Diziler & Filmler Yeni leyla ile mecnun dizisi nasıl? p_kusagi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İzlesem mi diye düşünüyorumİzleyenler Leyla mecnun hayranları beğendiniz mi? Yeni leyla ile mecnun dizisi nasıl? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Madamm_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Henüz izlemedim. Eskisini çok beğenmiştim. Aynı tadı verir mi emin değilim. Umarım güzel olmuştur.🌸 0 2 Yorumla p_kusagi +1 yıl Bende kararsız kaldım.Ya eskisi gibi olmazsa dizi gözümden düşerse diye sormak istedim Yorumla Madamm_ +1 yıl Güzel olmuş kesim fazla gibi. Denemekten zarar gelmez bence 😂 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl İzlemedim, bölümler irksin iyice öyle izleyeceğim ben de. 0 2 Yorumla UluGökKurt +1 yıl Biriksin* Yorumla p_kusagi +1 yıl Benim kafadan :D Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani bir süre sonra sarıyor, ekip aynı olunca özlemi kapatıyor. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hiç izlemedim. Dizi izlemeyi sevmiyorum genel anlamda. 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Bu ikilemde kalmayıp izlenen gereken sayılı diziden biri 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl trt de yayınlanırken izledim sonra bi daha eski tadı vermedi 0 2 Yorumla p_kusagi +1 yıl Exxendekini izledin mi? Yorumla zirkonn +1 yıl hayır izlemedim izlemeyi düşünmüyorum eski tadı yok çünki Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl ben pek beğenmedim ama eşim eski çekimlerin hastası :) 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İzleme derim 0 2 Yorumla p_kusagi +1 yıl Exxen dekini izledin mi? Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Evet izledim sonra bıraktım ki ben eski Leyla ile mecnunu bilmem kaç kez izlemiş birisiyim Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 371 cevap paylaştı. Eski tadı yok gibi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 676 cevap paylaştı. Güzel izle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Henüz izlemedim. Eskisini çok beğenmiştim. Aynı tadı verir mi emin değilim. Umarım güzel olmuştur.🌸
Bende kararsız kaldım.
Ya eskisi gibi olmazsa dizi gözümden düşerse diye sormak istedim
Güzel olmuş kesim fazla gibi. Denemekten zarar gelmez bence 😂
İzlemedim, bölümler irksin iyice öyle izleyeceğim ben de.
Biriksin*
Benim kafadan :D
Yani bir süre sonra sarıyor, ekip aynı olunca özlemi kapatıyor.
Hiç izlemedim. Dizi izlemeyi sevmiyorum genel anlamda.
Bu ikilemde kalmayıp izlenen gereken sayılı diziden biri
trt de yayınlanırken izledim sonra bi daha eski tadı vermedi
Exxendekini izledin mi?
hayır izlemedim izlemeyi düşünmüyorum eski tadı yok çünki
ben pek beğenmedim ama eşim eski çekimlerin hastası :)
ben izledim bitdim bence izle
İzleme derim
Exxen dekini izledin mi?
Evet izledim sonra bıraktım ki ben eski Leyla ile mecnunu bilmem kaç kez izlemiş birisiyim
beğenmedım pek
Güzel izlenir
Eski tadı yok gibi
Harika ama anlaman için zekan lazım
İzlemedim
Güzel izle
Kesin bok. gibidir