Aras ın maceraları hem dizi hemde çizgi film tadıncda 4. sezon eylülde sizlerle birlikte olacak?

eylül deyani 4. sezon 1. bölümde daha maceralı şeyler olacak atakan abi ali abi leyloş ve arascan polat dünya turuna çıkıp sonrada daha maceralı şeyler yaşamak için rastgele bilinmeyen yerlere ışınlanırlar buda yetmezmiş gibi labirentlerden kaçıp kurtulmaya çalışırlar ama daha zor bir şey ekleyeyim mi canlı sarmaşıklar tarafından yakalanırlar ama merak etmeyin bunun için de bir planım var sarmaşıkları baltayla keseceğiz yine evden baya uzakta olacağız muhtemelen babamı özleyeceğim ama leyloş arascan polat atakan abi ve ali abi şöyle der- biz maceralardan asla uzak duramayız ki çünkü biz macera severiz biz zırdeliyiz biz çılgınız her ne kadar çok çılgınlık yapmış olsak da bu bizim küçük ama ali abi için çok büyük bir adım zoru hemen yaparız imkansız ise zaman alır mağaralarda ve harabelerde koşturucağız hani size şey demiştim ya leyloş yine ortadan kayboldu ama yine bulacağız ve kurtaracğım onu ama işin içine bütün bunlar yetmezmiş gibi henry avery nin hazinesi girdi işin içine ve bana söylenen yalan yüzünden bu yola çıkmak zorunda kaldım ve rafe nin söylediğine göre hector alkazar aslında 6 yıl önce Arjantinde vurulup öldürülmüş atakan abimin istediği şeyde zaten hazineyi bulmaktı o kadar çok çatışmaya girdim ki ölmekten korkmuyorum ama asıl korktuğum rafe adler denilen şerefsizin abime zarar vermesi düşüncesi bile çok korkunç leyloş ve ali abi viktor sulliyvan da bana hep destek oldular geriye yapılacak tek bir şey kalıyor gemiyi bulmak abimi sağ sağlim kurtarmak ve rafe adler i öldürmek onu öldürdükten sonra huzurlu ve mutlu sona ulaşmış kavuşmuş olacağız zaten artık leyloş ile evlenmişim böyle bir final izleyicilerimizi çok duygulandırır ama buraya kadar görüşürüz bay bay kendinize çok iyi Allaha emanet olun leyloş *öpücük gönderirir* bu zaten finaldi sondu dahada devam ettirmeyeceğim.

Güncellemeler
+1 yıl
güncellll
Güncellemeler
+1 yıl
oha çok iyi harika
Aras ın maceraları hem dizi hemde çizgi film tadıncda 4. sezon eylülde sizlerle birlikte olacak?