Aras tek başına maceralara devam ediyor ve arkadaşlarımda peşimden geliyor 81. ve 82. bölüm?

uiuaaa şarkısının jenerik yeni yersiyonu çalar ve bölüm başladı Umut abla şöyle der -canım arkadaşlarım Aras yerinde yok hiçbir yerde yok bulamadım arkadaşlarım şöyle bir tepki verirler -NE BİZE Haber vermeden nereye gider? hemen peşine takılalım bakalım nereye gitmiş *Aras ı bulmak için seferber olurlar ve peşimden geliyorlardır* *sakarya fırat intikal müzği 3 çalıyordur* *Jöak bile alarma geçmiştir sırf Aras ı bulmak için* ve Aras ı bulurlar ama cuma namazı için çamlık camiye gelmiştir *hemen jöak helkikopterden ve kirpi zırhlı araçtan pür dikkat inerler* jöak komutanı şöyle der-Arkadaşınızı çok seviyorsunuz galiba. Ama ona sahip çıkmalısınız -haklısınız. *Aras cumayı öğle namazını kıldıktan sonra dev ekibide görmüştür* Ali abi ve atakan abi de şöyle der -ulan Aras çok tez canlısın ama bizde senin kadar varız yani. -anlaşıldı eve dönme vaktimiz geldi *tüm ekip eve geri dönerler* *JÖAK da kendi üslerine geri dönerler* gizem Aras a şöyle der -sırf namaz için miydi? -evet namaz kılmak içindi. -iyi ALLAH kabul etsin. -sağol -*gizem içini çekerek* sende sağol der fıragmatik şöyle der -bu kadar derin ve bu kadar büyük bir sevginin oluşacağını tahmin etmezdim kimin aklına gelirdi ki?

Güncellemeler
1 yıl
ekip gerçekten efsane dediğim gibi anlatılmaz yaşanır cinsinden
Güncellemeler
1 yıl
hep yazarım söylerim ekip gerçekten muazzam ötesi ve muhteşem yakında belki haberlerede konu olur bilmiyorum her şey olabilir
Aras tek başına maceralara devam ediyor ve arkadaşlarımda peşimden geliyor 81. ve 82. bölüm?