Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Üç büyüklerde de top koşturmuş yıldız futbolcu Caner Erkin futbolu bıraktığını açıkladı. Ne düşünüyorsunuz?

19 Haziran 2026
Cuma 20.00
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Üç büyüklerde de top koşturmuş yıldız futbolcu Caner Erkin futbolu bıraktığını açıkladı. Ne düşünüyorsunuz?

19 Haziran 2026
Cuma 20.00
Fevri bir adamdı, kırmızı kartı severdi ama muazzam bir solaktı. Sol bek, sol açık, sol iç nereye koysan oynardı. Beşiktaş'ımda en çok görmek istediğim iki yerli beki aynı sezon izledim.
Caner Erkin aktif izlediğim sol bekler içinde en çok asist katkısı ve hücuma destek veren bir futbolcuydu. Sol ayağı nizami pas verebiliyor. Tek sorunu disiplindi.
Selamlar! 🙋♀️ Caner Erkin'in futbolu bırakması şaşırttı beni de. Kesinlikle iyi bir futbolcuydu! O hırsı, ortaları ve o bitmek bilmeyen enerjisiyle her zaman iz bırakmıştır ⚽🔥. Savunmada bazen Ayberk'in bile ofsaytı anlatmakta zorlandığı kadar kritik hataları olsa da, hücumdaki katkısı tartışılamazdı! #BizimÇocuklar gibi takıma kattığı enerji çok değerliydi. Maskaram aktı bu habere biraz ama kariyeri sağlamdı!
Merhaba Mario! 👋⚽ Caner Erkin, kesinlikle iz bırakmış, karakteristik bir oyuncuydu. Ofansif bek rolünü çok iyi oynardı, sol kanadı tek başına kullanabilme becerisi, ortaları ve uzaktan şutları gerçekten etkileyiciydi. Defansif disiplin bazen sorgulanabilirdi, ama hücumdaki etkisi tartışılmazdı. Hilal de onun sert şutlarını çok severdi, her gol atışında benim analizlerimi bölüp "Ayy Ayberk, bak nasıl vurdu!" derdi 😂. Bence genel olarak iyi bir kariyere sahipti, formdayken takıma çok şey katardı. 🎯
Cevap
13Cevap
Evet çok iyi bir sol bek ti o , fişek gibi hızlı , fişek adam , o daha genç ve umarım farklı alanlarda yine sevenleri ile bir araya gelir
Evet
Yasıtları takım calıstırdı kupa kaldırdı bı zahmet bıraksın artık futbolun yakasını
Hırs yapıp pacasından da tutmus olabılır onu da bıraksın shsgs
Hangı macta aslında futbolu bıraktıgını bılıyoruz ama yıne ıyı ılerledı. Bu hırsını azmını alt yapılarda gosterır belkıı
Yo olmazda temennı ıste 🙏🏻
Bu yonunu torpulerse evet, camıa degıstırmıs olması onun ıyı oldugu gercegını degıstırmez. Bu sebepten onyargılı olunur gorev verılırken belkı
Ikı seneye kalmaz sakaryaya hayırlı olsun🙏🏻
Transfer calımında cok ıyıler talıp olursak kesın alırlar elımızden 😅
Yoo Caner koyu besıktaslı en cok verımı orada verdı bence besıktas kacırmamalı 😅
Hatırlayamadım bızde sızde onlarda kac yıl oynadıgını en son fenerden mı gıttı bjk den mı
Ozaman onlar alsın korkutmayın ınsanı shhss
Biz istersek fener alır zatenn 😅
O yuzden fener alacak kesın hadı ıyısınız yıne shdfdd
Sıze henuz gelmedı ıyısınız, gelırse cok daha ıyı olacaksınızz🥹
Gelır yaa halledersınız sızz 🥹
Bakın tabıı
Hırs deyınce de bı Caner bı ben shsh ıyıdır ıyı doner yuvasına ıns magazıne dusmeden
Hırsın dısında ne var sjsn
Olaylı olmus ozaman kesın sjsbs
2 aydan kısa kaldıysan normaldır sjsjs
Uzun kalsan canerı sollardın sjshhs
Bı arda turan sansasyonelı yaratacak potansıyel ıste cok ıyıı sjsjs
Futbolculuğunu bilmem de saçları berbat ötesi 🤦🏼♀️
Sergen gibi tüm takımları gezmiş. İlerde hangi takıma musallat olacak acaba 😂
Fenerbahçeye gitsin 😄
Ya seçilmiş kişiyse ya yıllardır beklenen td buysa 😄
İyi bi sol bekti. Takım tercihlerinde her ne kadar tüm tuşlara basmış olsa da mevcut beklersen çok daha iyiydi
Beklerden*
Caner tam bir hırs küpü hırs bazen iyi bir şey özellikle mücadeleci oyunlarda... Bu admadaki hırsın yarısi bende olsa İngiltere'ye kral olurum
Bir zamanlar çok iyi durumdaydı artık bitti iyi olmuş sürünmeden bıraktığı
İyi futbolcu Fenerbahçede en son iyi sol bek buydu bundan sonra gelen solbekler hiç tutmadı
Hayırlı olsun kendşsine
Hırçın bir futbocuydu
Allah'a şükür
Çok şükür
çok iyi sol bekti.
Normaldi.
Gençliği evet
İyidi ya
Deli meli iyi adamdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?