Güzellik & Bakım Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini ister misin? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7046 Duş keyfinin duştan sonra da sürmesini ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 116 kişi beğendi
sucguklumahmut Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Duş keyfi miii aşırı derecede üşendiğim bir şey 0 0 Yorumla
Artemisin_kızı Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Seviyorum bu duş jellerini muhteşemler teşekkürler 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl İsterim tabi ama duş jeli kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl içeriği temiz en kısa zamanda deneyimleyeceğim 0 0 Yorumla
KarTanesi340 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Neden istemiyim ki daha iyi secenek mi var 0 0 Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl İsteriz herkes ister temizlik rahatlık güzellik 0 0 Yorumla
OzgurGüneş Takip Et Master Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Tabi ki bayılırım varsa söyleyin hemen... 0 0 Yorumla
Witch1234567 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kim istemezki surekli temizlik kokmayi 🥰😍 0 0 Yorumla
Çikolatalıpudink Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Ben yasemin kokulusunu kullanıyorum çok güzel, 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Temizlik ve duş temiz olmak için önemli 0 0 Yorumla
sertvesadist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Duştan sonra kullanılan jeller önemli. 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Kesinlikle duştan sonra tadını çıkarmak gerek 0 0 Yorumla
X-spartan-X Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl duş beni gençleştiriyor keyfimi yerine getiriyor 0 0 Yorumla
Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Çok kullandığım söylenemez :/ 0 3 Yorumla _damn_ +1 yıl Merak etme çok seviyorum memnumum yazanlar da kullanmıyor zaten. Yorumla Kırmızısapkalıkiz344 +1 yıl @_damn_ Neden öyle düşünüyorsunuz Tabii vardır da 😂 Yorumla _damn_ +1 yıl Yorumlardan anlamiyo musun yalakalari :)) Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Evet duştan sonra biraz sıcak su keyfi 😍😍 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kokusu gün boyu sürsün güzel güzel koksun 0 0 Yorumla
Halendimdik Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl Pure Line... Pure Line... Pure Line... 0 0 Yorumla
NihavendMucize Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 50% +1 yıl Ben istiyor duj, sen verecek duj jeli🙃 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Duş keyifini her gün birçok kez yaşıyorum. 0 0 Yorumla
kumsalaltin34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Jkeyif dediğin uzadıkça güzel değil mi şeker 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
Duş keyfi miii aşırı derecede üşendiğim bir şey
Tabikide isterim kim istemez ki
Seviyorum bu duş jellerini muhteşemler teşekkürler
İsterim tabi ama duş jeli kullanmıyorum.
içeriği temiz en kısa zamanda deneyimleyeceğim
Neden istemiyim ki daha iyi secenek mi var
İsteriz herkes ister temizlik rahatlık güzellik
Tabi ki bayılırım varsa söyleyin hemen...
İstemem seçeneği neden yok
Evet tabiki de çok isterim.
12 saat kalıcı koku mis gibi
Kim istemezki surekli temizlik kokmayi 🥰😍
Tavsiyeleriniz çok güzel 😊😊❤️
❤️❤️❤️ her zaman en güzeli
Sanmıyorum ama yinede deniycem
isterim yani lclxcxccxcxv
Ben yasemin kokulusunu kullanıyorum çok güzel,
Temizlik ve duş temiz olmak için önemli
duştan sonraki o keyif çok güzel
Duştan sonra kullanılan jeller önemli.
Zaten şampuan kokusu sürdürüyor
elbette ki isterim harika bir şey olur
Mis gibi kokmak ister herkes
Kesinlikle duştan sonra tadını çıkarmak gerek
duş beni gençleştiriyor keyfimi yerine getiriyor
İsterim sonuçta ferahlatır
Çok kullandığım söylenemez :/
Merak etme çok seviyorum memnumum yazanlar da kullanmıyor zaten.
@_damn_ Neden öyle düşünüyorsunuz Tabii vardır da 😂
Yorumlardan anlamiyo musun yalakalari :))
İki kez değil de her akşam duş alırım.
Evet duştan sonra biraz sıcak su keyfi 😍😍
Bende istiyorum çok güzeller
Kim istemezki böyle birşeyi
Hep sürsün keyfime düşkünüm
Kokusu gün boyu sürsün güzel güzel koksun
Yalnız # mükemmel olmuş tebrik ederim
Pure Line... Pure Line... Pure Line...
neden istemeyeyim ki :)))
Ben istiyor duj, sen verecek duj jeli🙃
Tavsiyeler gerçekten iyi ve kaliteli.
Cok guzel paylasim olmus🙂
Bilgiler için teşekkürler
Tabiki isterim kim istemez
Duş keyifini her gün birçok kez yaşıyorum.
Evet tabikide isterim 😊😊😊😊
Hepimizin istegi kalıcı olması zaten
Tabii ki isterim. Neden istemiyim?
Dogru buldugum şık buydu bna uygun
Duş jelinin kokusu gün boyu yanımda 💪🌸
2 haftada bir banyoya girerim kafam rahat
Duş keyfime kimse karışamaz
Koku faktörü süper ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
24 saat ferahlık rahatlık 😊😉
Tabiki isterim neden olmasın
istemem. gün boyu fayans mı izleyeceğim
ben begendim güzel harika