Duş Keyfi Sana en uygun duş jelini nasıl seçersin? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5150 Sana en uygun duş jelini nasıl seçersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 101 kişi beğendi
Belirdkod Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı 0 0 Yorumla
İsiimsizrehber Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Gün içinde düşen modumu yükseltmeli ve tazelenmemi sağlamalı.🌷 0 0 Yorumla
29poyraz24 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Duş jeli iyi değil yeşil sabun kullanın zeytinyağlı😃 0 0 Yorumla
Hayatisös Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı. 0 0 Yorumla
AuGeL-ofth3-KıTchEU Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Alerjik bir vücuda sahip olduğum için duş jeli kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
yunus633 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kısaca özelliklerden yola çıkarak tercihte bulunurum 😁 0 0 Yorumla
İlkebabe Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Rahatlamış hissetmek ve güzel kokmak her kızın isteğidir 0 0 Yorumla
Morakalz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kokuları hep sevmişimdir. Güzel kokuları da duyumsamayı severim. 0 0 Yorumla
Ccghh Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kokusu rahatlatıcı olur diye düşündüğüm için bunu seçiyorum 0 0 Yorumla
alparslan_34 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Ferah bir duş jeli vazgeçilmez vücudumu yağlanmaya karşı da korumalı 0 0 Yorumla
Aysuduru Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hassas çünkü alkol yüze zarar verir ve çok yıpratır hemde vucuda bile o yüzden gerek yok 0 0 Yorumla
Sinsirella_07 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Güzel ve kalıcı kokulara bayılırım. İnsanın modunu yükseltici etkisi olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
MarjorieSousa Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı. 0 0 Yorumla
Tltigü Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Alkol içermeyen bir duş jeli bana harika hşssetirecek🥰 0 0 Yorumla
idilkadir58 Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Hoş kokulu ve kokusunun uzun süre devam etmesi önemli 0 0 Yorumla
Boss42 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Kokusu ve ferahlığı için seçerim ama. İndirimde ve markalı ürün seçerim. 0 0 Yorumla
Badmanandbadgirl Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Duş jellerinde aradığım özellik kokusuyla baştan çıkarması... 0 1 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl +1 Yorumla
EnesBoz0 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Çünkü cildim çok yağlı ve bana bu sorun oluyor terlemiş gibi hissetiyorum yüzüm parlıyor :D 0 0 Yorumla
Sarışınadam33 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Gün içinde düşün modumu yükseltmeli ve tazelememi saglamali 0 0 Yorumla
Mertiskus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı. 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Ne kullanıyorsun Yorumla
Khan1222 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Alerji gibi etkenlerden dolayı bazı etken maddelerin ve alkolün olmaması tercih sebebimdir 0 0 Yorumla
DnZ-8734 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Cildim çok hassas ve alerjik bir yapıya sahip.. bu yüzden duş jeli çok sık kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Buseik Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı. 0 0 Yorumla
ekrmozkl Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 3in1 şampuan alıp bütün sorunlardan kurtuluyorum 😅 0 0 Yorumla
Ordulum52 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle güzel kokmalı modumu yükseltmeli gün içinde 0 0 Yorumla
Dar4hackers Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü ben ferahlığı severim saçlarımın ferah olmadı hoşuma gidiyor gün içerisinde beni hafifletiyor 0 0 Yorumla
Aydedee Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Güzelmiş yani bu Türk markası mı ne ben denedim misss gi i kokuyor vala 0 0 Yorumla
Sufiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cildim cok hassas bu yüzden serin ve güzel kokulu bir duş jeli kullanırım 😂 0 0 Yorumla
uykucusirineee Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ben yaz insanıyım! Çok özlediğim deniz ferahlığını sonuna kadar hissettirmeli. 0 0 Yorumla
KabaBey Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çok da üstünde düşündüğüm bir konu değil, yıllardır standart. 0 0 Yorumla
sondajcımüho Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ter mi kokalim yahu temiz olmak iyidir güzeldir cekicidir 👍 0 0 Yorumla
sssaripapatyammm Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl zinde kalmak daha eğlenceli gün geçirmek kadar harika bir şey var mı? 0 0 Yorumla
ilker_034 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kokusu benim için önemli. Gün boyu kalmasını isterim üzerimde 0 0 Yorumla
Perdebîrunn Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Çok bilmiyorum daha çok kokusu bana göre seçicilik kazandıran 0 0 Yorumla
cabaliycaz Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Farketmez yeterki dusjeli olsun hepsi güzel ciceklisi meyvelisi suyu seviyorum 😇 0 0 Yorumla
Sohbetci17 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Ferahlatsin beni yeterBulutlarda ucurmadasa olur 0 0 Yorumla
Unkown66 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pure line duş jellerini çok seviyorum yenisi çıkmış en kısa zamanda deneyeceğim 0 0 Yorumla
saglikdis Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Dogal olacagi icin gonul rahatligi ile kullanabilecegim icin 0 0 Yorumla
Realgizem Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Paraben olmadigi icin tercih ettim. Ilk defa deneyecegim. Begenecegimi umuyorum 0 0 Yorumla
Levantin Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ucuz olanı tercih ederim genellikle hayat çok pahalı 0 0 Yorumla
kal88 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Gün boyu kalıcı kokusuyla hem tenimi hem de ruhumu prensesler gibi şımartmalı. 0 0 Yorumla
hayalperest_99 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Kokusu önemli benim için. Alırken kokusuna dikkat eder öyle alırım. Bir de içeriği önemli tabi 0 0 Yorumla
busenur52 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl A ve D olmalı çünkü hem cildim hassas hemde kalıcı kokuları seviyorum 0 0 Yorumla
BalıkAkıllı Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kokusu hoşsa, böyle elime aldığmda bir çekiçiliği varsa e bide fiyatı abartı değilse atarım sepete 0 0 Yorumla
Noneffortic_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Önüme çıkanı alırım. Pek dikkat etmiyorum markasına, kokusuna. 0 0 Yorumla
pattis-kızartması Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Hassas bir cildim var alerjim var içeriğine dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
1n0tgülümse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kokusu ve kokunun kalıcılığı süresince 1 0 Yorumla
Meraklııkızçee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Cildim cok hassas o yuzden bu gayet güzel 1 0 Yorumla
kod_ismi_tck Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Ben bu gün denedim çok güzel bir kokusu var 1 1 Yorumla kod_ismi_tck +1 yıl İncirliyi Yorumla
Ezgox Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Güzel duş teşekkürler Pure Line ❤️ 1 1 Yorumla fatihgsfatih +1 yıl Sus kız kiri çıkarmıyor cıvık cıvık yapış yapış duj jelleri Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kokusu benim icin cok onemli koklayarak 😂😄 1 0 Yorumla
Delihatunumm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Gün boyu ferahlık güzel hissettiriyor 1 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Hepsi de olmalı tekrar yeni kişi olmalıyım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı
Gün içinde düşen modumu yükseltmeli ve tazelenmemi sağlamalı.🌷
Duş jeli iyi değil yeşil sabun kullanın zeytinyağlı😃
Cildim hassas! Bu yüzden alkolsüz olmalı ve cildimi yatıştırmalı.
Alerjik bir vücuda sahip olduğum için duş jeli kullanmıyorum.
Kısaca özelliklerden yola çıkarak tercihte bulunurum 😁
Rahatlamış hissetmek ve güzel kokmak her kızın isteğidir
Kokuları hep sevmişimdir. Güzel kokuları da duyumsamayı severim.
Kokusu rahatlatıcı olur diye düşündüğüm için bunu seçiyorum
Ferah bir duş jeli vazgeçilmez vücudumu yağlanmaya karşı da korumalı
Hassas çünkü alkol yüze zarar verir ve çok yıpratır hemde vucuda bile o yüzden gerek yok
Güzel ve kalıcı kokulara bayılırım. İnsanın modunu yükseltici etkisi olduğunu düşünüyorum
Alkol içermeyen bir duş jeli bana harika hşssetirecek🥰
Hoş kokulu ve kokusunun uzun süre devam etmesi önemli
Kokusu ve ferahlığı için seçerim ama. İndirimde ve markalı ürün seçerim.
Duş jellerinde aradığım özellik kokusuyla baştan çıkarması...
+1
Çünkü cildim çok yağlı ve bana bu sorun oluyor terlemiş gibi hissetiyorum yüzüm parlıyor :D
Gün içinde düşün modumu yükseltmeli ve tazelememi saglamali
Ne kullanıyorsun
Alerji gibi etkenlerden dolayı bazı etken maddelerin ve alkolün olmaması tercih sebebimdir
Cildim çok hassas ve alerjik bir yapıya sahip.. bu yüzden duş jeli çok sık kullanmıyorum.
3in1 şampuan alıp bütün sorunlardan kurtuluyorum 😅
Kesinlikle güzel kokmalı modumu yükseltmeli gün içinde
Çünkü ben ferahlığı severim saçlarımın ferah olmadı hoşuma gidiyor gün içerisinde beni hafifletiyor
Güzelmiş yani bu Türk markası mı ne ben denedim misss gi i kokuyor vala
Cildim cok hassas bu yüzden serin ve güzel kokulu bir duş jeli kullanırım 😂
Ben yaz insanıyım! Çok özlediğim deniz ferahlığını sonuna kadar hissettirmeli.
Çok da üstünde düşündüğüm bir konu değil, yıllardır standart.
Ter mi kokalim yahu temiz olmak iyidir güzeldir cekicidir 👍
zinde kalmak daha eğlenceli gün geçirmek kadar harika bir şey var mı?
Kokusu benim için önemli. Gün boyu kalmasını isterim üzerimde
Çok bilmiyorum daha çok kokusu bana göre seçicilik kazandıran
Farketmez yeterki dusjeli olsun hepsi güzel ciceklisi meyvelisi suyu seviyorum 😇
Ferahlatsin beni yeter
Bulutlarda ucurmadasa olur
Pure line duş jellerini çok seviyorum yenisi çıkmış en kısa zamanda deneyeceğim
Dogal olacagi icin gonul rahatligi ile kullanabilecegim icin
Paraben olmadigi icin tercih ettim. Ilk defa deneyecegim. Begenecegimi umuyorum
Ucuz olanı tercih ederim genellikle hayat çok pahalı
Gün boyu kalıcı kokusuyla hem tenimi hem de ruhumu prensesler gibi şımartmalı.
Kokusu önemli benim için. Alırken kokusuna dikkat eder öyle alırım. Bir de içeriği önemli tabi
A ve D olmalı çünkü hem cildim hassas hemde kalıcı kokuları seviyorum
Kokusu hoşsa, böyle elime aldığmda bir çekiçiliği varsa e bide fiyatı abartı değilse atarım sepete
Önüme çıkanı alırım. Pek dikkat etmiyorum markasına, kokusuna.
Hassas bir cildim var alerjim var içeriğine dikkat ediyorum.
Karambole seçerim istediğimi 😈😈
Kokusu ve kokunun kalıcılığı süresince
Cildim cok hassas o yuzden bu gayet güzel
Ben bu gün denedim çok güzel bir kokusu var
İncirliyi
Kesinlikle yaz ferahligi ;)
Güzel duş teşekkürler Pure Line ❤️
Sus kız kiri çıkarmıyor cıvık cıvık yapış yapış duj jelleri
Cilt tipine ve begendigin kokuya gore
Kokusu benim icin cok onemli koklayarak 😂😄
Kokusu benim için önemlidir.
Gün boyu ferahlık güzel hissettiriyor
Deniz kokusu tabi kii, cok seviyorum
Hepsi de olmalı tekrar yeni kişi olmalıyım.
Hepsini seçmek istiyorum. 😔
Çok teşekkür ederim. Seçtik ve aldım ;)