Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 59. bölüm?

uiuaa şarkısı jenrikte çalar ve bölüm başladı hep birlikte polat alemdar ın ofisine yerine giderler ve orada bir kadınla karşılaşırlar muhtemelen kadın bir terörsit leyloş aras ali abi ve atakan abi *silahlarına davranırlar* -kimse kıpırdamasın yoksa adam ölür -o ölürse ya da çocuk ölürse sende ölürsün bırak silahını teslim ol *terörist direnir* birdenbire *Garip Kont un havlaması duyulur* *garip kont şimşek gibi davranıp teröristi etkisiz hale getirdi* -şimdi burada kafasına sıksak çatışma çıktı öldürdük deriz soran olursa *dediklerimizi aynen uygularız* *sonrada götürüp gömerler* -teröristi çok iyi hakladın garip aferin.*evlerine geri dönerler* leyloş şöyle bir cümle kurdu-bugünlük yeter bu kadar en azından şimdilik leyloş şöyle bir espri yapar -tuvaletteki ona ne denir -bilmem ne denir? -sifon denirahahahahahah!!! hığığığığığığığığı -peki bacaktaki ona ne denir -bilmem ne denir -pantolon denir tabikide -ahahahahahaha!!! hığığığığığığığığığığığı -leyloşsen aslen nerelisin? -ben mi hatay iskenderun -hımmm tamam *kahkaha ve alkış sesi geldi* ali abi atakan abi Aras ve leyloş *televizyonu açarlar* -anağ ben bu programı çok izlerdim eskiden -hangisi ki o? -yarışçı arazi -aaa ne tesadüf bende çok izlerdim -leyloş bir şey söylicem -söyle canım benim -hepinizi çok seviyorum -bizde seni çok seviyoruz. -oha kasaptan almış ehliyeti Hığığığığığığığığığığı ahahahahahahahaha!!! -haklısın kasaptan kaçmış öküz çok fena düştü köprüden. -aha sorular geldi -bence a şıkkı -hayır bence b *doğru cevap bolu dur* *diğer soru gelir* -ali abi a mı yoksa b mi -bilmem görürüz şimdi *doğru cevap adanadır* leyloş şöyle tepki verdi -aaa yanıldım ben bolu demiştim değilmiş. -sağlık olsun hığığığığığığığığığı!!! -ahahahahahahahaha!!! puhaahahahahaha!!! -ne oldu zurna oldu -hığığığığığığığığı ahahahahahahaha!!! -yeter çenem ağrıdı gülmekten -benimde karnım ağrıdı gülmekten

Güncellemeler
+1 yıl
oha bakalım bizi daha neler neler bekliyor
Güncellemeler
+1 yıl
doğum günüözel kuşağı çok yakında sizlerle
Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 59. bölüm?