Erling Haaland'ın Manchester City kulübüne 75 milyon euroluk serbest kalma bedeli ödenilerek transfer olduğu açıklandı. Sizce Haaland Manchester City kulübünde ne kadar başarılı olur, Guardiola sahte 9 sisteminden vazgeçip net bir santrafor kullanacağı bir sisteme geçiş yapacak mı?
Sizce Erling Haaland, Manchester City'de başarılı olabilir mi?
Bu kadar yüksek ücret ödendikten sonra kullanacaktır diye düşünüyorum. En azından kullanmalı. Haaland konusu ise takım yeteri kadar besler ve ona göre oyun şekli belirlenir en azından ara ara Haaland yani merkezi santrafor şeklinde oynanırsa başarılı olabilir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen işte asıl mesele Guardiolanın sisteminde hiç olmamış olan merkez santrafor kavramı gelecek sezon olacak mı yani Haaland'ın çok iyi bir sahte 9 olacağını pek sanmıyorum.
transfere anlam veremiyorum. city zaten bu sene çok iyi. real madrid' kaybetme nedenleri tamamen bu sene real madrid'in çok iyi olması. haaland ile diğer sahte 9'lar çok farklı. haaland çok sık sakatlanan birisi. premier lig temposunda o olmadığında diğer yanındaki oyuncular onun yerine gelenle aynı adaptasyonu göstemeyebilir. ama pekala bunları guardiola'da düşünebilir bu yüzden göreceğiz.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Haaland'ın Guardiolanın bugün ki sistemi ile oynarsa başarılı olabileceğini sanmıyorum çünkü Haaland tam net bir santrafor yani ne çok iyi pas yapıyor ne çok iyi alan açan bir oyuncu ama mükemmel bir bitirici oysa Guardiolanın oyun sistemlerinde net bir santrafor hiçbir dönem olmadı sırf bu nedenle Eto, Zlatan hatta Lewandowskiyi bile harcadı şimdi eğer kendi isteğiyle Haaland'ı alacaksa belli ki sistem değişikliğine gidecek yoksa Haaland'ın bu sistemde başarılı olması zor ve asıl önemlisi bakalım Haaland sakatlık sorunu yaşayacak mı çünkü verilen bonservis uçuk gözükmese de hem maaş, menajerlik şirketine, babasına vs ödenen para çok uçuk rakamlar.
@Emre-_-2295 İbra hadi egolu bir adamdı o yüzden kesik atıldı ama Lewaya şans bile vermek istemiyordu en son dakika 80 lerde oyuna alıp 3 gol birden atınca mecbur kesememeye başladı.
İngiltere de gol atabilir fakat avrupa biraz daha geniş kapsamlı bir er. Real Madrid gibi bir büyük takıma gol atıp 90 dakika ayakta kalmak büyük mesele.
Ben ingiltere de Haland'ın güzel işler başaracağına inanıyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haaland büyük bir yetenek kuşkusuz. Ben Pep Guardiolanın sisteminde ne kadar başarılı olacak ondan biraz şüpheliyim.