Aras ekibini unuttu ve hızlı yürüyerek ekibiyle buluştu komik sahneler simge fıragmatik ve daha fazlası 401. bölüm komedi ve aşk?

*jenerik çalar ve bölüm başlar**Aras stadyumda arda güler abdül kerimi görür ve onlarla antren man yaparlar* *Aras boş kaleyi görür ve futbol topuna bir tane ayak vurur ama direkten döner bu sefer gol atmaya kararlıdır ve futbol topunu koyup bayağı çoook açılır hatta izmirin sonuna gider -görücez bakalım topa nasıl vurulurmuş *ARAS koşmaya başlar topa vurana kadar koşar dahada hızlanır koşarkende hem su çer hemde ekmek arası birşeyler yer nihayet topa vurur ve gol olur* -neyse ekibmin yanına gitmeliyim. *yolda herbie yi görür kornasıyla şöyle der *Aras nerelerdesin ekibin meraktan öldü çatladı hatta* -hiç sorma küçük bir işim vardı onu hallettim. *yolda konuşurlar herbieyle* -işte herbie ben tff ile antrenman falan yaptım biraz ama çok yorul dum.*herbie sevimli kornasıyla şöyle der* -ekibin seni çok özledi onları yalnız bırakmamalısın. *nihayet eve gelirler Arasın ekibi elleri bellerinde bekliyordur*-seni çok özledik nerelerdeydin sen? -canım ekibim canım ailem yerim lan sizi yicem o ağzınızı. -yeme çünkü biraz kırıldık ve üzüldük açıkçası. -neden ki? çok özür dilerim bizim futbolcularla futbol oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım lütfen atfetin. -tamam affetik. *hep birlikte önce optimum sinemaya gider ler sonra hep birlikte pizza yerler sonra evimize ışınlanırız*-hüsamettin ve aref herbieyi unuttuk !!! *hemen herbieyi alırlar ama yine park yeri bulamazlar mecbur tarlaya park ederler* *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR VE ÇILGIN OLAYLAR OLUR + VE KRAL ŞAKİR VE AİLESİDE DAHİL OLUR HATTA OHA DİYECEKSİNİZ AMA FİL NECATİ VE MİRKET BİLE DAHİL OLUR AKSİYONLU OLAYLAR DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ BİLE ÇILDIRIR KÖTÜ ADAMLARI HAKLAR ÖLDRÜRLER VE SİBER SALDIRILAR + KAOS OLUR AMA KRAL ŞAKİR İN BABASI REMZİ VE AİLE Sİ DHİÇ DURMAYA NİYETLERİ YOKTUR HATTA FİL NECATİ VE MİRKET İŞİ BAYAĞI ÇOK ABARTIR PEYAMİ BABA BİLE BİZİ GEÇER*

KRAL ŞAKİR ARAS VE EKİBİNİ GEÇTİ Mİ YOK ARTIK
HARBİDEN YOK ARTIK AMA
Aras ve ekibi zaten aile gibiler boşverin geri kalanını
bence bu işin asla sonu gelmeyecek
oha ama artık
itina ile sınırlar zorlanır
hiç bir şey diyemyorum sadece gülmek isterim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
yazıyorum devam bakalım
Güncellemeler
1 yıl
bakalım daha neler olacak heyecanlar bekliyoruz rolling on the floor lauhing
Aras ekibini unuttu ve hızlı yürüyerek ekibiyle buluştu komik sahneler simge fıragmatik ve daha fazlası 401. bölüm komedi ve aşk?