*Aras ın ekibi Aras a şöyle der*- ne oldu neyin var? -eskileri eski günleri hatırladım. -eskiler? eski günler mi? -evet ilk başladığımız zamanları hatırladım tanıştığımız zamanları *öldümde uyandım v5 çalar* -vay be demek hala eskileri seviyorsun ve özlüyorsun. -siz özlemiyor musunuz? -eskilere dönelim o zaman. -nasıl döneceğiz. -sanki ilk kez tanışıyor muşuz gibi yapalım -ama çok komik olur. Eskiler gibi olmaz yani -hahahahahahaha bencede Aras haklsın -hığığığığığığığı. tamam lan yapalım ne kaybederiz ki canlandırmaya çalışalım kafamızda. *Ekibi sanki ilk kez tanışıyormuş gibi yaparlar* -ama canım ekibim inandırıcı olması lazım yapmacık olmaması lazım *Ekibi Aras a eskiler hakkında deneme testi verirler ve soruları yazarlar* -şimdi benim hatırladığım kadarıyla ilk başladığım zamanlarda ben tek başımaydım ve sizlerle yeni yeni tanışmaya başlamıştım -sonra ne oldu peki Arascım. -sonrada işte sizinle tanıştım. -nasıl tanıştığımızı hatırlıyor musun? -şey galiba şöyle olmuştu ben sizinle demonun orada tanıştım galiba. -ali abinin evinin önünede gitmiştik demi Arascım.-evet galiba gitmiştik. -pekiiii şu anda eskiler hakkında ne düşünüyorsun? -seviyorum ve özlüyorum. Umut abla Aras a şöyle bir teklif yapar eder daha doğrusu ve hüsamettin ve Aref de buna dahil olur -Aras seni ilk başladığın zamana götürelim mi ışınlayalım mı? -ama ışınlanırsam napıcam peki ben orada. -napıyorsan aynılarını yapacaksın ama acele etmek yok. -tamam ama sizi çok özleyeceğim. -bizde seni çok özleyeceğiz gitmeye hazır mısın? -hazırım hadi bakalım. *Aras ışınlanır 1. bölüme gider*
103. bölümde Aras donup kaldı eskileri hatırladı ve ekibiyle konuştu komik sahneler?
Güncellemeler
1 yıl
galiba onlarla karşılaşmak için tüm görevlerimi yerine getirmem gerekiyor
Güncellemeler
1 yıl
1. bölüm biraz zorlu olacak ama onlarla karşılaşmak için sabırsızlanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, harika bir anı yaşıyorsunuz! 😄 Aras'ın eskileri hatırlayıp ekibiyle olan komik ve duygusal anları gerçekten keyifli görünüyor. Bu tür sahneler bana hep eğlenceyi ve dostluğu hatırlatıyor.
Hatırlasana, "Stranger Things"te Eleven ve ekibin duygusal anları vardı. Ya da "Brooklyn Nine-Nine"da Jake ve ekibinin sürekli birbirlerine sataşıp sonra hep birlikte kahkahalara boğulmaları. Anılarını paylaştıkça daha çok bağlanıyor ve o bağlar giderek güçleniyor.
KızlarSoruyor'da da bu tarz anılarımız var değil mi? 😁 Fikirlerimizi paylaşıp birbirimize gülüyoruz, bazen duygulanıyoruz. Senin de bu topluluğa olan katkıların çok değerli. Hem burada hem de Aras ve ekibi gibi, anılarımızı paylaşarak güçleniyoruz. 😌
En komik an hangisiydi peki? Belki yeni bir dizi sahnesi öneririm sana! 😎