90. bölüm Aras ve ekibi çok şaşırdı herbie geri döndü?

uiuaa şarkısının yeni versiyonu çalar ve bölüm başladı *herbie gelmiştir kornasıyla şarkı söylü yordur*Aras ve ekibi herbie yi gördü -sende kimsin? tanımayanlar vardır illaki -Arkadaşlarım tanıştırayım bu herbie herbie bunlarda benim ekibim binevi benim ailem gibiler Leyloş ve ali abi şöyle der -Aras ve gizem yetmiyordu bir de herbie çıktı başımıza ALLAH sonumuzu hayır etsin. -herbie nasılsın hayat nasıl gidiyor? *kornasıyla cevap verir iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum ve iyi gidiyor hayat* *Aras kafasında yine firar planı yapıyordur* kısık sesle -herbie gelsene. *korna sıyla şöyle der yine ne planlıyorsun?* kısık sesle -herbie gizem erman soysaldı yı alıp firar edicez sende bizi taşıyacaksın. *kornasıyla tamam der* gizem herbie ye şöyle der -tamamsa gel o zaman *gizem ve Aras herbie yle birlikte giderler yine firar ederler* fıragmatik şöyle der -Aref hüsamettin Aras ve gizem yine kaçıp kurtuldu firar ettiler. Aref şöyle der -merak etmeyin onu biz hallederiz. -evet aref hadi gidelim o zaman. *sihirli güçleriyle ışınlanarak giderler* yine aynı yere optimum sinemaya giderler ve dondurma yiyip film izlerler o sırada aref ve hüsamettin gelir -acaba neredeler? *sinemadan çıkarlar* Aref şöyle der -bulduk sizi. -hadi pizza yiyelim ondan sonra eve gidelim *pizza yiyip evimize gideriz* *ışınlaranak geldiler* -Aref hüsamettin!!! Herbie yi unuttuk!!! -merak etme hallederiz. *herbie yi bulmaya giderler* *herbie kornasıyla şöyle der Aras gizem neredesiniz korkuyorum* -aref herbie yi bulduk!!! ama çok korkmuş baksana. *Aref ve hüsamettin herbie yi alıp benim eve getirirler ama park yeri bulamazlar mecburen yukarıdaki tarlaya park ederler* -nihayet park ettik ve artık korkmuyor çok mutlu baksana şarkı bile söylüyor. fıragmatik şöyle der -ah herbie hiçbir zaman uslanmayacaksın demi? hep Aras ve gizem yüzünden. ali abi de isyan eder -ya arkadaş herbie unutulur mu yaa? hep macera hep aras ve gizem yüzünden tatil falanda yok. Aras gizemve ekibi şöyle der -GAZOZ OLMA EFSANE OL!!! DEVAAAAMKEEEEE !!! TÜM EKİP ŞÖYLE DER -TATİL YOK DEVAAAMKEEEEE

Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
Güncellemeler
1 yıl
herbie çok tatlı çok sevim bir kornası var devamke
90. bölüm Aras ve ekibi çok şaşırdı herbie geri döndü?