Güzellik & Bakım Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini ister misin? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7046 Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 116 kişi beğendi
tikicikk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Duş almak , insanı rahatlatan şeylerin listesinde yer alıyor. Devamlı rahat olmayı , bunu sürdürebilmeyi kim istemez ki? 0 0 Yorumla
forafora Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Güne zinde başlamak için sabahları ve günün tüm yorgunluğunu atıp, iyi bir uyku için akşam da duş alıyorum. 0 0 Yorumla
RaistlinMajera1 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Duşa girdim mi çıkasım gelmiyor nasış bir ketifse artık 0 0 Yorumla
Elifkumasci Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evet isterim ama ne olursa olsun mümkün değil gibi duruyor 1 0 Yorumla
Kaansert21 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl yanında kız olsun o zaman her saat başı duş al daha keyfli olur=)=) 0 0 Yorumla
Boyik Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hediye göndererek başlarsanız gelecekte de kullanabileceğim bir ürün 0 0 Yorumla
KSbenjamin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Evet isterim insana ferahlık huzur mutluluk veriyor ne mutlu duş alana 0 0 Yorumla
Anki06 Takip Et Yoda Yaş: 54 +1 yıl Isterim tabikide kim istemez duş keyfi hayatın en onemli keşiflerinden 0 0 Yorumla
emre0616 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Bencede duş girince çıkmak istemiyorum orada yaşaya bilirim😃 0 0 Yorumla
kaganbukea Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl sıcak suyun altında durmak terapi gibi ömrümü orda geçirebilirim resmen 1 0 Yorumla
Yalnızbirbahyan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ferahlık hep sürsün istiyorum o ıslaklık muazzam bir his 1 1 Yorumla RockinRol +1 yıl muazzam olmaz mı hiç Yorumla
msjanedoe Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Purelinea bayılıyorum kokusu sabah bile devam ediyor 1 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İsterim. Kim istemezYazıyorum görüş çok uzun ya da çok kısa diyor 0 0 Yorumla
BirAşkMabudesi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Her zerresinden zevk alacağın bir hatun olmadıktan sonra 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Tabii ki isterim. Bu yüzden tercihim Pure Line. 4 1 Yorumla marezci2626 +1 yıl Başka neler istersin Yorumla
kalıns6161 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl duş keyfi genelde iki kişiliktir tek başına olmuyor 0 0 Yorumla
yasli47 Takip Et Xper 3 Yaş: 54 +1 yıl Cilt gremi hem cildini temizler hemde taze tutar yani yumuşatır 0 0 Yorumla
YazBanaHadi Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Bir kizla beraber evet. Biylece o dustan hic cikilmaz. 0 0 Yorumla
MatkapMan Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çünkü gün boyu konfor daha tercih edilebilir bir durum 0 0 Yorumla
Dreamfor42 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Olmazsa olmazı hayatın bir defasında cok beğenmiştim ancak bende bir insanım böyle hissetmem normal 0 0 Yorumla
berderber Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl isterim tabii ki duş kadar güzel bir şey var mı bu hayatta 0 0 Yorumla
Begonvil_3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Beden ve zihin tazelenir. Miss gibi kokular yayılır etrafına 0 0 Yorumla
DavvidLuiz37 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl isterim tabii ki neden istemeyeyim ki miss gibi kokmak 0 0 Yorumla
Vittirivizzik1 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Haftada 2 duş alan insanlar var nasıl rahat ediyolar abi günde 2 duş iyi oluyor bedenin rahatlıyor 0 0 Yorumla
Jesusxxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çünkü duş almayı ve duş sırasındaki o hazza bayılıyorum beni kendime getiriyor. 0 0 Yorumla
renklibutkararsız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kokmayı seviyorum insanların içten içe size Allah uzun ömür versin demesinden iyidir 🤣 0 0 Yorumla
cnselblk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl duştan sonra bornozla keyif yapanlar derneği başkanıyım :D 0 0 Yorumla
istanbul3458 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Merak ettim bak kullanip izlemlerimi paylaşmak isterim 0 0 Yorumla
denizkrl Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Pure line incir beyaz gül gün boyu gitmen kokusu bir harikasın dostum 😍 0 0 Yorumla
narutonunxxrameni Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl günde 1 kere almak yeterli. Takıntılı olmaya gerek yok 0 0 Yorumla
viskililimon06 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hemde cok yani duştan hiç çıkasım gelmiyo cikinca üzülüyorum hep ayni hasasiyeti hisedebilsem 0 0 Yorumla
Sen_ne_dersen_de Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Temizlik önemlidir ve suyun altında vakit geçirmeyi severim 0 0 Yorumla
kültürsahibe Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl duş insanlığın başına gelmiş en güzel hediyedir yani su:) 0 0 Yorumla
ahmetdrsn6842 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Duşa giresim gelmio ama girdimmide cikasim gelmio🙂🙃 0 0 Yorumla
Momo1223 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hem insan hep demez mi duşa girmek istemiyorum girince de cikasim gelmiyor 0 0 Yorumla
Voxxxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çok huzur verici bence ama şu faturası da çok huzur kaçırıcı 0 0 Yorumla
TFTRCDETRV Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl çünkü niye istemeyelim çünkü niye istemeyelim çünkü niye istemeyelim 0 0 Yorumla
KülTigiN77 Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Evet harika olurdu bence. Salonda jakuzi olsa süper olur 0 0 Yorumla
selamseydi3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Isterim tabi ki mükemmel olur 1 1 Yorumla dserwsdf +1 yıl Bise mrk ettm Yorumla
En-Harbi-Kız Takip Et Master Yaş: 107 , eic 32% +1 yıl Tabii küvette yatip kalkarım mesela normalde de. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Önerimi kapmaya geldim😃Kim istemez ki? 1 0 Yorumla
gayealgun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Kim istemez ki asıl keyif o zaman olur 1 1 Yorumla Şahinməmmədov +1 yıl Səlam Yorumla
-_-kara-_-inci-_- Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl Tabii ki isterim duştan sonra keyif 0 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Ben duşta çok zaman kaybetmek istemem 0 0 Yorumla
birgençkızzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl çok güzel bir anket :D bence hiç bitmemeli 0 0 Yorumla
kdrbgrynkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Borbozunla uyu uyan yat dinlen sabaha kadar 😉 0 0 Yorumla
korkuludüş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Temizliği andıran uzun süren o koku ❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
Duş almak , insanı rahatlatan şeylerin listesinde yer alıyor. Devamlı rahat olmayı , bunu sürdürebilmeyi kim istemez ki?
Güne zinde başlamak için sabahları ve günün tüm yorgunluğunu atıp, iyi bir uyku için akşam da duş alıyorum.
Duşa girdim mi çıkasım gelmiyor nasış bir ketifse artık
Evet isterim ama ne olursa olsun mümkün değil gibi duruyor
yanında kız olsun o zaman her saat başı duş al daha keyfli olur=)=)
Hediye göndererek başlarsanız gelecekte de kullanabileceğim bir ürün
Evet isterim insana ferahlık huzur mutluluk veriyor ne mutlu duş alana
Isterim tabikide kim istemez duş keyfi hayatın en onemli keşiflerinden
Bencede duş girince çıkmak istemiyorum orada yaşaya bilirim😃
sıcak suyun altında durmak terapi gibi ömrümü orda geçirebilirim resmen
Ferahlık hep sürsün istiyorum o ıslaklık muazzam bir his
muazzam olmaz mı hiç
Purelinea bayılıyorum kokusu sabah bile devam ediyor
İsterim. Kim istemez
Yazıyorum görüş çok uzun ya da çok kısa diyor
Her zerresinden zevk alacağın bir hatun olmadıktan sonra
Tabii ki isterim. Bu yüzden tercihim Pure Line.
Başka neler istersin
duş keyfi genelde iki kişiliktir tek başına olmuyor
Cilt gremi hem cildini temizler hemde taze tutar yani yumuşatır
Bir kizla beraber evet. Biylece o dustan hic cikilmaz.
Çünkü gün boyu konfor daha tercih edilebilir bir durum
Olmazsa olmazı hayatın bir defasında cok beğenmiştim ancak bende bir insanım böyle hissetmem normal
isterim tabii ki duş kadar güzel bir şey var mı bu hayatta
Beden ve zihin tazelenir. Miss gibi kokular yayılır etrafına
isterim tabii ki neden istemeyeyim ki miss gibi kokmak
Haftada 2 duş alan insanlar var nasıl rahat ediyolar abi günde 2 duş iyi oluyor bedenin rahatlıyor
Çünkü duş almayı ve duş sırasındaki o hazza bayılıyorum beni kendime getiriyor.
Güzel kokmayı seviyorum insanların içten içe size Allah uzun ömür versin demesinden iyidir 🤣
duştan sonra bornozla keyif yapanlar derneği başkanıyım :D
Merak ettim bak kullanip izlemlerimi paylaşmak isterim
Pure line incir beyaz gül gün boyu gitmen kokusu bir harikasın dostum 😍
günde 1 kere almak yeterli. Takıntılı olmaya gerek yok
Hemde cok yani duştan hiç çıkasım gelmiyo cikinca üzülüyorum hep ayni hasasiyeti hisedebilsem
Temizlik önemlidir ve suyun altında vakit geçirmeyi severim
duş insanlığın başına gelmiş en güzel hediyedir yani su:)
Duşa giresim gelmio ama girdimmide cikasim gelmio🙂🙃
Hem insan hep demez mi duşa girmek istemiyorum girince de cikasim gelmiyor
Çok huzur verici bence ama şu faturası da çok huzur kaçırıcı
çünkü niye istemeyelim çünkü niye istemeyelim çünkü niye istemeyelim
Evet harika olurdu bence. Salonda jakuzi olsa süper olur
Her anımızda sürse keyfi de temizliği de 😂
Valla dürüst olmak gerekirse istemem
İsterim istemez olurmuyum
Isterim tabi ki mükemmel olur
Bise mrk ettm
Tabii küvette yatip kalkarım mesela normalde de.
İstemem fatura çok geliyo
Önerimi kapmaya geldim😃
Kim istemez ki?
Kim istemez ki asıl keyif o zaman olur
Səlam
Duş keyfi hiç bitmesin #pureline
isterim tabi kim istemez?, harika olur..
Tabii ki isterim duştan sonra keyif
Kim istemez allah aşkına :)
Çay alıp uzanıyorum. Relax
Tabikide isterim mis gibi.
Ben duşta çok zaman kaybetmek istemem
Duşta düşünmek keyifli oluyor
çok güzel bir anket :D bence hiç bitmemeli
Duş keyfi kesinlikle bitmesin
Kim istemez ki herkes ister
Borbozunla uyu uyan yat dinlen sabaha kadar 😉
Temizliği andıran uzun süren o koku ❤️❤️❤️
Isim geregi hep guzel kokmak isterim