Son zamanların en popüleri, en çok konuşulanı: Kolonyalar!
Görüş ve yorumlarınla aramızda yerini al!
Hemen, kolonyada en önem verdiğin şeyi seç; sonrasında senin için mükemmel bir haberimiz var! 🎉
Görüş ve yorumlarınla aramızda yerini al!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Verdiği ferahlık hissini çok severim ama benim ki biraz değişik ben deniz hastasıyım deniz ve sahilin kokusunu almak isterim bu güzel öneri için teşekkürler.
İlk önem verdiğim hijyen. O yüzden 80 derece olmasına dikkat ederim. Eğer güzel koku arasaydım zaten parfüme yönelirdim 😊
Ferah hissettirmeli.
Sıradan kolonyaları sevmem, özel olmalı.
Pure Line duş jeline bayılıyordum zaten, üstüne kolonyası da mı çıktı?
Parfümü de çıkarsa çok sevinirim. ❤️
Evet
Kokusu
Ben Tütün kolonyası severim ama İncir Çiçeğini Japon Kiraz Çiçeğini ve İstanbulu gördükten sonra bunları kullanmaya başladım bir de Kestane Çiçeği ve bir tane daha var adını unuttum onları hiç sevmedim zaten
Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli... Fakat yine de bebe kolonyalarını daha çok tercih ediyorum.. onların kokusu daha güzel.. Bide meyve ve çicek. kokulu kolonyalarda güzel. oluyor
Lİmon kolonyası her ne kadar kokusunu sevmesem de ferahlattığı aşikar ve bu PureLine Misket Limonu 80° Kolonya'yı ilk defa gördüm. Kokusunu cidden merak ettim :) teşekkürler
Limon kolonyası gibisi yok! Hijyen, ferahlık, mis koku, hepsi bir arada 🍋
PureLine Misket Limonu 80° Kolonya'yı ilk defa gördüm. Hemen sipariş vereceğim 🌺
Verdiği ferahlık hissini çok seviyorum, bir de parfümlü kolonyalar severim etrafa da saçılması, mis kokması önemli :D Deneyeceğim mutlaka.
Koku olarak kullanıyorsam kaliteli esanstan tek notalı olması, buram buram kokması
Dezenfektan olarak kullanıyorsam etil alkolden 70 derecede, bilindik bir marka tarafından üretilmiş olması
Günümüz şartların kolonyanın önemi anlaşıldı ama ben bir türlü kolonya kokusunu sevemiyorum.
İlk sürüldüğü an tamam süper ama sonrasında elde kalan kokuya tahammül edemiyorum.
Fransız takılıp dezenfektanlar kullanır ve kolonyayı küçümserdiniz, ne oldu hanımefendiler, sizi kurtaran yine kolonya oldu. kolonya olmasa küt polonyalı yerdeydiniz ;)
Ferah hissettirmeli. Sıradan kolonyaları sevmem, özel olmalı. Pure Line duş jeline bayılıyordum zaten, üstüne kolonyası da mı çıktı? Parfümü de çıkarsa çok sevinirim. ❤️
gercekten dünya varmis dioyurm midem bulaniyo rkokuyorum kendime geliyor basim dönüyor koklayip kendime geliyorum ee hijyenliktede cok yararli iyiki kolonya var diyorum 😂
Limon kokusu beni boğduğu için genelde Johanson's bebek kolonyalarını tercih ederdim şimdi Deniz Mineralli kolonyayı merak ediyorum, en kısa zamanda deneyeceğim 🤗
Kolonya alırken ferah hissettirmesine ve güzel kokmasına çok dikkat ediyorum. Mesela yüzüme sürdüğüm zaman hafif bir yanma ile ferah hissettirmesi beni çok mutlu ediyor.
Korona ciktogindan beri 80 derece kimon kolonyasi aliyorum netden sipariş verdim 90 tl dolandirildim bimden aliyorum geldikce Şu an evde 5 litre stogum var
Tercihim biraz farklı! Her an sahilde gibi hissetmeyi çok sevdiğim için kolonyamın deniz gibi kokmasını isterim. 🌺
Güzel kokması ve ferahlatması aynı zamanda hijyen açısından önemi büyük
Yüksek alkollü olmasına dikkat ederim hem sürer hem içerim
Kolonya çiçek kokmalı, ferahlık ve huzur vermeli.
😊😊
Uygulama sonrası tahriş etmemesi cildimi kurutmaması ve kesinlikle limon kolonyası 😍
Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi ve uzun süreli bıraktığı kokusu
Koku benim için kolonyada olmazsa olmaz kokusu yayılır yayılmaz beni kendisine hayran bırakmalı ve birazda burnumu yakmali
Limon kolonyasının seviyorum tütünde güzel Onun haricinde pek kullanmıyorum Hâlbuki çok fazla çeşit var
Kolonyadan ne bekleyebiliriz ki, kolonya işte... Tütün kolonyası sanki daha güzel kokuyo, ben tütün diyorum.
Cogu kolonya guzel kokar onemli olan beni ne kadar temiz hissettirdiği ne kadar dezenfekte edebildiği onemlidir.
Sırf anime gif'i var diye c seçeneğini seçtim ama aslında limon kolonyasını pek sevmem tütün kolonyası severim.
Eskiden kolonyalar 80 alkollü olsa bile 60 falan yazılırdı insanlar alkollü kolonya istemedikleri için şimdi tam tersi oldu
Hijyen en başta gelir virüs bunu ögretti bize o hiç umursamadımız sıradan buldumuz kolanyalara muhtaç kaldık
80 derece olması şart ve limon ya da limon çiçeği kolonyası olması şart diğerleri parfüm gibi oluyor kokusu da çıkmak bilmiyor.
Şeker tadında lokmalı ve calvin klein markalı orjinal olmalı deme hala okuyor insan işte düz kolonya olsun işte daha ne arıyorsun
İyi gününde kötü konun üstünü örtmek için pahalı Fransız parfümü yanındadır, kötü günde sağlığın korumak için Limon kolonyası.
Kolonya olarak Yalova Geceleri :D 65 derece ama olsun. korono için zaten antibakteriyel dezenfektan kullanıyorum.
Benim önceliğim kolonyayı sürdüğüm anda “dünya varmış” dedirten o ferahlık hissi şıkkını seçtim ayrıca limon kolonyasını da çok severim.
Kolonya dediğin 80° olmalı ki yaksın yarayı ciğer gibi kavursun of of of of diyelim iyisi 80° olmalı bence okadar.
Fazla yakmaması ama çiçek kokularını tercih ediyorum. Ve gayette güzel yıllardır kullanıyorum çantamda da her zaman olur zaten.
Ferah hissettirmeli ve en önemlisi güzel kokmalı.😊
Limon kolonyası en sevdiğim. Özellikle yaz aylarında sivrilerin ısırdığı yere limon kolonyası sürüp yakması ve kaşıntının gitmesi 😅🤪
Sürünce ferahlamalıyım ve limon kokusunu çok seviyorum
Kokusu önemli benim için. Kokladığımda oh be dünya varmış dedirtmeli 😊
Kokusuna önem veririm, keskin bir kokusu olmasın yeter
Limon kolonyasının kokusunu sevmiyorum, parfümlü kolonyaları tercih ediyorum bu yüzden.
2. Seçeneği seçtim Önceden 80 derece olmasına bakmazdım Sadece kokusu ve verdiği o ferahlık hissi önemliydi benim için. Tabii bu süreçte 80dereceye bakmadan almaz oldum.
Evet ferahlık etkisi çok iyi oluyor özellikle soğuk olursa
Neredeyse içecek kadar limon kolonyası bağımlısıyım
Tütün kolonyası. .
Görüş uzun ya da kisa değil
Tütün kolonyası
Kolonya gibisi yok parfum niyetine kullaniyorum hem ucuz hem de dezenfekte ediyor
Koku tarif edilemez bir duygu oldugu icin bazen bir anı bazende sevgi
Kokusu. Ağır kokulu kolonyalar rahatsız ediyor beni.
Markası, kokusu, alerjik reaksiyon göşterir mi diye arkasındaki bilgileri okumadan da almam
Kolonya eline döktüğün anda bir ferahlık vermeli vermezse kolonya demem bile ben ona
Ferahlık en önemlisi benim için. Kokusu ve hijyenide önemli ama ferahlığı bir başka
Kolonya'da genelde tek baktığım şey kokusudur, ağır kokulu hiçbir şeye tahammül edemem.
Özelliklede şu tütün kolanyası yok mu hiç çekilecek gibi değil
Üstündw limon kolonyası yazsın yeter bitti nokta aman
kokusu da elbet önemli ama ben koronadan önce ferahlatsın diye sürüyordum
Artık klasik kolanyanın dışına da çıkılmalı, farklı çiçek kokularında kolonya da üretilsin.
tabiki kolonyanın verdiği ferahlık hiçbişeye değiştirilemez
Limon kolonyasından vazgeçemiyorum klasikçilerdenim ben. 🍬
Mikropları kırması için 80 derece olması gerekiyor.
Kokusu çok hoşuma gidiyor 🤗Ve de hijyen açısından önemli olduğunu düşünüyorum.