Aras ve ekibi hep birlikte balayına gidiyor 301. bölüm toretto ve ekibi yok komik sahneler ve çılgın sahneler çok romantikmiş ?

*jenerik çalar ve bölüm başlar* *Aras uyanıktır ve ekibiyle konuşuyordur balayına gitmek ister ler**umut ada ablamız ve diğer tüm ekibim bunu ister* -ne yani hep birlikte balayına mı gidiyor uz şimdi? -evet Arascım hem zaten böyle daha romantik olur önden buyur gemimiz bekliyor. *giderler büyük gemiye binerler**gemide kaptan köşkünde hep birlikte otururlar ve ekibim yemeğini yer* -Arassım sen yemicen mi? -yok ben babamla akşam yemeğimi yedim. -nasılmış daha romantik demi? -evet hep birlikte olduğumuz zaman tadından yenmiyor. -senin cannın mı sıkkın? -ya eski bölümlerdeki gibi komik olaylar yaşansın yine eğlenelim istiyorum. -istersen yapabilirsin.-TAMAM O ZAMAN. *ARAS İSTEĞİNİ YAPAR VE TÜM DÜNYADA ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR VE ÇILGIN OLAYLAR OLUR HATTA + KAOS VE SİBER SAVAŞ SİBER SALDIRI LAR OLUR* -HAHAHAHAHAHA -HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI. *ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR VE ÇILGIN OLAYLAR DEVAM EDER TÜM DÜNYADA YENİ KAOS VE SİBER SALDIRILAR OLUR* -AHAHAHAHAHAHAHA PUAHAHAHAHA HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI -tüm komiklikler kaldığı yerden devam etsin *TÜM KOMİK OLAYLARDA GÜNCELLEMELER OLUR VE SEVİYE ATLAYIP DAHADA ULTRA MEGA KOMİK OLAYLAR VE ÇILGIN OLAYLAR OLUR TÜM DÜNYADA YENİ KARGAŞALAR CURCUNALAR OLMAYA TÜM HIZIYLA DEVAM EDER* Leyloş yani namıdiğer gülcan ve gizem şöyle der -ARAS ASLA KOMİKLİK OLMADAN YAPAMAZ VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER-HĞIĞIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI AHAHAHAHAHAHA PUAHAHAHAHAHAHA... *Aras ın ekibi ARAS A ŞÖYLE DER -repliğmizi söyleyelim mi? -NİŞANCI ÇIKSANA SOKAKLARA CANIIIM BU MEMLEKET YA SİZE YA DAR GELECEK OĞLUUM NERDE ONLARDA O YÜREK ANCA FARE GİBİ SOKAKLARDA YAŞAR KAŞARLAR BİZ HER DAKKA SAHNEDEYİZ -ABİLERE SELAM ÇATIŞMAYA DEVAM *ÇATIŞMA DEMİŞKEN DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ PÖH JÖH KOMANDOLAR BORDO BERELİLER HALA ÇATIŞIYORLARDIR ARAS VE EKİBİ İSE GÜLDÜRMEYE VE ROMANTİK BALAYINA KALDIKLARI YERDEN DEVAM EDERLER* -LAAAAN GÜLDÜRMEYE DEVAMKEEEEEEE!!! FIRAGMATİK BİLE ŞÖYLE DER - HARİKALAR AKLIMA ENES BATUR ŞARKISI GELDİ SALDIR HADİ DURMA. AHAHAHAHAHAHA HĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI -NERMAN ÖYLE KEL KALIRSIN ÖĞRENECEN SUSMAYI. AHAHAHAHAHAHAHA PUHAHAHAHAHA HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI. POLAT ALEMDAR VE FİL NECATİ BİLE GÜLERLER

Güncellemeler
1 yıl
yazıyorum devam bakalım
Güncellemeler
1 yıl
oha ama
Aras ve ekibi hep birlikte balayına gidiyor 301. bölüm toretto ve ekibi yok komik sahneler ve çılgın sahneler çok romantikmiş ?