Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 58. bölüm?

uiuaaa şarkısı çalar ve bölüm başlar -Aras dün konuştuğumuz planladığımız gibi sana harmandalı öğretirken birdenbire kendimizi yere bırakıcaz atıcaz uzancaz yere kapatıcaz gözlerimizi ali abi ve atakan abi ya eşek şakası yapıcaz hazır mısın? *çelik yelekleri giyerler ve üstlerine biraz ketçap bulaştırırlar inandırıcı olsun diye* *harmandalı oynarlarken kendilerini yere atarlar* ali ve atakan abi 1 saat geçmeden gelmiştir -Aras!! ve Leyloş öldünüz mü lan kalkın kalksanıza ya ali abisi ne oldu burada -bilmiyorum geldiğimizde bu halde yatıyorlardı *ikside çok üzülür ağlarlar hatta* Aras şöyle der -ağlamayın lan benide ağlatacaksınız şimdi. -tövbe tövbe ben yanlış mı duydum yoksa yerdeki konuştu mu? yoksa bana mı öyle geldi? leyloş da şöyle der -bizi bu kadar çok mu seviyorsunuz lan gerçekten? -evet çok seviyoruz tabi kalkın artık yerden *yerden kalkarlar* -AHAHAHAHAHAHAHAHA!!! -HĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI!!! -eşek şakası yaptık size -ulan inanamıyorum ya demek eşek şakasıydı korkuttunuz lan bizi. ahahahahahahahaha!!! hığığığığığığığığığığı!!! -nasıl koyduk ama herkese benden çay fıragmatik ve flörtü şöyle derler - 40 yıl düşünsek aklımıza bile gelmez hele ki şeytanın aklına hiç gelmez -ahahahahahaha!!! -hığığığığığığığığığı bencede haklsınız -yapmayın bir daha çok korktuk -tamam bir kereye mahsustu zaten.

Güncellemeler
+1 yıl
güncellll
Güncellemeler
+1 yıl
oha gerçekten inanılmazdı
Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 58. bölüm?