Cristiano'dan bahsetmiyorum. Benim dediğim eski futbolcu Ronaldo. Sizce Haaland eski Ronaldo'nun seviyesine ulaşabilecek mi?

Cristiano'dan bahsetmiyorum. Benim dediğim eski futbolcu Ronaldo. Sizce Haaland eski Ronaldo'nun seviyesine ulaşabilecek mi?

Yorumlara baktımda yakaladı geçti diyenler var gülümsetti beni.😊 Soruyu soran yaşın doğruysa sende Ronaldo'yu izleyemedin. Bu Ronaldo dediğin bizim nesilde gerçek Ronaldo olarak tabii edilir ya da baba Ronaldo. Kendisini canlı izleme fırsatı bulduğum için şanslı hissederim. Bizde ve Rüstü'de az çekmedik pis ayak burnundan. 😊 Aynı mevki oyuncularının her zaman çok gol atması belirlemez işi. Haaland eve iyi bir santfor ama oyun yapıları stilleri çok farklı. Ronaldo seviyesi için çok çalışması lazım. Futbol zamanları bile farklı. Alex, Hagi'den çok gol attı daha iyi demek gibi ya da sol, sağ açık bir oyuncu Ronaldinho'dan fazla gol attı daha iyi demek gibi. İstatistik tabii önemli ancak her zaman doğruyu vermez. Ronaldo, Zidane, Figo, Beckham, Ronaldinho, Carlos, Rivaldo, Totti, Delpiero, Raul, Lampard, Gerard, Nisterrooy, Henry, Cafu, Drogba, Hagi, Davids ve niceleri futbolun fotbol olduğu zamanlar net hatırladığım 1998-2010 arası izlemeyenler futbol adına çok şey kaçırmıştır. Bu arada sayamadığım bir çok efsane var.
Evet eski Ronaldo'yu canlı izlemedim ama biliyorum çok iyi bir forvet olduğunu. Öyle bir futbolcuyu canlı izlemek isterdim.
Cevap
7Cevap
Böyle giderse geçer bile adam iyice oyuna çevirdi gelene gidene 3 atıyor 😄
Bir de Epl gibi zor bir ligde yapıyor bunu 😄
Beşiktaş'a koy bunu 50 gol garanti
Evet ulaşabilir
istikrarlı bir şekilde bu performansına devam edip üstüne koyarsa daha bile ilerisine gidebilir.
Olabilir ama bunu zamanla göreceğiz.
Abi nerelerdesin sen
Hayat bir kaç sürpriz yaptı bi süre uzak kaldım herşeyden.
Ne gibi bir sürpriz
Eskiden kalma davalar mahkemeler vs
Hadi ya geçmiş olsun : (
Ulaştı geçti bile
Eski Ronaldo'dan bahsediyorum
Eski Ronaldo'yu kast ediyorum. Haland 8 maçta Premier ligde 3 kere hatrick yaptı. Daha 22 yaşında bu çocuk. Sakatlanmazsa sıkıntı yaşamazsa. 3 sene sonra 500 gole ulaşır.
Bencede ulaşır. İmkansız değil.
Ronaldo 22 yaşındayken 178 gol atmamıştı herhalde.
Ama Haaland çok basit takımlarda oynadı. Salzburg, Dortmund ama Ronaldo Real dışında İnter ve Barça'da oynadı.
Ben Salzburgta oynaken anlamıştım bu çocukta bir haller olduğunu
Salzburgta Dormuntta bunları yapan City de ne yapmaz.
Bence öyle düşünme. Salzburg ve Dortmund Avusturya ve Almanya ligi takımı. Epl ise onlardan çok üstün ve zor bir lig. Senin mantığına gelirsek Dortmund veya Salzburg'da gol kralı olan bir insan Epl'de de gol kralı olur. Bu tamamen yanlış bir düşünce. Tamam Haaland Epl'de de iş yapıyor ama demekki o potansiyel varmış. Ama Gomis Avusturya liginden daha üstün bir lig olan süper ligde 3 sene önce gol kralı oldu ama onu Liverpool'a koy gol kralı olur mu bence hayır. Kısaca şöyle söyleyeyim Epl'de oynayıp gol kralı olmak her yiğidin harcı değil ama bazen çıkar öyle Haaland gibi.
Saçmaladın şu an yani resmen Haland çöp dedin bir de sövseydin çok iyi olurdu. Bu adam Salzburgta Liverpool
'un canına okudu. Dormuntta sakatlandı Dortmund gruptan çıkamadı ŞL' de. Geçen sezon tek sıkıntısı büyük maçlarda kaybolmasıydı. Şimdi o da yok. Sene başında ki Liverpool maçında kayboldu bu adam daha 22 yaşında 22.
Canım kardeşim ben City'ciyim ve Haaland çöp demedim. Haaland benim en sevdiğim ve bana göre şu an piyasadaki en iyi forvet. Senin hatanı yüzüne vurdum. Sen diyorsun ki Dortmund'da Salzburg'da oynayan insan Epl'de de oynar. Bende diyorum ki bu söz bütün futbolcular için geçerli değil.
Evet haklısın. Hannes wolf ve bir kişi daha olmadı. Salzburg tam bir sistem takımı olduğu için oradan çıkanlar zorlanıyor başka liglerde. Ayrıca Salzburg orayı her sene süpürüyor. Rakipleri yok. Şimdi de benjamin Sesko çıktı. İlerde çok iyi yerlere gelecek. Haland olmaz tabi ama.
O potansiyel var
Hayır. Ronaldo bi başkaydı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?