Aras ın maceraları 72. ve 73. bölüm durum komedisi ve aksiyon ?

uuiuaa jenerik şarkısı çalar ve bölüm başlamıştır iki bölüm birden Leyloş ve gizem kalkmıştır -Araas günaydın çok neşeli ve birazda üzgün bir ses tonuyla şöyle cevap verir -günaydın. -ne oldu? neyin var? -benim mi şey ben yani rüyamda kendimi gördüm ama ağlıyordum ve çok düşünceliydim. gizem şöyle der-inanmayacaksın ama bende rüyamda seni gördüm böyle elinde demir votka şişesi var ya ondan vardı birde yanımda içiyordun onu ve bayada sorhoş olmuştun. -votka mı? -evet Arascım. -şimdilik kapatım lütfen bu konuyu. -tamam Arascım ama şunu hiçbir zaman unutma biz senin dostunuz bize anlatabilirsin üzücü bir şey olduğu zaman. *Mesut un ilk müziği çalmaya başladı* *Aras banyoya gidip elini yüzünü yıkadı ve aynaya bakıp şöyle dedi -Bak oğlum Aras sen hiçbir zaman hiçbir şeye bağımlı falan olmadın olmayacaksın da çünkü sen çok güçlü çok zeki ve bir o kadarda düşüncelisin Aras içinden şöyle der -bu konuyu artık arşivime kaldırabilirim. Nede olsa güçlü bir insanım bu konuyu bir daha açmaya gerek bile yok. Her neyse bunları şimdilik unutalım.-Aaa oradaki nedir? -daha çılgın ve komik olaylar yaşanmaya devam etsin. *dediklerim olur çılgın ve komik olaylar yaşanır*Gİzem şöyle -yine mi olamaz. Başladık yine. -dahada çılgın dahada komik olaylar olsun *bu sefer daha çılgın ve daha komik olaylar olur. Leyloş gelip şöyle güler -Ahahahahaha!!! Aras yine mi ya? -evet yine fıragmatik şöyle der -yakında güldürmekten dünyayı yok etmezse iyidir yoksa başka bir şey bilmiyorum. *DAHADA ÇILGIN KOMİK OLAYLAR OLUR* -bu sefer çıtayı yükseltiyorum ultra mega kombo olsun. *ULTRA MEGA DAHADA ÇILGIN KOMİK OLAYLAR OLUR VE SONSUZ DÖNGÜYE GİRER* -hığığığığığığığığığı -ahahahahhaaha ya arkadaş her bölümde başımıza birşeyler geliyor yeter ya. -HAYIR YETMEZ. fıragmatik şöyle cevap verir -BENCEDE YETMEZ gizemde kafayı yemiştir -BENCEDE YETMEZ!!!

Güncellemeler
1 yıl
ali abi ve atakan abi Aras leyloş ve gizem efsane ekip
Güncellemeler
1 yıl
ali abi olsa önce korkar sonra gülmekten kırılır becne güncelll
Aras ın maceraları 72. ve 73. bölüm durum komedisi ve aksiyon ?