Kişilik & Karakter Güne nasıl başlıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabah rutinlerinizi yazın en beğendiğimi uygulucam bende Güne nasıl başlıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl güne nasıl başlıyoruuummm gözlerimi açarak ahjlaskjdfSDJklsj :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha espri yapma lütfen. Toplum sağlığı için Yorumla ademmm59 +1 yıl öyle ölmem la füze at :) Yorumla
padisahinkizi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Güne sevdiğim adama mesaj atarak başlıyorum. 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sabahlayarak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Agga bee Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Yok öyle değil çalışıyorum,😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin o zaman Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Eyvallah Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl bagira cagira 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ulan bende ne diyor diyorum. Gidip yt ye yazıyorum şarkı felan mı acaba diye 🤦🏻♂️. Sonra fark ettim 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
güne nasıl başlıyoruuummm gözlerimi açarak ahjlaskjdfSDJklsj :)
Bir daha espri yapma lütfen. Toplum sağlığı için
öyle ölmem la füze at :)
Güne sevdiğim adama mesaj atarak başlıyorum.
Sabahlayarak
Agga bee
Yok öyle değil çalışıyorum,😂😂
Kolay gelsin o zaman
Eyvallah
bagira cagira
Ulan bende ne diyor diyorum. Gidip yt ye yazıyorum şarkı felan mı acaba diye 🤦🏻♂️. Sonra fark ettim 😂😂