Aras ın maceraları yeni karakterlerle tanıştık ve çok enerjikler 80. ve 81. bölüm?

uiuuaa yeni jenerik yeni şekil değiştirmiş şarkı çalar ve bölüm başladı gizem ve Aras ve leyloş aralarında konuşuyorlardır ve fıragmatikte oradadır aras şöyle bir soru sordu -off acaba ne zaman gelecekler? derken *aniden hüsamettin aref ve aykut sönmez oğuz aslan ve sinan yavuz erkan tolga sarıtaş ve umut diye birileri yanımıza ışınlanır* hüsamettin şöyle der -heh sizde kimsiniz? Aras şöyle der-merhaba tanıştığıma memnun oldum ben Aras -merhaba bende gizem memnun oldum. -bende Leyloş memnun oldum. -eveeet diğerleriylede tanışalım. Tanıtın kendinizi -merhaba ben aref memnun oldum gizem şöyleder -çok ilginç ve enteresan isimleriniz var. -merhaba ben aykut sönmez. -merhaba bende oğuz aslan. -merhaba bende sinan memnun oldum. -bende yavuz erkan. gizem ve Leyloş dahada şaşırır çünkü yavuzun gözleri biri sağa ve diğeride sola bakmaktadır. -merhaba bende tolga sarıtaş memnun oldum. Aras şöyle der -benim babamın ismide tolga. -merhaba ben Umut memnun oldum. *sonra aniden gagnam style şarkı bitene kadar dansı yaparlar* -ahahahahahaha hığığığığığığığığı -puahahahahahaha gizem şöyle der -gerçekten efsanesiniz çok daha güçlüyüz artık. Aras şöyle der -bencede gazoz olma efsane ol. fıragmatik şöyle der -ahahahaha gerçekten efsaneyiz bayıldım size harikasınız -HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI -PUAHAHAAHHAHA -AHAHAHAHAHA -gerçekten efsaneyiz süperiz. demiştim size Aras macerada seviye atladı ve macerada uzaya gitti umarım bu dier evrenlerdede devam eder abilere selam çatışmaya devam savaşa kaosa devam

Güncellemeler
1 yıl
oha ya efsaneyiz hüsamettin ve aref Umut Leyloş gizem Aras atakan abi ali abi yavuz erkan tolga sarıtaş efsaneyiz harikayız
Güncellemeler
1 yıl
heyecanlı birazda şaşkınız ama yazıyorum devam bakalım güncellll bu efsane ve muhteşem birtakım
Aras ın maceraları yeni karakterlerle tanıştık ve çok enerjikler 80. ve 81. bölüm?