Arasın maceraları 68. ve 69. bölüm ve sonkaki bölümlerde yaşanacaklar?

uiuaa şarkısı çalar ve bölüm başlar iki bölüm birden Leyloş ve Aras ön tarafta bir şeyler konuşuyorlardır Leyloş şöyle bir soru sordu -Aras bizim bir arkadaşımız daha vardı o nereye gitti? *birdenbire dışarıdan herbiden bahçenizde gül var mı şarkısı çalıyordur* -ne oluyor lan? *ve ansızın bizim apartmanın ziline basılır* Aras önce -kim o? der fakat cevap alamaz *sonra anahtar simgesine yani kapı açan düğmeye basar* ve birde ne görsün? namıdiğer gizem erman soysaldı geri dönmüştür ama gözünde güneş gözlüğü vardır ve benim zilime bastı -kapıyı aç kapıyı. *kapının kilitlerini açıp kapıyıda açar* -affedersiniz siz kime bakmıştınız? ve napıyorsunuz how you doing yani? -Aras beni hatırlamadın mı? -sesiniz tanıdık geldi ama çıkaramadım. *siyah camlı güneş gözlüğünü çıkardı* -aaaa oha Hığığığığığığığığığığığı -ahahah! -ya şapşik misin sen neden benden korktun? Aras şöyle cevap verir -sen zaten bana tanıdık gelmiştın ama ben çıkaramadım. Gelsene içeri *önce şarkıyı kapatır sonra ayakkabılarını çıkarıp içeri girdi* Leyloş önceden sorduğu kayıp arkadaşımızı görünce şok olur -aaa ohahahahahaha!! Leyloş şöyle soru sordu -ya sen nereye kayboldun bizde merak ediyorduk acaba gizem nerede? diye -durun bir kendime geleyim ya -gizem sen süper bir kadınsın. -farkındayım zaten. *fıragmatik ve flörtü ayakta alkışlar* *kahkaha ve alkış sesi geldi*

Güncellemeler
1 yıl
Gizem erman soysaldı Arascan polat ve Leyloş atakan abi ve ali abi nin haberi yok ama öğenecekler
Güncellemeler
1 yıl
hıığığığığığı efsane bir dönüş vakti geldi döndü zaten kendisi güncelll
Arasın maceraları 68. ve 69. bölüm ve sonkaki bölümlerde yaşanacaklar?