Aras ve ekibi arasında neler oluyor en komik sahneler çılgın ve aksiyon 378. bölüm en iyi sahneler10 saat sürpsizlerle dolu ?

*yeni jenerik çalar bölüm başladı* Aramıza yeni bir karakter katılmıştır *kapıyı açıp gizlice bakar* *meraklı komedi müziği çalar* -pardon ben aranıza yeni katıldımda. -sen kimsin? -ben esra. -memnun oldum bende aras *ALİ ABİ ve Atakan abi ÇILGINLARCASINA BAĞIRIYORDUR* -AAAAAAHIHAAAAAAA HEEEEEEEE!!! -HİYAAAA YAAAAAAAAAAA BĞIRMA LAN KADIN KORKTU -özür delirm merhaba ben ali memnun oldum. *gizem ve gülcan gelir tüm ekip tanışır *ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar yaşanır* Yeni karakter şöyle der -BU MEMLEKET YA SİZE YA BİZE DAR GELECEK OĞLUUUM!!! *ÇİĞDEM BATUR ablamız kamera arkasında şöyle der* -ya arkadaş her gün şamata her gün bir olay offff ahahahahahahahaha biri denize gitmek ister biri komedilere maceralara devam eder bende anlamadım. *ali ve gülcan da şöyle der* -CURCUNA FIRTINASI DEVAM EDİYORRRR!!! *gizem de hızını alamayıp şöyle der* -EVEEEEEETT NİŞANCI ÇIKSANA LAN SOKAKLARA BU MEMLEKET YA BİZE DAR GELECEK OĞLUUUM NEREDE ONLARDA O YÜREK ANCA FARE GİBİ SOKAKLAR DA YAŞAR KAŞARLAR BİZ HER DAKİKA SAHNEDEYİZ. *Aras ın içindeki ses Aras a şöyle der* -ARAS KENDİNE GEL BU SEN DEĞİLSİN!!! -BU BENİM BU DELİLİK AMA -BU DELİLİK DEĞİL ZIRRRRRRRRRRRRRRDELİLİK ANLADIN MI ULAAAAN KAPA ÇENENİ LANET OLASI FEDERAL LANET OLASI ZENCİ KES LAN KES !!!

Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu ki
HELAL SANA ARASIM BENİM YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Aras ve ekibi arasında neler oluyor en komik sahneler çılgın ve aksiyon 378. bölüm en iyi sahneler10 saat sürpsizlerle dolu ?