Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 60. bölüm? ?

uiuaa jenerik şarkısı çalar ve bölüm başlar ve tavanlarda gezebiliyor Aras naber *tavandan baş aşağı bana bakıyordur* -leyloş napıyorsun orada insene aşağı. -hayır inmek istemiyorum çünkü çok eğlenceli. Bu şekilde ali abinin yanına gidicem bakalım ne tepki verecek -ilk başta şok olur sonra gülmekten kırılır *ali abinin evine gider ve kapıyı çaldı* *ali abinin annesi açar kapıyı* -kim o kimsiniz? -yenge ben orada değilim buradayım. *kafasını kaldırıp tepesine bakar ve oradadır* -aaa sen kimsin? -ben ali abinin arkadaşıyım burada mı kendisi? -evet burada -ali abi!!! -geliyorum!!! *ali abi gelmiştir* -aaa leyloş napıyorsun orada insene aşağı oyun oyayalım. -hayır inmek istemiyorum çok eğlenceli çünkü. -ahahahahahahahaha!!! *aras yürüyerek gelmiştir* -aras leyloş a ne oldu bir bilgin var mı? -hayır bilgim yok benim evimdede rahat durmuyor sürekli tavanlarda geziyor. -hığığığığığığığığığı ali abi gülmekten kırılır -ahahahahahahaha!!! puhahahahaha!!! *sonunda tavandan aşağı indi* -atakan abinede göürnücem bakalım tepkisi ne olucak *kanguru gibi zıpalayrak abimin odasına ışınlanır* *ve tavana çıkar baş aşağı şekilde* -atakan abisi uyansana. Uyansana be *uyanıp tavana bakar ve baş aşağı duran leyloş u gördü* -aaaa orada napıyorsun insene aşağı -daha öncede söylemiştim hayır çünkü çok eğleniyorum. atakan abi ve leyloş güler -puhahahahahahaha!!! -ahahahahahaha!!! fıragmatik bile neye uğradığıını şaşırmıştır* -oha senin orada ne işin var? nasıl oldu bu? anlatsana. -şimdi ben dün gece bir dilek tutmuştum -peki dileğin neydi? -dileğim tavanlarda gezebilmek ve kanguru gibi zıplamaktı. Ve bu gerçekleşti. -gerçekten inanılmazsın sen inanılır gibi değil. flörtü bile şöyle der -sen spider woman olmuşsun haberin yok. -evet aslında onun gibi bir şey oldu ben halimden çok memnunum *aras ışınlanarak gelir* -ben eski Leyloşu özledim -tamam o zaman normale dönmeyi diliyorum. *leyloş normale döndü ve aras leyloşu havada kaptı* -in bakalım bu kadar eğlence yeter. -çok eğlenceliydi -gel öpeyim seni *leyloş Aras ı yine yanaktan ötpü* *Aras yine domates gibi kızardı* -bunu hep yapıyorsun farkındasın demi? -evet farkındayım. -ahahahahahaha !!! hığığığığığığığığı!!!

Güncellemeler
1 yıl
çok enerjik bir kadın
Güncellemeler
1 yıl
hep söylerdim yine söylüyorum tam bir deli kadın
Arasın maceraları durum komedisi ve aksiyon 60. bölüm? ?