Güzellik & Bakım Kolonyada en önem verdiğin şey ne? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1627 Kolonyada en önem verdiğin şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 43 kişi beğendi
SıdıkaSaka Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ferahlık benim için her şey demek ama klasik limon kokusunu da çok seviyorum 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Markası Boğaziçi olsun dicem de kalmadı o 2 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Limon kolonyası ve 80° olması önemli... 1 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Limon kolonyasına bayılıyorum aşırı ferah 1 0 Yorumla
Hayalcrazy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Olduruculugu yuksek olma ihtimali oldugu icin 0 0 Yorumla
baylasan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Bildiğin kolonya olması en önem verdiğim şey. 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kolanyanın en önemli işlevi hijyen olmalıdır. 0 0 Yorumla
unutulanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl güzell kaliteli bir ürün ele yapışmıyor 0 0 Yorumla
Mnbb111111 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Şu korona zamanı başka bir şey diyemezdim zaten 0 0 Yorumla
Kocakmek Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Ferahlık vermesi kalitesi ve alkol oranı önemli 0 0 Yorumla
Rukenavci Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Limon kolonyası olduk tanıdık marka olsun yeterli 0 0 Yorumla
vampircikk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Güzel olmuş gerçekten elinize emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Demircihakan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Hijyeni severim erkek dedigin temiz olmalı 0 0 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Kolonya candir yaa bitanedir 0 0 Yorumla
Soruyorumvarmıbilen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl O his muhteşem ama hemen uçup gitmese pwowpwoeke 0 0 Yorumla
Ebraryldz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kolonya önemli 80° olmalı ve limon olmalı 0 0 Yorumla
séductrice Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Alişim gibi 🌹 kokmalı 😘 @Adanali_ 0 1 Yorumla Adanali_ +1 yıl 🤗🤗😘😘 Yorumla
doyumsuzum41 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl o hissi seviıyorum ve beni rahatlatıyo 0 0 Yorumla
Ponchick_girl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kokusu, kalıcılığı ve limon kolonyası olması.. 🙂 0 0 Yorumla
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Tütün kolonyası severim, seçenekler arasında yoktu 0 0 Yorumla
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Cildimi yakmaması ben çok sinir oluyorum 0 0 Yorumla
BayNutella Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 58% +1 yıl Okyanus kokulu kolonya Lara bayılıyorum 0 0 Yorumla
Ejderyasaltanati Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl en önem verdiğim kolonya olması 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl hoş kokusu. bazıları çok bayıcı olabiliyor. 0 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Sade limonlu olması rahatsız etmesin diye 0 0 Yorumla
ozelguvenlik4545 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl limon kolonyası biliriz biz çocukluğumuzdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Ferahlık benim için her şey demek ama klasik limon kokusunu da çok seviyorum
Markası Boğaziçi olsun dicem de kalmadı o
Limon kolonyası ve 80° olması önemli...
Hijyen ve 80 derece olması
Limon kolonyasına bayılıyorum aşırı ferah
Beni rahatlaması falan olurdu
Olduruculugu yuksek olma ihtimali oldugu icin
Kokusu ve oranı önemli bence
Bildiğin kolonya olması en önem verdiğim şey.
Kolonya hiç sevmiyorum maalesef.
Kokusu alkol oranı ve markası
Limon lu olup olmamasına dikkat ediyorum
Kolanyanın en önemli işlevi hijyen olmalıdır.
Alkol oranına dikkat ederim.
güzell kaliteli bir ürün ele yapışmıyor
Kokusunun ağır olmasını isterim.
Şu korona zamanı başka bir şey diyemezdim zaten
Kokusu ve tercihim her zaman limon
Ferahlık vermesi kalitesi ve alkol oranı önemli
Yapış yapış hissettirmemesi çok önemli
Limon kolonyası olduk tanıdık marka olsun yeterli
Ferahlık antibakteriyel oluşu
Güzel olmuş gerçekten elinize emeğinize sağlık
Hijyeni severim erkek dedigin temiz olmalı
Virüsü öldürsün kafi vesselam
Kolonya candir yaa bitanedir
Çok pahalı alınmaz yani o fiyatlara
Limon kolonyası ve 80 derece olması.
Hijyenik ve güzel kokulu olmalı
O his muhteşem ama hemen uçup gitmese pwowpwoeke
Kolonya önemli 80° olmalı ve limon olmalı
80 derece olmali kesinlikle
80°olması önemli hijyen açısından
Limoooon tam bir vazgeçilmez
oh dünya varmış hissidir bana kalırsa.
Koronayı önlemesi... :D :D :D :)
Alişim gibi 🌹 kokmalı 😘 @Adanali_
🤗🤗😘😘
o hissi seviıyorum ve beni rahatlatıyo
Kokusu, kalıcılığı ve limon kolonyası olması.. 🙂
Tütün kolonyası severim, seçenekler arasında yoktu
zeytin kolanyası ve 80 derece olması
Cildimi yakmaması ben çok sinir oluyorum
Okyanus kokulu kolonya Lara bayılıyorum
Mandalin kokusu favorim her zaman
Kolonya sürmeyi pek sevmiyorum yamm
en önem verdiğim kolonya olması
hoş kokusu. bazıları çok bayıcı olabiliyor.
80 derece olmasi onemli tabikide
Ferahlık hissi önemli benim için
Bence Limon kolonyası en güzeli
Sade limonlu olması rahatsız etmesin diye
Hiç bir şey.. önemli olan şeyler vsr mı
80 derece limon veya gül kolonyası
Güzel ve elde bıraktığı his
limon kolonyası biliriz biz çocukluğumuzdan
Tütün kolonyası vazgeçilmezzzzz
Ben değişik kokuları seviyorum.
kolonya temizliğin temeli çünkü
Limon kolanyasının kokusu