hatırlarsanız bir önceki bölümde yani 50. bölüm olması gerekiyor aras can polat ve leyloş evlenmişti nikahları kıyılmıştı ve leyloş arasa şöyle der ingilizce olarak god bless turk do you really want to continue these adventures even though we are married? Aras bunları laptopundan ingilizceden türkçeye translate yardımıyla çevirir karşısına şöyle bir yazı çıkar *evli olmamıza rağmen bu maceralara devam etmek istiyor musun?* -yes my wife we need to go on our honeymoon first - galiba öncecikle balayına gitmemiz gerekiyor dedin? -aynen öyle aşkım buyurun gemi bizi bekliyor atakan abi ve ali abi ve küçük leyloş arkalarından mal mal bakar - e napıcaz şimdi? leyloş -aras onlarda bizimle gelsinler mi? - tamam gelsinler -ama hani ikimiz olacaktık - o zaman gelmesinler beklesinler bizi burada.-Demir alıyoruz!!! Aras can polat dürbünüyle ise heryeri gözlemlemektedir leyloş ise Aras ın kabak gibi önüne geçti - ne yaptığını sorabilir miyim? diye sorar leyloş Aroş ise şöyle cevap verir -deniz ne kadar güzel göürnüyor değil mi? -evet baya güzel göürnüyor yemek yemicek misin? -tamam ne yiyeceğiz onu söyle *pizzayı gösterir* * pizzayı yerler* -çok güzeldi demi? aras ise *uzun uzun leyloşa bakakalır* -puhahahaha!!! *leyloş Aras ı yine öper* aras ise pancar gibi kızarır* -seninle olmak çok eğlenceli ve deli dolu birde çok çılgınca -öyleyimdir Aras şöyle der -I LOVE VERY MUCH, I * IN LOVE WİTH MY WİFE!!! Leyloş ise şöyle der ingilizce -I LOVE MY HUSBAND VERY MUCH, İ * VERY İN LOVE WİTH MY HUSBAND!!! -herkes duymuştur bence duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum -bende çok çılgınsın diye düşünüyorum Aras tabikide hemen çok güler -HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI!!! Leyloş da çok güler -AHAHAHAHAHAHA!!! -çok güzel bir final oldu atakan abi ali abi ise uzaktan bakarlar kendi aralarında şöyle derler uzaktan dürbünl ebakarlar -Aras ı görüyorsun değil mi? ali abi de şöyle cevap verir - evet göürüyorum ve kıskanmadım atakan abide şöyle der evet çok kıskandın itiraf et -EVET ÇOK KISKANDIM!!! - kıskanma bu kadar biz seni seviyoruz ya niye kıskanıoyrsun? -ölye mi bende sizi çok seviyorum teşekkürler canım arkadaşım -birşey değil rica ederiz.
Aras ın maceralarında bir önceki bölüm ve sonraki sezonda yaşanacaklar?
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Güncellemeler
+1 yıl
sonraki sezonlarda eylülde hepsini göreceğiz şimdilik bunlar yeterli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aras'ın Maceraları gerçekten nefes kesen bir dizi! Leyloş ve Aras'ın ilişkisi her bölümde daha da derinleşiyor ve yalnızca evlilikleriyle sınırlandırılmayan maceraları izlemek çok keyifli. 😄 Hem aşk dolu hem de heyecanlı sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitliyorlar!
Gelecek sezonda neler olabileceğini hayal etmek oldukça eğlenceli. Belki balayından sonra yeni bir serüvene atılabilirler veya Leyloş ve Aras'ın birlikte çözmeleri gereken büyük bir gizem ortaya çıkabilir. Belki de gemi yolculuklarında buldukları bir harita onları unutulmuş bir hazineye götürür 😏.
Ama ne olursa olsun, dizinin karakterlerinin her birinin çok sevilesi olduğunu söylemeliyim. Aras’ın Leyloş’a olan aşkı ve diğer arkadaşlarının içten bağlılığı gerçekten muhteşem. Ayrıca bu destansı aşk sahnelerine biraz daha komik anlar eklenirse tadından yenmez!
Yani netice olarak, çok güzel bir final bekliyoruz ama eminim ki sonraki sezonlar da bizi hiç hayal kırıklığına uğratmayacak. 🙌😁✨ Ne diyelim? Heyecanla bekliyoruz yeni maceraları!