Güzellik & Bakım Kolonyada en önem verdiğin şey ne? (Sayfa 2) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1627 Kolonyada en önem verdiğin şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 43 kişi beğendi
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Yani derecesi gerçekten de yüksek olmalı etkili olabilmesi için. 0 0 Yorumla
_womaninblack_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Limon kolonyasındansa zeytin çiçeği tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Aybükem78 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% +1 yıl Kolonyanın %80 olması ve limon kolonyası tercihimdir. 0 0 Yorumla
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 75% +1 yıl 80 derece kolonya artık vazgeçilmezim oldu :)))))))) 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Süreçte de iyi anladım ki 80° olması büyük önem arz edermiş. 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Coronadan sonra herşeyde hijyen önceliğimiz oldu. Güzel de koksa iyi olur. 0 0 Yorumla
ozydn08 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl tütün kolonyasının üstüne birde yalova gecelerinin üzerine hiç bir kolonya tanımıyorum. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Guzel koksun birde tahris etmesin alkol orani onemli 0 0 Yorumla
coronavar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Limon kolanyağsını coook severim. Ama farklı kokulara hayır demem 🤓 0 1 Yorumla 85KaOs42 +1 yıl @coronavar Mersin limisin 😊 Yorumla
endlessday Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 38% +1 yıl Hiç kolonyam olmadı, şu covid yüzünden bile yokluğunu çok gördüm, kimse de bir şişe hediye etmedi. 0 0 Yorumla
kızılgezegen37 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 75% +1 yıl Limon kolonyası sevmiyorum.. Ferah kokuları severim😍 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Ferah hissettirmesi 80 dereceden aşağı olmaması en önemlisi mandalinalı olması 0 0 Yorumla
Thunderdome69 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Alkol derecesinin yuksel olmasi ve ferah kokusu olmasi 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kolonya nın her türlüsünü severim ama limon ve tütün başka 0 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Lavanta tercihim :) Parfüm gibi kalmalı kokusu bir süre. 0 0 Yorumla
AtmosphericDriver Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 80° olması gerçekten şartmış ya, bakmayarak aldım 60° çıktı, hiçbir işe yaradığı yok. 😂 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Her yer deniz gibi olsun her yer deniz gibi koksun. 0 0 Yorumla
Birikim_Kayışı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% +1 yıl buda değişik bir alkol bağımlılığı aslında içiyorsun ama koklamadan duramıyorsun 0 0 Yorumla
özündeiyikız Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl en değer verdiğim şey güzel kokması her limon kolonyası bile aynı kokmuyor 0 0 Yorumla
Redscorpion25 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Rahatlatması.. Kolonyayı elinin tersiyle enseye süreceksin. Ferahlatıyorsa onda iş var demektir. 0 0 Yorumla
gece-görüsü Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Alkol oranına göre alıyorum. Misket limon ve bodrum mandalinası koku bakımından en iyilerden 0 0 Yorumla
gokseell Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Kesinlikle kokusu ya. Elden çıkmayan iğrenç kokulu olanları cehennem gibi geliyor 0 0 Yorumla
cesur722 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemliii 😊 0 0 Yorumla
Skopje1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Sıradan kolonyaları sevmem, özel olmalı.Ferah hissettirmeli... 0 0 Yorumla
CCvîtåmïnį Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 33% +1 yıl kokusu ve derecesi sürünce miss gibi kokmalı ve bu kalıcı olmalı.. 0 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl A dedim. Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Normal kolonya işte yani kokusu çok çarpmayanı ideal 0 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kolonyada en önem verdiğim şey saçma salak bir markaya dayanıp fiyatı uçurmamaları. 0 0 Yorumla
YaşarTahsinim Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Kaliteli alkoldendennolması doğal esanslar olması 😊 0 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Derecesine bakıyorum bir de limon kolonyası olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
cenkahmet038 Takip Et Yoda Yaş: 109 +1 yıl Kolonya dökeni küçük görüyorlar Dı bende çok severdim Allah şaşırtır işte 0 0 Yorumla
Tuğçe886 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl kolonya kokusunu hep çok sevmişimdir bu aralar favorim mandalina kokusu 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Birkaç sevdiğim koku var hanimeli çiçeği yasemin ve beyaz zambak 1 0 Yorumla
halee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl misket limonu seviyorum farkli bir kokusu var. yani bana gore farkli😀 fresh bir koku. 0 0 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli. 0 0 Yorumla
bay-olgun-adam Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl 80 derece olması. Zira uzmanların açıklamaları bu yönde. Ne koku ne keskinlik. Mikropların ölmesi için en ideal derece... 0 0 Yorumla
SindRellanız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl En basında 80 derece olmalı her 80 derece yazana inanmayiniz 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tütün kolonyasını da böyle yapsınlar o da güzel bir de altın damlası ve gizli çiçek var onu severim. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kolonya kullanmam normal sıradan bir kolonya var evde 0 0 Yorumla
azraleyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl O ferahlık hissi bana kısa bir huzur veriyor. Elimden bileklerime doğru sürdüğümde vücudumun ferahlaması benim için önemli. Kolonyayı da o yüzden kullanıyorum zaten🤭 0 0 Yorumla
Gokhaaan Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Yalova geceleri diye bir kolonya var. Müthiş bir şey. 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Limon ve 80 derece olması. Kolonya bu ya neyine dikkat edicem. 0 0 Yorumla
ygzylmm Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Suyla karıştırdığında rakı gibi bembeyaz olmalı yoksa kullanmam😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Bunu deneyeceğim..Benim için ferahlık ve derecesi önemli 0 0 Yorumla
Deniyilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 80 derece olması çok önemli şu dönemde, öncesinde ferahlık daha önemliydi ama şu an etkisi daha önemli beenim için 1 0 Yorumla
ayhani647 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kolonyaninin alkolü ne kadar fazlaysa daha iyi oldugunu dusunuyorum ona gorede aliyorum 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl güzel kokmalı alkol oranı yerinde olmalı en önemlisi güvenilir bir marka olmalı 0 0 Yorumla
Marab Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kolonyanın en önemli özelliği, ferahlatıcı bir kokuya sahip olmasıdır. 0 0 Yorumla
kayseriliyiM38 Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl Tercihim biraz farklı! Her an sahilde gibi hissetmeyi çok sevdiğim için kolonyamın deniz gibi kokmasını isterim. 0 0 Yorumla
inadınasevvv Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bence alkol oranı çok önemli %80 olmalı kolonyanın alkol oranı ve limon kolonyası olmalı ben onu seviyorum. 0 0 Yorumla
MerhabaBayim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çocukluktan bu yana kolonyayı sevmemişimdir. Özellikle limon kolonyasından nefret ederim. Farklı kokular şart be. 0 0 Yorumla
Sanane0be0 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kokusunu birebir yansıtıyor mu, benim için en önemlisi bu! Bazılarında üzerinde yazan ürünle koku bir değil, başkalaşım geçirmiş bir koku oluy👃🏻 0 0 Yorumla
Baharss35 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Küçüklüğümünden tütün kolonyalı evlerin o ağır kokusunun aklımda kalması yüzünden olsa gerek daha fresh ve hafif kokulu kolonyaları tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Merrysanswer Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Limon kolonyası olmayan kolonyalar daha çok parfüm gibi. Kolonya dediğin koklayınca genizleri yakar :D Gerisi bildiğimiz oda kokuları gibi 0 0 Yorumla
Lopliir Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tercihim biraz farklı! Her an sahilde gibi hissetmeyi çok sevdiğim için kolonyamın deniz gibi kokmasını isterim. 0 0 Yorumla
Gökhankuru Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Bizim mahallede içen dayılar var benimde tadına bakmışlıgım var bir kaç sefer o yüzden limon kolanyası olmalı 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Yani derecesi gerçekten de yüksek olmalı etkili olabilmesi için.
Limon kolonyasındansa zeytin çiçeği tercih ediyorum.
Kolonyanın %80 olması ve limon kolonyası tercihimdir.
80 derece kolonya artık vazgeçilmezim oldu :))))))))
Süreçte de iyi anladım ki 80° olması büyük önem arz edermiş.
Coronadan sonra herşeyde hijyen önceliğimiz oldu. Güzel de koksa iyi olur.
tütün kolonyasının üstüne birde yalova gecelerinin üzerine hiç bir kolonya tanımıyorum.
Guzel koksun birde tahris etmesin alkol orani onemli
Limon kolanyağsını coook severim. Ama farklı kokulara hayır demem 🤓
@coronavar Mersin limisin 😊
Hiç kolonyam olmadı, şu covid yüzünden bile yokluğunu çok gördüm, kimse de bir şişe hediye etmedi.
Limon kolonyası sevmiyorum.. Ferah kokuları severim😍
Ferah hissettirmesi 80 dereceden aşağı olmaması en önemlisi mandalinalı olması
Alkol derecesinin yuksel olmasi ve ferah kokusu olmasi
Kolonya nın her türlüsünü severim ama limon ve tütün başka
Lavanta tercihim :) Parfüm gibi kalmalı kokusu bir süre.
80° olması gerçekten şartmış ya, bakmayarak aldım 60° çıktı, hiçbir işe yaradığı yok. 😂
Her yer deniz gibi olsun her yer deniz gibi koksun.
buda değişik bir alkol bağımlılığı aslında
içiyorsun ama koklamadan duramıyorsun
en değer verdiğim şey güzel kokması her limon kolonyası bile aynı kokmuyor
Rahatlatması.. Kolonyayı elinin tersiyle enseye süreceksin. Ferahlatıyorsa onda iş var demektir.
Alkol oranına göre alıyorum. Misket limon ve bodrum mandalinası koku bakımından en iyilerden
Kesinlikle kokusu ya. Elden çıkmayan iğrenç kokulu olanları cehennem gibi geliyor
Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemliii 😊
Sıradan kolonyaları sevmem, özel olmalı.
Ferah hissettirmeli...
kokusu ve derecesi sürünce miss gibi kokmalı ve bu kalıcı olmalı..
A dedim. Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli.
Normal kolonya işte yani kokusu çok çarpmayanı ideal
Kolonyada en önem verdiğim şey saçma salak bir markaya dayanıp fiyatı uçurmamaları.
Kaliteli alkoldendennolması doğal esanslar olması 😊
Derecesine bakıyorum bir de limon kolonyası olmasına dikkat ediyorum
Kolonya dökeni küçük görüyorlar Dı bende çok severdim Allah şaşırtır işte
kolonya kokusunu hep çok sevmişimdir bu aralar favorim mandalina kokusu
Birkaç sevdiğim koku var hanimeli çiçeği yasemin ve beyaz zambak
misket limonu seviyorum
farkli bir kokusu var. yani bana gore farkli😀
fresh bir koku.
Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli.
Alkol olması koklayınca bir kafa pırrrr jüpiterrr
Kolonya demek hijyen demek! Kolonyanın 80° olması benim için çok önemli.
80 derece olması. Zira uzmanların açıklamaları bu yönde. Ne koku ne keskinlik. Mikropların ölmesi için en ideal derece...
En basında 80 derece olmalı her 80 derece yazana inanmayiniz
Tütün kolonyasını da böyle yapsınlar o da güzel bir de altın damlası ve gizli çiçek var onu severim.
Kolonya kullanmam normal sıradan bir kolonya var evde
Derecesi ve keskinliği önemli✂️
O ferahlık hissi bana kısa bir huzur veriyor. Elimden bileklerime doğru sürdüğümde vücudumun ferahlaması benim için önemli. Kolonyayı da o yüzden kullanıyorum zaten🤭
Yalova geceleri diye bir kolonya var. Müthiş bir şey.
Limon ve 80 derece olması. Kolonya bu ya neyine dikkat edicem.
Suyla karıştırdığında rakı gibi bembeyaz olmalı yoksa kullanmam😂
Bunu deneyeceğim..
Benim için ferahlık ve derecesi önemli
80 derece olması çok önemli şu dönemde, öncesinde ferahlık daha önemliydi ama şu an etkisi daha önemli beenim için
Kokusu elbette. Güzel kokması çok önemli.
Kolonyaninin alkolü ne kadar fazlaysa daha iyi oldugunu dusunuyorum ona gorede aliyorum
güzel kokmalı alkol oranı yerinde olmalı
en önemlisi güvenilir bir marka olmalı
Kolonyanın en önemli özelliği, ferahlatıcı bir kokuya sahip olmasıdır.
Tercihim biraz farklı! Her an sahilde gibi hissetmeyi çok sevdiğim için kolonyamın deniz gibi kokmasını isterim.
Bence alkol oranı çok önemli %80 olmalı kolonyanın alkol oranı ve limon kolonyası olmalı ben onu seviyorum.
Çocukluktan bu yana kolonyayı sevmemişimdir. Özellikle limon kolonyasından nefret ederim. Farklı kokular şart be.
Kokusunu birebir yansıtıyor mu, benim için en önemlisi bu! Bazılarında üzerinde yazan ürünle koku bir değil, başkalaşım geçirmiş bir koku oluy👃🏻
Küçüklüğümünden tütün kolonyalı evlerin o ağır kokusunun aklımda kalması yüzünden olsa gerek daha fresh ve hafif kokulu kolonyaları tercih ediyorum
Limon kolonyası olmayan kolonyalar daha çok parfüm gibi. Kolonya dediğin koklayınca genizleri yakar :D Gerisi bildiğimiz oda kokuları gibi
Tercihim biraz farklı! Her an sahilde gibi hissetmeyi çok sevdiğim için kolonyamın deniz gibi kokmasını isterim.
Bizim mahallede içen dayılar var benimde tadına bakmışlıgım var bir kaç sefer o yüzden limon kolanyası olmalı 😀