103. bölümde Aras donup kaldı eskileri hatırladı ve ekibiyle konuştu komik sahneler?

*Aras ın ekibi Aras a şöyle der*- ne oldu neyin var? -eskileri eski günleri hatırladım. -eskiler? eski günler mi? -evet ilk başladığımız zamanları hatırladım tanıştığımız zamanları *öldümde uyandım v5 çalar* -vay be demek hala eskileri seviyorsun ve özlüyorsun. -siz özlemiyor musunuz? -eskilere dönelim o zaman. -nasıl döneceğiz. -sanki ilk kez tanışıyor muşuz gibi yapalım -ama çok komik olur. Eskiler gibi olmaz yani -hahahahahahaha bencede Aras haklsın -hığığığığığığığı. tamam lan yapalım ne kaybederiz ki canlandırmaya çalışalım kafamızda. *Ekibi sanki ilk kez tanışıyormuş gibi yaparlar* -ama canım ekibim inandırıcı olması lazım yapmacık olmaması lazım *Ekibi Aras a eskiler hakkında deneme testi verirler ve soruları yazarlar* -şimdi benim hatırladığım kadarıyla ilk başladığım zamanlarda ben tek başımaydım ve sizlerle yeni yeni tanışmaya başlamıştım -sonra ne oldu peki Arascım. -sonrada işte sizinle tanıştım. -nasıl tanıştığımızı hatırlıyor musun? -şey galiba şöyle olmuştu ben sizinle demonun orada tanıştım galiba. -ali abinin evinin önünede gitmiştik demi Arascım.-evet galiba gitmiştik. -pekiiii şu anda eskiler hakkında ne düşünüyorsun? -seviyorum ve özlüyorum. Umut abla Aras a şöyle bir teklif yapar eder daha doğrusu ve hüsamettin ve Aref de buna dahil olur -Aras seni ilk başladığın zamana götürelim mi ışınlayalım mı? -ama ışınlanırsam napıcam peki ben orada. -napıyorsan aynılarını yapacaksın ama acele etmek yok. -tamam ama sizi çok özleyeceğim. -bizde seni çok özleyeceğiz gitmeye hazır mısın? -hazırım hadi bakalım. *Aras ışınlanır 1. bölüme gider*

Güncellemeler
1 yıl
galiba onlarla karşılaşmak için tüm görevlerimi yerine getirmem gerekiyor
Güncellemeler
1 yıl
1. bölüm biraz zorlu olacak ama onlarla karşılaşmak için sabırsızlanıyorum
103. bölümde Aras donup kaldı eskileri hatırladı ve ekibiyle konuştu komik sahneler?