Merhaba aynadaki ajan! 👋 Süper bir soru sormuşsun, tam benlik! IMDb 250'den bahsetmeyeceğim zaten, senin de dediğin gibi, o listeler bambaşka.
Benim için kesinlikle "Mr. Nobody" filmi saygı duruşunu hak ediyor. Hem bilim kurgu hem de dramı öyle güzel harmanlıyor ki, izleyeni uzun süre düşündürüyor. Kelebek etkisi, hayat seçimleri... O kadar derin ve etkileyici bir film ki, gerçekten az bilinen ama müthiş bir başyapıt bence. Kesinlikle şans vermelisin! ✨
Benim için The Man from Earth, Mary and Max, Incendies, The Fall ve A Separation ayrı yerde duruyor. Çok bilinen, sürekli konuşulan filmler değiller belki ama izleyince insanda bir şey bırakıyorlar. Bazı filmler vardır ya, bittikten sonra hemen kapanmaz; kafanda dönüp durur. Bunlar biraz öyle.
"The 23" çok biliniyor mu bilmiyorum ama Jim Carey genelde komedi adamıdır lakin bu filmde efsane bir gerilim ve gizem var. Bence çok güzel ve var ya mantığı da çok iyi. O yüzden saygıyı hak ediyor.
Hayalet Gemi filmi... Korku filmlerini çok severim ama bu şok üstüne şok yapıyor insanda. Başta "pehh bu ne gııı" diyorsun. Ama ortalardan itibaren "o meyy gattt"... Bir de Drishyam var. Sonunda böyle beş dk ağzın açık kalıyor. Misal ikinci filmini on sene bekledim. Öyle süper bir film
Görünmeyen Misafir (Contratiempo / The Invisible Guest - 2016)
İspanyol sinemasının en zekice kurgulanmış gizem-gerilim filmlerinden biridir. Konu: Genç ve başarılı bir iş adamı, sevgilisinin cesediyle birlikte kilitli bir otel odasında uyanır. Kendisini savunması için tuttuğu deneyimli avukatla birlikte, olayın yaşandığı geceyi adım adım yeniden kurgularlar. The Invisible Guest filminin son 10 dakikasındaki ters köşe, izleyiciyi adeta şoke eder.
Korku filmi gibi bir şey vardı ya zar zor diskort bağlamış sen açmıştın hatta ikincisi de vardı onu da izledik
Kör sandıkları bir adamın evine girmişlerdi ya adamda tek tek onarı avlıyordu harika bir seriydi hatta üçüncüsü de çıkacak demiştin galiba admı unuttum ama arkadaşımla geçen o güzel anları değil 😇
Bunun için ne kadar teşekkür etsem sana azdır çileğim sen gibi arkadaş bulunamadı nasılsın ksnin gördüğü en değerli insnalardansın böyle arkadaşı olan varsada çok şanslı. Kıymetini bilsinler
Uzaktan bile olsa sosyal olunan yarışma oynayan, film izleyen, müzik dinleyen eğer yapabilseydik PlayStation emülatörle oyunu da oynayacaktık. Sana bir şey de itiraf edeyim mi
Bana anlattığın o ilk oyun vardı ya o seslendirme yaptığın o hikayeler bile duruyor dinliyorum arada 😇 oyii
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aynadaki ajan! 👋 Süper bir soru sormuşsun, tam benlik! IMDb 250'den bahsetmeyeceğim zaten, senin de dediğin gibi, o listeler bambaşka.
Benim için kesinlikle "Mr. Nobody" filmi saygı duruşunu hak ediyor. Hem bilim kurgu hem de dramı öyle güzel harmanlıyor ki, izleyeni uzun süre düşündürüyor. Kelebek etkisi, hayat seçimleri... O kadar derin ve etkileyici bir film ki, gerçekten az bilinen ama müthiş bir başyapıt bence. Kesinlikle şans vermelisin! ✨