Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 56. bölüm leyloş 5 gün sonra hastaneden taburcu oldu?

5 gün sonra doktor leyloşa gidebilirsin dedi turp gibisin maşallah bunu duyan leyloş hastaneden koşarak çıktı ve evime kadar yürüyerek geldi benim eivimin ziline bastı -aha geldi galiba. -selamın aleyküm naptınız? -hiçbir şey seni almaya gelecektik karşılayamadık seni kusura bakma -yok canım ne kusuru Aras nerede? -içerde odasında oturuyor. *benim odama gelip kapıyı vurur yani çaldı* -buyurun kimsiniz nasıl yardımcı olabilirim? -Aaaras -aaaa oha hığığığığığığığığı!!!-ahahahahahaha!!! -*kahkaha ve alkış sesi geldi* -o nasıl bir geliş o nasıl bir bakış aklım gitti ödüm bokuma karıştı hığığığığığığığığığığı!!! -hahahahahahaha nasıl korkuttum seni ama. -leyloş seni çok özledim gel sarılalım. *Aras leyloşa sarılır* -sen beni çok mu özledin? -hiç sorma seni çok özledim. *aras hemen bilgisayarından davul zurnalı harmandalı en iyisi müziğini açtı* *Leyloş ve ali abi harmandalı oynadılar * -hığığığığığığığığığığı varya düğüne gidesim geldi. -ahahahahahaha Aras hiç sorma ne yalan söyleyeyim benimde düğüne gidesim geldi. ali abi söze şöyle dahil olur -sizin düğününüzü biz yaptık ya dahada düğün falan istemeyin bizden -ali abi neden ama? çok eğlenceli oluyor ama. -çok eğlenceli olmasına oluyor ama masraflı oluyor orasını hiç düşünmüyorsun ama. fıragmatik ve flörtü söz söze şöyle dahil olur -yapsanız ne olur bizim gençler çok istekli görünüyorlar.-orası öylede ben masrafı düşünüyorum -gerekirse selinden yardım isteriz o halleder. -harbiden mi? *o sırada selin geldi* -ohoo herkes buraya toplanmış toplantı mı yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz? ali abi çekine çekine söyledi -ya düğün için yardım eder misin? -ne düğünü kimin düğünü nerede ne zaman?-hemen yarın. -ne yarın mı? -evet hğığığığığığı -hahahahaha!!! çok eğleneceğiz.-bencede bende aynı fikirdeyim o düğün salonu var ya orada randevu alıp gideriz bir şey olmaz.-bize yine haşıktıblekport -hahahahahahahahaha!!! -hığığığığığığığığı!!! -o zaman hayırlı olsun şimdiden olmazsa hep beraber hallederiz flörtü Aras ve leyloş u tebrik eder -tebrik ederiz başarılarınızın devamını dileriz. -aras ben çok heyecanlıyım -bendede biraz heyecan var ali abinin önce kararsız kalması sonra tamam demesi beni şaşırttı doğrusu*aras ve leyloş osurur* -oha hığığığığığığığığı!!! -hahahahahahaha!!!

Güncellemeler
+1 yıl
abi abi bile pes etti daha neler oalcak acaba ilerleyen bölümlerde daha detaylı çok detaylı bir şekilde göreceğiz
Güncellemeler
+1 yıl
oha bu harika olacak
Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 56. bölüm leyloş 5 gün sonra hastaneden taburcu oldu?