Yeni karakterlerle tanıştık ve çok enerjikler ve muhtişimler Aras ve ekibi 377. bölüm 10. sezon ?

Aras ve ekibinin yeni jenerik çalar ve bölüm başladı *gizem ve gülcan namdiğer leyloş Aras a haber verirler* -Aras geliyorlar. -kim ya da kimler geliyor? -bize bahsettiğiniz yeni kuşlar geliyor. -gelsinler bakalım, gelsinlerde tanışalım. *kapı ansızın kırılır ve yeni karakterler yere düşerler* -heh ne oluyor lan? kalkın ayağa bir şeyiniz var mı? kırık çıkık var mı? -hayır yok turp gibiyiz maşallah. -tanışalım mı Aras ben memnun odum. -birsu -nur. -memnun oldum -Selin bende memnun oldum kusura bakmayın, biraz ani oldu hatta bayağı ani oldu. -ekstra sürprizlere bayılırım hğığığı. -ahaha evet bende bayılırım. *yine şarkı açıp gangnam style dansı yaparlar şarkı bitene kadar* -ahahahaha bu çok iyiyidi. -bencede *yeni karakterlerin gelmesi şerefine ultra mega dahada komik ve dahada çılgın olaylar yaşanır +kaos +savaş olur* -Artık çok daha güçlüyüz. -bencede zaten deliydik zırdeliydik zırdelilikte seviye level atladık. -hığığığığığığığığığı. -hahahahaha bencede bu arada bu kaçıncı level yani seviye oluyor -sanırım 1 milyon seviye level atladık. -yok ebesinin hörekesi. -99999999999. Arasveekibi gülmekten çatlarlar hatta yeni karakterler de dahil olurlar 9.8 lik depreme sebep olur* -oha ahahahahahahaha!!!-hğığığığığığı -puhahahahahahahaahahaha!!! *gülmelerimize yer bile dayanamadı artçı depremler olur 9,9 7,6 büyüklüğündedir* *ve bu deprem haberleri gündeme bomba gibi düşer* fıragmatik bile şöyle der -inanamıyorum neler yapıyorsunuz siz ya binalar yıkılmazsa iyidir umarım kendinizi kötü hissetmezsiniz yoksa daha büyük şeyler olabilir. -evet haklısın daha dikkatli olmalıyız daha büyük felaketler yaratıp dünyayı yok etmek istemeyiz. *tüm türk milleti bunu duymuştur ve korkudan dayanamayıp altlarına sıçarlar **Aras ve ekibi bu ağır kokuyu duymuştur ve yüzlerine gaz maskelerini geçirirler* -oha ama artık belediyeye söylicem temizlesinler şu bokları şu pislikleri pis herifler bok herifler. hahahaahahahahahahahahaha puahahahahahaahaha hığığığığığığığığığğı

Yeni karakterlerle tanıştık ve çok enerjikler ve muhtişimler Aras ve ekibi 377. bölüm 10. sezon ?