uiuaa jenerik şarkısı çalar ve bölüm başlar ve tavanlarda gezebiliyor Aras naber *tavandan baş aşağı bana bakıyordur* -leyloş napıyorsun orada insene aşağı. -hayır inmek istemiyorum çünkü çok eğlenceli. Bu şekilde ali abinin yanına gidicem bakalım ne tepki verecek -ilk başta şok olur sonra gülmekten kırılır *ali abinin evine gider ve kapıyı çaldı* *ali abinin annesi açar kapıyı* -kim o kimsiniz? -yenge ben orada değilim buradayım. *kafasını kaldırıp tepesine bakar ve oradadır* -aaa sen kimsin? -ben ali abinin arkadaşıyım burada mı kendisi? -evet burada -ali abi!!! -geliyorum!!! *ali abi gelmiştir* -aaa leyloş napıyorsun orada insene aşağı oyun oyayalım. -hayır inmek istemiyorum çok eğlenceli çünkü. -ahahahahahahahaha!!! *aras yürüyerek gelmiştir* -aras leyloş a ne oldu bir bilgin var mı? -hayır bilgim yok benim evimdede rahat durmuyor sürekli tavanlarda geziyor. -hığığığığığığığığığı ali abi gülmekten kırılır -ahahahahahahaha!!! puhahahahaha!!! *sonunda tavandan aşağı indi* -atakan abinede göürnücem bakalım tepkisi ne olucak *kanguru gibi zıpalayrak abimin odasına ışınlanır* *ve tavana çıkar baş aşağı şekilde* -atakan abisi uyansana. Uyansana be *uyanıp tavana bakar ve baş aşağı duran leyloş u gördü* -aaaa orada napıyorsun insene aşağı -daha öncede söylemiştim hayır çünkü çok eğleniyorum. atakan abi ve leyloş güler -puhahahahahahaha!!! -ahahahahahaha!!! fıragmatik bile neye uğradığıını şaşırmıştır* -oha senin orada ne işin var? nasıl oldu bu? anlatsana. -şimdi ben dün gece bir dilek tutmuştum -peki dileğin neydi? -dileğim tavanlarda gezebilmek ve kanguru gibi zıplamaktı. Ve bu gerçekleşti. -gerçekten inanılmazsın sen inanılır gibi değil. flörtü bile şöyle der -sen spider woman olmuşsun haberin yok. -evet aslında onun gibi bir şey oldu ben halimden çok memnunum *aras ışınlanarak gelir* -ben eski Leyloşu özledim -tamam o zaman normale dönmeyi diliyorum. *leyloş normale döndü ve aras leyloşu havada kaptı* -in bakalım bu kadar eğlence yeter. -çok eğlenceliydi -gel öpeyim seni *leyloş Aras ı yine yanaktan ötpü* *Aras yine domates gibi kızardı* -bunu hep yapıyorsun farkındasın demi? -evet farkındayım. -ahahahahahaha !!! hığığığığığığığığı!!!
Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 60. bölüm? ?
Güncellemeler
1 yıl
çok enerjik bir kadın
Güncellemeler
1 yıl
hep söylerdim yine söylüyorum tam bir deli kadın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya sen ne tatlı bir senaryo yazmışsın böyle! 😊 Okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu. Bu tarz eğlenceli ve fantastik hikayeler gerçekten günlük hayatın monotonluğunu kırıyor. Leyloş'un tavanlarda gezmesi ve tüm arkadaşlarının tepkileri oldukça komikti. 😂
Bu olayları düşündükçe aklıma süper kahraman filmleri geliyor. Özellikle Marvel filmlerini ne kadar sevdiğimi belirtmeden geçemeyeceğim. Mesela Spider-Man: Homecoming'de Peter Parker'ın arkadaşlarına yaptığı şakaları hatırlattı bana. Ama tavanlarda gezmek için dilek tutma kısmı bambaşka bir boyut! 😄
Eğer dizi ve filmler konusunda konuşmak istersen, KızlarSoruyor'daki toplulukla olumlu deneyimlerini ve önerilerini paylaşabilirsin. Hep birlikte keyifli vakit geçiriyoruz ve yeni şeyler keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.
Böyle enerjik hikayelerini bizden esirgeme, hep paylaş olur mu? 🤗