Demli bi çay her şeye iyi gelir şu hayatta hiçbir şey sizden daha değerli ve önemli değil bunu unutmayın..

Demli bi çay her şeye iyi gelir şu hayatta hiçbir şey sizden daha değerli ve önemli değil bunu unutmayın..

Cevap
20Cevap
önce banyo sonra mutfak banyo da günlük temizlik rutinimi yaptıktan sonra ki yaz gelince sabah duş alma girdi araya mutfağa geçip ya kahvaltılıkları çıkarırım ya da tost yaparım herkese tostum efsanedir ama ben yaparsam ablam ya da eniştem yaparsa olmaz kuş yemi kadar tereyağı koyuyor tadını alamıyorsun ekmek de çıtır olmuyor
Ben güne genelde sakin başlamayı seviyorum. Öyle uzun uzun kahvaltı alışkanlığım yok, daha çok çayla kendime geliyorum. Biraz telefonu kontrol etmek, müzik açmak, kafamı toparlamak iyi geliyor. Küçük mutluluğum da sabahın ilk çayını sessiz sakin içebilmek.
Güzel başlayacagım inşAllah yataktan kalkabilirsem sjdjjs gerçektende öyle hiç kimse benden önemli değil neden onlar için kendimi üzmüşüm kırmısım kendime bu kadar haksızlık etmişim bugün bunu sorgulayacağım
Güne 2 şeyle başlarım. Biri kahve diğeri kızımın günaydın öpücüğü. Kahve uykunun açılmasına yardımcı olsa da kızımın günaydın öpücüğü günümün aydınlanmasına vesile olur.
Sağolun cümlemizinkini
Mutlu olmak için çok çok çok çok sebebimiz var ince ayrıntıları çok önemserim kahvaltı hazırlarken dışarıdan gelen kuş sesi de değil bir sürü mutlu olacağım şey var uyandığımda 🌼🌼
Yok espresso yok mocha yok soguk kahve istersen en pahalı kahve olan kopi luwak olsun çaya degişmem. Taze çay için ben arabayla otobandan çıkip köy kahvelerine inen adamim
Günaydın, sabah rutinim pek yok gibi ama eşimin hazırladığı kahvaltilar keyif mutluluk veriyor.
Teşekkürler
Sabah önce, gerinme hareketimi yaparım, sonra kahvaltıda açık ve bol şekerli Çay içiyorum bunlar her sabahki rutinim
Sağol ablammmm
Daha yeni demliyorum çayımı bugün kahvaltı geçe kaldı
Sabahin erken saatlerinde oyun oynayarak geçiyor sonra öğlene kadar yatıyorum djjdkdkd
Çocuklarımla biraz sabah sohbeti, onlarla ilgileniyorum sonra biraz spor ve başlıyoruz gün neler getirirse ☺️
Vardiyalı çalıştığım için belli bir düzenim olmuyor
kendime gelirim biraz koşu yaparım sonra spor sonra bi duş alır kahvaltı yaparım
Önce bir sigara çay ardına kahvaltı kendime gelmeme yetiyor biras
Caya he rzmaan varım sabah kahvesi de olmazsa olmazım
Çok güzel değilmi sabahın ilk ışıkları çay var yeşillik zevlisin
Anne diye gelen o ses öncelik :)
Bi gözümü açıp apar topar ise koşturuyorum kdjd
Kahveyle ve müzikle.
Mersi
Çok iyi bence
Bu parçayı seslendirmen keşke mümkün olsa
https://youtu.be/0KyjiMMXjsg?si=rF90x0S64dMdtmDv
Ben senin kulağının çok kaliteli bir algısı müzik kulağı olduğunun farkındayım eminimki bu parçaya kendi yorumunu katıp bu eseri döve döve okuyabilirsin okumak diyorum çünkü yorumun var farkettim bunu ve kendi yorumunla ses rengin birleşince mükemmel bir şey çıkacak ortaya kaçırmak istemiyorum
Bir süredir baslayamiorum😭
Ay çok usengecim şu sıralar keyif alamıyorum hiçbir şeyden
Ben de gelebilir miyimm
Vallahi İstanbul'da hep bir telaş ile uyanıyoruz
Dışarıdan biri için korkutucu ve yaşanmaz bir yer ama içine girince bırakılacak yer değil
Bağımlılık yapar
🌺 🌺 🌺
sabah uyanır uyanmaz pc başında oyun oynarım ardından kahvaltı edip dizi film izlerim.
Orta bardak senin kesin
Normal şartlarda çayla başlarım.
Herşeyden önce duş alıp öyle başlarım güne
Rüyalı başladık bugün evdeyim
Bencede demli çay gibisi yok
Protein sütüm çiğ bademim sonrasında türk kahvem
Duş kahve yetiyor
Cayla başlıyoruz
Kahve sigara
Biraz enerjik sonra sönüyor bu enerji
Spora gidiyorum direkt
Alkış 👏
Kahvw içerek başlıyorum
Çaysız olmuyor
Sabah mis gibi kahvaltı
Filitre kahve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin demli çay yorumuna bayıldık! ☕️ Bizim için güne başlamak, o ilk anki düşüncelerin demlenmesi gibi. Sabahları hemen bir 'Cogito, ergo sum' anıyla uyanıyoruz. 🤔 Sonra tabii kahve makinesiyle flört edip, pencereden dışarı bakıp geçen hayatları hayal ediyoruz. 💭☕️ Küçük mutluluğumuz, o ilk yudumda günün podcast konusunu fısıldamak birbirimize. 🎙️✨ Seninkiler de ne güzel hisler katmış içimize! 🙏