı öyle ki beni alıp götürsün 0 0 Yorumla
Kartoıs Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
nurtennn1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl kolonyayı sürdükten sonra ellerine üflemek ve peşine gelen serinlik süper ya :) 0 0 Yorumla
tmakcıadd Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi. 0 0 Yorumla
Lalalalaleyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sadece hijyen için kullanıyorum onu da çok az kullanıyorum alerji yapıyor bende 0 0 Yorumla
SamimiErkek000 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Bol Alkollü Olması Para Veriyorsak kafa Yapsın deme 0 0 Yorumla
YumekoJabami Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben kolonyamın ferahlatmasını isterim açıkçası, sonra 80° olması gelir 0 0 Yorumla
HerŞeyAşkla Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ben tam bir klasikçiyim! Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum. 0 0 Yorumla
Yakısıklıgenc07 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Derecesi sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir nokta cidden 0 0 Yorumla
Heksinki Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi. 0 0 Yorumla
Reyhannnmn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ferahlık hissi çook iyi gerçekten en önemlisi sanırım 0 0 Yorumla
Silaniiiz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Duş jellerini sevdiğim kadar kolonyasını da seviyorum 0 0 Yorumla
Mügosu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Alarasus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Yokkimok Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Kolikos Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
SSorularimvarrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Içinde alkol olmasına dikkat ediyorum malum virüs var 0 0 Yorumla
AardaaA Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Alkol seviyesi önemli ne kadar fazla o kadar iyi :D 0 0 Yorumla
Orkide777 Takip Et Xper 3 Yaş: 50 +1 yıl Kolonyayı daha çok hijyen için tercih ederim o yüzden 80 derece olması önemli. 0 0 Yorumla
gizliaşık10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl özellikle kolonya sürdükten sonra yüzüme hafif rüzgar gelmesi... 0 0 Yorumla
merwe94 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl limonlu ve keskin olması benım için belirleyıcı etkenler 0 0 Yorumla
Mıstukos Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Markınolcorona Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Lokiiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Oytlek Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Lporus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Heloik Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
Naz4510 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ferahlatıcı bir etkisi olmalı ama dereceside çok önemli tabiki 0 0 Yorumla
NamelessWonder Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çok güzel orijinal esanslar var, onların kolonyası da güzel olur. 0 0 Yorumla
Şak-şap Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Öyle yani o ferahlık hissi birde dezenfektan amaçlı kullanır zaten. 0 0 Yorumla
destek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben biraz daha farklı koku olmasından yanayım. Yaz ve bahar kokuları güzel oluyor 0 0 Yorumla
Sana11228 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En önemli şeylerden birisi kokusu. Bazıları hiç hoş kokmuyor. 0 0 Yorumla
Semanurdgc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum. Ferahlık veriyor. 0 0 Yorumla
Buketcetin Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl tabiki de hijyen demek, hijyenin yanında da ferahlatıyo 0 0 Yorumla
KeremOZTRK Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl limonlu her zaman iyidir. klasik şeyleri tercih eden biriyim 0 0 Yorumla
BirSuMisaliHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben tam bir klasikçiyim! Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum.🌸 0 0 Yorumla
tolgabeyy3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ferahlık hissi ve o limon kokusu... Kolonya buzdolabından çıkmışsa o soğukluk çok hoşuma gidiyor :D 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Derece olmazsa olmaz yüksek olması hjyenik olması demek 0 0 Yorumla
85KaOs42 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Son zamanlarda çok güzel kokulu kolanyalar üretildi. Parfüm gibi güzel ya 😊 0 0 Yorumla
Huzurİslaamda Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi. 0 0 Yorumla
Cerennce Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl rahatlamak, bak şimdi gördüm tekrar elime yüzüme sürdüm rahatladım valla :D :D 0 0 Yorumla
Ömeraltmışbir Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Ellerim parçalandı kolonya ile dezenfekte etmekten🥺 0 0 Yorumla
happybabygirls Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel lokması tabi ki. Fresh yoğun olmayanlar çok güzel 0 0 Yorumla
AhsokaTano98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yüksek derecede olsa alkol türü bakımından bşr dezenfektanın yerini tutamaz 0 0 Yorumla
DenizCanpinar Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl kolonya deyince limon kolonyası olarak geliyo aklıma, ayrıca daha doğal sanki. 0 0 Yorumla
GirlKassx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kolonya demek Koronadan kurtulma yolu demek qwjdeqwjdjqwl12ekşl2d 0 0 Yorumla
meobusra Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kokusu , ferahlık hissi, alkol oranı bence bunlar çok önemli özelliklede kokusu 0 0 Yorumla
sarışın08 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kesinlikle kolonya mükemmel bişey iyi ki var ya ferahlık resmen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Kolonya şu sıralar , hiç olmadığı kadar önemli. pandemi dolayısıyla. O yüzden hijyen açısından 80 derece olması çok önemli
Tercihim bu çünkü eline döküp limon kolonyası kokusunu içine cekıyosıın burun deliklerin aciliyoryaa çok bir ferahlık hissediyorsun çok güzel oluyor
Kolonya olsun yeter abartmayın büyütmeyin bu kadar kolonyayı ayrıca biz kolanyaa deriz ama mecbur böyle yazılıyo napalim
Eskı kolonyalar dahaiyiydi şimdi parfüm gibiler uçmuyor.
Alkol oranı malum corona var limon kolonyasını pek sevmiyorum
Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi.
Takıntı ile alakalı sanırım. Birde boğaziçi sevdası var tabi. Eyüp sabri tuncer duymasa bari.
Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemlii
Limon hem dezenfekte etmesi daha güçlü geliyor psikolojik olarak
mandalina kolonyasına bayılıyorum. kendimi evinde gibi hissettiriyor.
Ben tam bir klasikçiyim! Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum. 🎉🌸
Kokusu ve alkolü ve kıtlığı azaltmadidir kiri yok eder yani
Kokusu ferah ve serinletici olmalı öyle ki beni alıp götürsün
Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli.
kolonyayı sürdükten sonra ellerine üflemek ve peşine gelen serinlik süper ya :)
Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi.
Sadece hijyen için kullanıyorum onu da çok az kullanıyorum alerji yapıyor bende
Bol Alkollü Olması Para Veriyorsak kafa Yapsın deme
Ben kolonyamın ferahlatmasını isterim açıkçası, sonra 80° olması gelir
Ben tam bir klasikçiyim! Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum.
Derecesi sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir nokta cidden
Ferahlık hissi çook iyi gerçekten en önemlisi sanırım
Duş jellerini sevdiğim kadar kolonyasını da seviyorum
Içinde alkol olmasına dikkat ediyorum malum virüs var
Alkol seviyesi önemli ne kadar fazla o kadar iyi :D
Kolonyayı daha çok hijyen için tercih ederim o yüzden 80 derece olması önemli.
özellikle kolonya sürdükten sonra yüzüme hafif rüzgar gelmesi...
limonlu ve keskin olması benım için belirleyıcı etkenler
Ferahlatıcı bir etkisi olmalı ama dereceside çok önemli tabiki
Çok güzel orijinal esanslar var, onların kolonyası da güzel olur.
Öyle yani o ferahlık hissi birde dezenfektan amaçlı kullanır zaten.
Ben biraz daha farklı koku olmasından yanayım. Yaz ve bahar kokuları güzel oluyor
En önemli şeylerden birisi kokusu. Bazıları hiç hoş kokmuyor.
Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum. Ferahlık veriyor.
tabiki de hijyen demek, hijyenin yanında da ferahlatıyo
limonlu her zaman iyidir. klasik şeyleri tercih eden biriyim
Ben tam bir klasikçiyim! Limon kolonyasından asla vazgeçemiyorum.🌸
Ferahlık hissi ve o limon kokusu... Kolonya buzdolabından çıkmışsa o soğukluk çok hoşuma gidiyor :D
Derece olmazsa olmaz yüksek olması hjyenik olması demek
Son zamanlarda çok güzel kokulu kolanyalar üretildi. Parfüm gibi güzel ya 😊
rahatlamak, bak şimdi gördüm tekrar elime yüzüme sürdüm rahatladım valla :D :D
Ellerim parçalandı kolonya ile dezenfekte etmekten🥺
Güzel lokması tabi ki. Fresh yoğun olmayanlar çok güzel
Yüksek derecede olsa alkol türü bakımından bşr dezenfektanın yerini tutamaz
kolonya deyince limon kolonyası olarak geliyo aklıma, ayrıca daha doğal sanki.
Kolonya demek Koronadan kurtulma yolu demek qwjdeqwjdjqwl12ekşl2d
Kokusu , ferahlık hissi, alkol oranı bence bunlar çok önemli özelliklede kokusu
kesinlikle kolonya mükemmel bişey iyi ki var ya ferahlık resmen