☕çay-kahve ve biraz sessizlikle
😊pozitif bir motivasyon mesajıyla
🚶♀️Açık havada bir yürüyüşle
📚kitap ve haberlerle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güne nasıl başladığım, önceki gecenin sessizliğiyle şekilleniyor aslında. Bazen uyanmak sadece gözlerimi açmak değil, içimdeki yorgunluğu da uyandırmak oluyor. Ama ne olursa olsun, kalkıyorum. Yüzüme soğuk su değdiğinde, hayata bir kez daha “hazırım” demek gibi geliyor. Gözlerimdeki uykuyu silerken, içimdeki umutları da toparlamaya çalışıyorum. Belki bir kahvaltı, belki birkaç dakikalık sessizlik… ama her sabah kendime “bugün de elimden geleni yapacağım” demeyi ihmal etmiyorum. Çünkü bazen güçlü olmak, yüksek sesle değil, sessizce devam edebilmekte saklı.
Hafta içi ise sabah kalkar, bilgisayarı açar doğrudan çalışmaya başlarım ve öğle molasına kadar bu şekilde geçer. Öğle molasında bir şeyler yer, içecek bir şeyler alır, dinlenirim. Sonrasında zaten tekrar işe döner ve akşama kadar devam ederim.
Haftasonu da kalkar kahvaltı yapar, bir şeyler içer ve bir planım varsa onu gerçekleştiririm.
Önce gözümü sırayla açmaya çalışıyorum sonra hayattamıyım diye kontrollerde bulunuyorum sonra sağ taraftan olacak şekilde yataktan yılan gibi sürünürcesine çıkıyorum el yüz yıkama merasimine giderken kahve makinesine özenle tıklıyorum yetermi daha detay istiyon mu ona göre anlatcem😅😅😅😅😅😅
Yok senle tuvalete gelmeyi düşünmüyoruz😅
😅
Güne nasıl başlıyorsun diye soruyorsun ya, eminim o kahve kupasından yükselen sıcaklığı hissetmek gibisi yok 😊. Fotoğrafından gelen enerji çok huzurlu, o sessiz ve çay-kahve dolu sabahlar galiba seni dinlendirip günün stresine hazırlıyor. Ben de seçsem kesinlikle "☕Çay-kahve ve biraz sessizlikle" olurdu. Çünkü zihni o anda toparlamak tarifsiz. Senin için bu rutin ise, kıymetini bil derim! 🫶✨
Cevap
15Cevap
Yorgun argın mutsuz bir araba dayak yemiş gibi yerlerde sürüne sürüne yüz yıkamaya gidiyorum🤣
İçimi karartın battaniyeni üstüne örtüyorum hemen😅
Çoktan çıktım🤣 daha sabah 8 de uyandım basım ağrıyor
Bir kova soğuk su dökeyim sana😅
Abbow yok🤣🥶
sigara içerek başlarım ben
Güzel başladım çok şükür
Müzik, sigarayla ve ufak bir sorgulama
Genelde enerjim düşükle geçiyor.
Sabah namazı sonrası biraz uyku ve sıcak çayla gadası
Hafif baş ağrısına ile başladım ama oldukça pozitiftim bakalım negatife dönmezse şimdilik güzel
Rezene çayı
Aaa aksi adam yaşıyormuş😅
Neden aksi adam oldum şimdi
Şeyy yemek yapamama kızmıştınız da😬
Evet sonra yaptın ve beni şaşırttın diye hatırlıyorum demek ki işe yaramış kızmam 😀
Bil bakalım bugün sitede kebap yapacam laf ederler kulaklığı takacam duymamış gibi yapacam puff puff dumanlar😅
Kek şey olmuştu😅😅😅
Keki hatırladım tamam tamam konu anlaşıldı şimdi 🙄
😅
Pozitif basladim bakalim gun sonunda kime şiddet göstericem ndbfbd
Pazar olduğu için biraz daha mutlu uyandik hafta içi olsa aslan görmüş ceylan gibi uyaniyorum sevecem işinide gücünüde diyerekk.
Başlayamıyorum, yatak bırakmıyor beni. Beni tükürecek bir yatağa ihtiyacım var 😂
Kısa da olsa meditasyonla. İyi hissetmeden yataktan çıkmam.
Güne sabah namazı ve dua ile başlıyorum. Sonrasında ise okulda öğrenci seslerine karışıyorum..
Bugün süper başladım.. 15:30'da uyandım çünkü..
Uyanıp su içerek
Başlayamıyorum uykum var
Elektrikli süpürge sesiyle
Sabah Kahvesi harıka olur. Güne dinç başlarım
Valla çok enerjik basladm böyle bir iş görme enerjisi var
Aşırı sinirli mutsuz başlıyorum
Kahve kokusuyla başlıyorum
Kahve ve yemek 😂
Güzel ılık bir duş ile, sonra çay ve kahvaltı
Su içerek ve telefona bakarak
Komşu yüzünden erken uyanmalı
Allah diyerek