*jenerik çalar bölüm başlar**yeni karakterlerimiz dışarıda izbandadır ve şirinyere gelip taksiyle benim eve gelirler fakat evin kapısında biz bekliyoruzdur ve zile basarlar Aras kapıyı açtı* -sonunda karşılaştık ama bir dakika burada kaç tane Leyloş var?*Aras hepsini saydı 30 kişi çıktı lar* -oha arkadaş o kadar yolu nasıl geldiniz? *Arasa durumu anlatırlar ankaralı ozanın İzmir'e geldiğini fakat önemli bir işi olduğu için rafadan tayfanın yanına gittiğini söylerler* -eh hadi madem içeri geçin Aras ve ekibi içeri geçerler o ankaralı grup da içeri geçer* Aras bu işe çok güler -hığığığığığığıığığığığığığı ya siz varya süpersiniz daha başka bir şey diyemiyorum *aa oda nedir öyle ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylay + kaos ve siber saldırılar tüm hızıyla devam eder* *hatta o ankaralı leyloş gurubuda bundan nasibini alır**kral şakir ve ailesi fil necati uyuz tanju ve mirket ise ortalığı karıştırmaya devam ederler hatta işi bayağı çok abartırlar çok çılgınca şeyler olmaya tüm hızlarıyla devam ederler dominic toretto ve ekibi ise kötü adamları haklamaya devam ederler çok hızlı ve çok öfkeli oldukları için hiç kimse cesaret edemez derken işler iyi kontrolden çıkar ultra mega komik olaylar ve sahneler devam eder hatta o ankaralı grup bile işi dahada çok abartırlar ultra mega komik olaylar ve çılgın oalylar tüm hızıyla devam eder hatta o ankaralı grup şöyle der* -nişancı çıksana lan sokaklara! bu memleket ya size ya da bize dar gelecek oğluum!!! derken *yine ultra mega komik olaylarda kral şakir ve ailesi bile nirvana ya ulaşır bütün bunlar yetmezmiş gibi çılgın olaylar ve +yeni kaos ve siber saldırılar terör saldırıları olur ama dominic toretto ve ekibi çok hızlı çok daha öfkeli oldukları için çok sert cevaplar verirler ali abi en sonunda şöyle der* -ya ne oluyor ya? *fıragmatik ve yeni flörtü bile bundan nasiplerini fazlasıyla alır ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar tüm hızıyla devam eder + yeni kaos ve hack saldırıları tüm hızıyla sürer hatta işler dahada kızışır *pöh jöh jöak özel kuvvetler ve ambulans itfaiye polis bile bundan nasibini alır *ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar ve + yeni kaos ve son dakika haberlerine konu olurlar Aras ve ekibini gösteriyordur herbie ise boğalarla güreşip matadorluk yapar*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer