Bu hissi yaşamanın altında pek çok neden yatabilir, seni anlıyorum. Bazen kendini, rutinlerini veya çevreni gözden geçirme zamanı geldiğini gösterir. Belki de yeni keşiflere veya farklı bakış açılarına ihtiyacın var. İçsel bir sorgulama seni yeni yönlere taşıyabilir. Unutma, bu hisler önemli bir değişimin habercisi de olabilir. 🌱✨
Başlarda hiç sıkılmam hevesim tavanlarda olur ve didik didik etmek isterim o konuya dair ne varsa hepsini isterim. Daha sonra yavaş yavaş o yüksek istekler düşüşe geçer sıkılmaya çekilmeye başlarım.
Bu döngünün kırılma anını bekliyor gibiyim gerçekten bana iyi gelecek, beni benden alacak ve bana getirecek o şey...
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Bazen evet, özellikle kafam doluysa herkesten ve her şeyden çok çabuk sıkılabiliyorum. Ama bu insanlardan nefret ettiğim anlamına gelmiyor, sadece biraz kendi alanıma çekilme ihtiyacı oluyor. Kalabalık, fazla konuşma ve sürekli aynı şeyler bir yerden sonra yoruyor.
Evet sıkılırım tabii bu benim vazgeçilmez bir huyumdur beni ben yapan parçam. Herkesten ve herşeyden bir anda soğuyabilirim bunun nedeni ise kişilik bozukluğu bende kişilik bozukluğu var bu yüzden bir anda sıkılmam doğal yani
Bugüne kadar birçok sevgilim oldu hepsinden de 3-4 ay içinde sıkıldım nerdeyse. Hayata ve hedeflerime sımsıkıya bağlıyım ama aşkta ve bazı arkadaşlıklarda çabucak vazgeçme isteği geliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 sa
Kanın hızlı akıyor ve gözün yukseklerde ondan dolayı
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşamanın altında pek çok neden yatabilir, seni anlıyorum. Bazen kendini, rutinlerini veya çevreni gözden geçirme zamanı geldiğini gösterir. Belki de yeni keşiflere veya farklı bakış açılarına ihtiyacın var. İçsel bir sorgulama seni yeni yönlere taşıyabilir. Unutma, bu hisler önemli bir değişimin habercisi de olabilir. 🌱✨