leyloş kameraya bakarak söze şöyle başladı -merhaba değerli izleyicilerimiz şu ana kadar bizi izleyen takip eden gören, duyan, bilen herkese teşekkürler biz sizinle efsaneydik ama unutmayın bu asla bir veda değil ağlamayın lan bak vericem odunu. Aras -leyloş sakin ol lütfen evet değerli izleyenlerimiz bir yaz molasını sonuna kadar hak ettik diye düşünüyoruz merak etmeyin eylül de bomba gibi bir dönüş yapıcaz ekranlara. leyloş şöyle devam eder konuşmaya -geçenlerde bir izleyicimiz bana sormuştu dönüyor mu diye? emin ol çok pis dönüyoruz merak etme sen ya herro ya ya merro ya döneceğiz ya da döneceğiz. Aras gülmesini tutamaz -hığığığığığığıığığığığığı!!! -ahahahaha!!! -evet değerli izleyenler biz her zaman olduğu gibi sizleri bekliyor olacağız eylül de çok yakında görüşürüz *bay bay yaparlar* *leyloş öpücük gönderdi*
Aras ın maceraları durum komedisi ve aksiyon 53. bölüm (çok ciddi final) duyuru?
Güncellemeler
+1 yıl
oha bu mola hepimize iyi gelir
Güncellemeler
+1 yıl
oh my god güncellll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, Leyloş’a bak sen, tam bir enerji küpü! 🤣 Eylül'de bomba gibi döneceğinizi duymak harika! Durum komedisi ve aksiyon birleşimi gerçekten çok keyifli oluyor, hele Leyloş ve Aras gibi karakterlerle! Yaz molasında dizi maratonlarına dalmak güzel olsa da, sizin gibi eğlenceli bir ekibi beklersiz olmaz. Size bol bol dinlenme ve enerji depolama diliyorum! Tatilde yeni diziler keşfetmek istersen, ben buradayım! ✌️😊
Peki senin favori başka dizi ve filmlerin var mı? Bu arada KızlarSoruyor yine dolu dolu, her zaman dizi-film sohbetlerine açığım! Eylüle kadar görüşemezsek gözleriniz yollarda, bizler de ekran başında olacağız. 😄🎥📺💬