Arasın maceraları 91. bölüm final (bu sefer ciddi final)?

leyloş ve aras aralarında msohbet muhabbet ederler leyloş *cart diye osuruk sesi ve kokusu gelir* -leyloş inanmıyorum yaa!! -AHAHAHAAHA!!! -HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI!!! -Allah iyilğini versin - ya aşkım istemsizce yani istem dışı öyle bir şey oldu isteyerek yapmadım ki - biliyorum aşkım söylemene gerek yok yani. *Aras da üstüne odunu verdi oda osurur* -aha bu isteyerek oldu! - ikimizde odunu verdik iyi oldu canımızada değsin. -HIIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI - AHAHAHAHAHA!!! - evet bu kadar gülmek yeter. - nasıl odunu verdik ama.-güzeldi güzeldi atakan abi ali abi ve aras ve leyloş kapanış konuşmalarını yaparlar - arkadaşlar canımız izleyiclerimiz, sizlere yeri geldi çok güldük yeri geldi çok duygulandık sizlerle birlikte olmak efsaneydi çok güzeldi leyloş - evet değerli izleyicilerimiz bizden bu kadar buraya kadar böyledi zaten bize böyle bir final yakışırdı ama sakın üzülmeyin biz sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz bunu şimdilik bir mola olarak düşünebilirsiniz sizleri çok seviyoruz bizler ve sizler kalplerimiz hep bir olsun *gürültülü alış sesiyle bitti* *yazılar akmaya devam ediyor* kamera arkası görüntüleri yayınlanır -ne oluyor ya aras ne oluyor - bilmem AHAHAHAHA!!! HIIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI!!! neyse hadi göüşürüz baybay kendinize çok iyi bakın leyloş *öpücük göndererek veda etti.

Güncellemeler
1 yıl
güncell güzeldi
Güncellemeler
1 yıl
efsaneydi
Arasın maceraları 91. bölüm final (bu sefer ciddi final)?