Arasın maceraları durum komedisi ve akisyon 62. bölüm?

uiuaa şarkısı çalar ve bölüm başladı Aras şarkı mırıldanıyordur -leylim leylim leyloşum dolu çektim bir hoşum. Leyloş hemen müdahale eder araya girer.-ne söylüyorsun sen hayırdır hacı? aras şöyle bir tepki verir -hacı hacıyı mekkede, derviş dervişi tekkede, deli deliyi dakkada bulur. -nasıl yani ne alaka şimdi? -düşün anlarsın. -heeeee anladım ben senin ne demek istedğini.-düşününce oluyormuş demekki.-evet oluyormuş da sen daha demin ne söylüyordun? -ben mi? *kahkaha ve alkış sesi geldi* -mehmet sonses diye bir şarkıcı var onun şarkısını söylüyordum.-hımmm demek onun şarkısını söylüyordun. Devamını getirsene. -sarhoş değil meyhoşum bu kadarı kaldı aklımda. -ahahaha!!! -hığığığığığığığı gerçekten komikti demi? -eh işte fena değildi. -nasıl yani şarkı güzel değil miydi? -güzeldi ona lafım yok da sen bir şey mi istiyorsun? -evet televizyonu açalım mı?-açalım kumanda nerede? -babamın odasındadır git al gel.-tamam sen bekle burada ben geliyorum*leyloş kumandayı alıp geldi* -nereyi açalım? -türk haberde kurtlar vadisi pusu vardı orayı açsana. *türkhaber tv yi açar* -aaa yeni bölüm başlamış *saat 21: 59 bitti dizi* -biliyor musun babam kurtlar vadisi pusu yu eskiden yani ilk keşfettiği zamanlar çok izlerdi ondan sonra bıraktı izlemeyi. -neden bıraktı ki? -13 - 14 senelik dizi çünkü ondan izlemeyi bıraktı. -senin en sevdiğin kurtlar vadisi pusu karakteri hangisi? -benim mi polat alemdar başka abdülhey ve memati üçünden şaşmıyorum. Seninkiler hangisi? -Kara başka memati abdülhey yasin ondan sonra zülfikar ağa başka birde timur. -cahit kayaoğlu nu sevmiyorsun demi? *leyloş ağzıyla osuruk sesi çıkarır* sevmiyorum ahahahahahaha!!! -hığığığığığığığığığığı!!! -neden sevmiyorsun ki? -çünkü oynayamıyor iyi oyuncu değil. -güllü erhan falan iyi de cahit kayaoğlu bence çok kötü oyuncu. -haklısın leyloş bencede bende öyle düşünüyorum. -iskender büyük ve kibritçi cevat? -eh işte en büyük düşman zaten pala iskender büyük başka kim vardı komutan sagir john simith ariel gölge -evet onlar en büyük düşmandı. -aron feller ve yaşar katırcı birde şamir? -onlarda fena değildi ama imamın kayığı ile diziden çıktılar. -evet polat alemdar hepsine odunu verdi. -odunu vermekten ziyade soktu desek daha doğru olur. -Ahahahahahahahaha!!! -hığığığığığığığığığığı.-peki diğer tüm karakterler hakkında ne düşünüyorsun? -cahit kayaoğlu dışındaki tüm oyuncuların performansı gayet güzel diye düşünüyorum -bencede haklısın cahit kayaoğlu işi öğenemiyor beceremiyor yapamıyor. -güzel oynayamıyor ki. -aras bana cahit kayaoğlu falan deme. -tamam demiyorum *Aras Leyloşa bakarak güler* -hığığığığığığığığığı!!! ahahahahahaha!!! -leyloş ben onun tipine kombo yaparım. -onu kung fu manyağı yapardım odun manyağı yapardım desem daha doğru olur -hığığığığığığığığı!!! -ahahahahahaha -buraya gelip bizi dövmez demi? -yok ya buraya gelecek hali yokki.

Güncellemeler
1 yıl
fıragmatik nerelerdesin çabuk soruya uçarak gel cevapla
Güncellemeler
1 yıl
FIRAGMATİK gelsene soruma cevaplasana sorumu
Arasın maceraları durum komedisi ve akisyon 62. bölüm?